|
![]() |
#1591 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pitanje za vlasnike G2 Mini. Gdje mu je app za svjetiljku? Na desktopu je nema u listi aplikacija, a Postavke-Standardno-Aplikacije je ima.
#1592 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Na G2 je ovako, možda je na mini isto: dugački tap na ekran > widgets > svjetiljka 1x1 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1594 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Što se baterije tiče, sinoć sam sa titaniumom freezao neke procese koje ne koristim tipa LGBackup i još neke propriatery BS što ne možeš ubit. Pa je baterija cijelu noć ostala na 38%. Sad je to već bolje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1596 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1598 |
Premium
|
Stock, kako ne želim flešat recovery nema ni custom kernela. |
![]() |
![]() |
#1599 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Ovo se odnosi na trajanje baterije, a i mobitel se ubrza poprilicno. Za g2 je najbolje imat stock rom 20h, rootano s freezanim morem aplikacija.
Ima i debloat kit koji mice dosta toga, flasha se iz recoverya, LINK. Mod za manji navbar, osobno koristim 34dpi s kombinacijom 380 lcd density. Apex launcher s lolipop temom i G3 temom za mobitel. Popis sistemskih aplikacija koje su u uporabi: Ovo se odnosi na trajanje baterije, a i mobitel se ubrza poprilicno. |
![]() |
![]() |
#1600 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
dakle, te servise si ostavio da rade, a ostalo si pobio? |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1602 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ja sam sebi isto flasha 20H i roota preko iroota, ali kako instalirati custom recovery? Tija bi napraviti ovo šta kasko kaže, ali priko ADB-a mi ne prolazi...
#1604 |
Suit up!
|
Hmmm... iša sam s tim i skinija pravi TWRP ali ne radi i sad daje neki error pri recoveryju te bude crni ekran pa moram sa vol up i power soft reset napraviti.
#1605 |
Antimićanin
|
Sad poslušaj moj savjet. Skini LG FlashTool 2014 + drivere (imaš temu na XDA) Skini 20H open europe kdz Flešaj KDZ sa opcijom CSE Flash Rootaj sa Stump Root v1.2.0 (to je apk, odabereš brute force i rootan mob - batali ioroot) Skini flashify. Skini TWRP img i flešaj sa flashifyjem To sam sve napravio pred 2 dana. 15 min posla. |
![]() |
![]() |
#1606 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Samo nisi mu napisao napomenu, CSE flash briše apsolutno sve s moba (cijelu memoriju očisti). @Mar - jel Flashifya uspješno flasha recovery? Si skinuo dobar image? |
![]() |
![]() |
#1607 |
Suit up!
|
Roota sam sa datrootom, ali šta ne triba opet skinit supersu? Koji točno TWRP triba skinit? Ja sam iša na official site i tamo nema direktni link na D802 nego samo ATT, Verizon i sl i neki "G2X", ali sam pod komentarima naša link: http://techerrata.com/browse/twrp2/g2d802 Di sam skinija najnoviji. Opet sam pokuša ali ništa tako da sam ponovno priko LG Flash toola instalira stock i sad rootam priko stumproota, ali svejedno problem je čini se u TWRP verziji. Taj zip inače ne vidi pa moram ekstraktat na mobitel i onda ima .img file kojeg učitam priko Flashify koji to onda normalno flasha (2. opcija recovery) ali onda kad rebootam izbaci error da recovery nevalja i bude crni ekran.
"When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story." - Barney Stinson Zadnje izmijenjeno od: Mar. 29.01.2015. u 22:24. |
![]() |
![]() |
#1608 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() Ukucaj u google twrp g2 d802. Možda si krivi recovery flashao... |
|
![]() |
![]() |
#1609 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1610 |
Antimićanin
|
Hm... pazi sad. Ti si skinuo TWRP u zipu. Kad si unzipao, ispao je recovery.img i još neki folderi. Sve to stavi u root od "unutarnje pohrane" i ojda flashyfijem flešaj. Ako si samo recovery.img izvukao bez popratnih foldera, moguće da te to prca. Ako ne, onda skini onu TWRP BUMPed sa XDA foruma. Pa probaj isto. Bruno, na xda vele da ne preproučuju Autorec na 20H. |
![]() |
![]() |
#1611 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
Autorec je meni odradio posao na 20h. Iz nekog razloga ni meni prije par dana Flashify nije htio flašat twrp, tj. kao je ali se nije moglo ući u recovery... Išao sam na download twrp iz aplikacije Flashify pa možda zato... Zadnje izmijenjeno od: goran1985. 29.01.2015. u 23:13. |
![]() |
![]() |
#1612 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Flash 20H bilo kojom metodom. Rootas s ioroot. Instaliras AutoRec (on instalira recovery). U recovery ulazis na nacin: ugasis mobitel, stisnes pwr+vol down, kad se upali ekran pustis tipke i ponovno stisnes pwr+vol down, pokazat ce se Factory reset menu i samo potvrdi da zelis factory reset, a umjesto factory reseta ce ti se upaliti TWRP. U samom twrp-u mozes flashati noviji twrp.zip recovery ako zelis. Nakon toga mozes u recoveryu sto zelis raditi. @cuks & mar & brko flashate debloat skriptu i onda preko titanium backupa ili koji vec apk koristite za freezanje aplikacija iskoristite da ostavite ovo sto sam gore napisao od aplikacija. |
![]() |
![]() |
#1615 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Vjerojatno steka na 20h. Tj radi ali ima zajebancije s manualnom instalacijom loki tool-a Javim ti sutra ako se dotad ne snadjes kako manualno staviti lokitool u telefon pa autorec onda odradi posao. Na pc-u mi je a nije mi pri ruci Problem je sto noviji bootloader ima zastitu protiv ulaska u custom recovery. Izbaci gresku cim zelis uci u recovery. Autorec downgradea bootloader i flesha custom recovery.Ako ne preporucuju na 20H onda staviti 20D i autorec radi sigurno. Nisam probao na 20H. Na 20B mi je izbacio ovo s Lokitoolom pa sam s adbom ubacio lokitool u telefon i sve proslo. Flashify ne radi s novijim bootloaderom. Tj flesha on normalno ali ne ulazi u recovery. A koji bootloader imas je nemoguce znati,nemam pojma da li ide preko OTA ili preko KDZa. Ima 20H sa starijim i 20D s novijim bootloaderom. Cudno je. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 30.01.2015. u 01:18. |
![]() |
![]() |
#1616 |
Premium
|
Brko, u vezi metode kojom si flešao TWRPna G2, možeš li provjeriti i spojiti mob na neku hifi liniju, pustiti muziku preko ugrađene aplikacije Glazba i poslušati ima li audio šum? Samo da napomenem da se šum ne čuje na prvu ali je dosta iritantan na tihim dijelovima, prelasci između pjesama i sličnim dijelovima. Probaj pustiti neki kvalitetni MP3 snimak, jazz po mogućnosti. |
![]() |
![]() |
#1618 |
Ili jesi ili nisi
Datum registracije: May 2011
|
|
![]() |
![]() |
#1620 |
Antimićanin
|
@Mar, rekao sam ti da batali AutoREC. Probao sam i ja sa time i isto nije mogao lokija instalirat. Loki je spečan u 20H. Eto još jednom mog postupka: - pretostavka je da si sve backupirao i na čisto flešao 20H preko LG flashtoola 2014 i sad imaš kao novi OS bez prtlj-prtlj: 1. TWRP skinuo OVDJE (odabrao pod model "d802/4/5") 2. raspakirao zip i postavio sve iz arhive u root od "internal storage" (iliti Pohrana...blbla na hrvackom) - arhiva se sastoji od "recovery.img" i 2 foldera "META-INF" i "tmp" 3. Rootao mobitel Stump Root-om kojeg sam skinuo OVDJE (apk instalirati na mob i pokrenuti Brute Force. nakon minutu-dve mob je rootan. 4. Reboot. 5. Skinuti Flashify sa Play storea. Pokrenuti ga i odabrati "Recovery image" i onda "Choose a file". Odaberete onaj recovery.img gdje je spremljen. 6. Reboot normalni, dakle da se vrati u OS. 7. Power off i onda Power on + Vol down. 8. Radi ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|