|
![]() |
#1592 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Najviše zbog teže jungle nego u S2, a i ne zaboravi da si ti initiator teamfightova u svom timu, znači moraš biti dobro potkožen da bi prvi uletio i po mogućnosti ostao živ.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1594 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Vjeruj mi, ovako kako je tako treba biti. Mislim slobodno ti prilagodiš svom stilu igre, ali ovo ti daje koliko toliko izdržljivost, movement speed, i solidan amount utilityja.
![]() |
#1600 |
Guest
|
Stavio sam da se skida igra. Da i ja vidim o čemu se radi. ![]() Kako se biraju serveri? Jel me automatski baci na East EU ili mogu igrat na West? Gdje je bolji ping za nas balkance? ![]() Sorry ako je glupo pitanje. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1601 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Sam biraš servere.. Ping ti je nevažan, gotovo da nema razlike... Jedino s kim ti je bolje igrati (poljaci, rusi, česi ili pak francuzi, švabe etc.) i gdje češ imati više frendova ![]() ![]() Ima nas ovdje s oba servera, pa se javi di češ igrati, mogu te čak i provesti kroz uvod i malo objasniti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1602 |
Guest
|
Mislio sam pratiti ovaj guide za kupovinu. Vjerovatno ću uzet Garena za prvog heroja. A za gameplay ću se već nekako snaći. Igrao sam W3 Dota dugo godina. ![]() Neću među poljake onda. Oni iz nekog inata odbijaju pisat na engleskom. A i imam loša iskustva sa SIEMKA iz WOTa. ![]() |
![]() |
![]() |
#1603 |
Premium
|
Garen je super champ za početak.. A rune, hm... To ti je za ranked više manje (na ovaj tvoj guide mislim).. Do lvl 20 nemoj slučajno rune kupovati.. Jer do lvl 20 su ti tier 1 i 2, a ti trebaš tier 3 ![]() ![]() ![]() Trebaš dobar rune page za AP, za AD i neki sup za početak.. Ali ap i ad su ti dosta za početak. I onda dalje po želji. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 23.04.2013. u 19:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1604 | |
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
ovdje odabereš regiju i registriraš se ![]() ![]() ![]() Po meni najbolje uzeti ryzea za početak, jer sa njim ćeš naučiti last hitanje najbolje(vjeruj mi), teško je last hitat sa njim, a to je po meni jedna od najvažniji stvari u igri ![]() Do lvl-a 28 ne kupuj rune, mislim da se tek onda može kupiti tier 3 runesi. Probaj naučiti za početak po 1 championa za svaku rolu, samo sa njima igraj ![]() ps. ako oćeš mogu di dati begginers guide. Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 23.04.2013. u 19:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1605 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Ali da, kolega Dujo je u pravu... Uči last hitanje od početka. Nemoj si pushati lane, nego samo last hit ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1606 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Ako želis brže postat bolji igrač nemoj uzimat Garena, niti bilo kojeg lakog champa. Uzmi nekog težeg, po mogućnosti skillshot heroja i kasnije ćeš mi bit zahvalan. Jebeš heroje koje s jednom rukom možeš igrat bez imalo razmišljanja. Dont pussy out so fast ![]() Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 23.04.2013. u 20:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1607 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1608 |
Guest
|
Hvala ljudi. ![]() Sad ste me zasuli informacijama, trebat će mi malo da to sve provarim. A Garena uzimam sigurno, najmoćnije mi izgleda. ![]() |
![]() |
![]() |
#1609 |
Premium
|
Da, free su ti oni.. Dobiješ i skin ![]() ![]() ![]() ![]() Gledaj, garen je na tim slabijim mečevima i normalima OP ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1610 |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Reinstalirao windowse danas i naravno ostavio sam si lol fajlove na pc-u da bi instalirao bez onog silnog skidanja fajlova. Počnem instaliravat i navigiram gdje mi su mi lol fajlovi i opet počne skidat -.- Jeli moguće ikako pomoću starih fajlova? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1611 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() On i Garen će mi onda biti prva dva melee tenka. Idem večeras samo igrati protiv botova. Da ne uđem u pravu igru kao debil. ![]() Edit: Kupit ću sve ove heroje od 450ip. Nek ih ima. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1612 |
Premium
|
Nemoj kupovati heroje po 450 (ne sve).. Radije uzmi nekoga za 1350 (ili kreni s free herojima).. Kad tad češ imati sve heroje ![]() Broj ti ne znači ništa, a nečeš ih igrati sve.. Annie ti je izvrstan mid champ, nunu suport, garen op tank, kayle (malo teži).. Uzmi si radije tryndamere, ili nasusa za 1350.. A ak si spreman biti pro brže, uzmi si Twisted Fate.. Pro champ xD Ali uglavnom MOJ PRIJEDLOG: Kupi svega 5-6 champova do lvl 20, igraj free champove, skupljaj za rune! Popuni si ad i ap rune page s tier 3 runama odmah na 20 (osjetiti češ ogrmooomnu razliku). Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 23.04.2013. u 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1613 | |
Mirko, a ne Harry
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
To su ti champovi za početak sa naglaskom na Master Yi-a i na Ashe. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1615 |
Guest
|
Ovaj Alistar i nije tako moćan. Bit će da je zato džaba. ![]() A dobro, možda je ova Tristana bolji heroj, sutra ću ju provozati. Dosta mi za danas. ![]() Možda sam malo požurio s melee herojem. Bolje da se držim rangea dok ne naučim bar koji heroj ima koju magiju. ![]() Ako krenem igrat ovo morat ću se odreć WOT-a. Nakon dvije igre LoLa ne ostaje mi vremena nizašta drugo. Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 23.04.2013. u 22:42. |
![]() |
![]() |
#1616 |
Hala Madrid!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1619 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Ja ti preporučam gledanje streamova pro igrača, može se jako puno naučiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1620 |
Hala Madrid!
|
Legit powerlvling Nisam znao za ovo, prebolesno ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 24.04.2013. u 07:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|