|
![]() |
#1561 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
E pa da malo smanjim tu potrošnju memorije,trebal bi neke servise iskopčat jel imate vi neki iskušan recept il neki link?Sad sam malo prije dizejblal par servisa,al me dočekalo ugodno iznenađenje,nisam se mogel na net spojit,pa sam vratil nazad na default. http://www.msfn.org/board/Windows-Vi...de-t87443.html al baš ne vjerujem ovima previše...tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#1562 |
Premium
|
Ljudi zanima me o čem se radi ovdje?Pa kolko znam skinula je vista sve drivere,al za ovo nemrem odgonetnut o čem se radi.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1563 | |
Vječni Student
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Btw, ovaj guide mi se čini kao jedan od boljih. Što se tiče ovog drugog, jesi stavio drivere za chipset na čistu instalaciju OS-a?
![]() |
![]() |
#1565 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1566 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1567 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
Mene zanima do koliko ste uspjeli smanjit broj procesa koji se izvode i memorije koja se troši jer planiram na vistu a na sadašnjem XP-u mi je oko 24 procesa i cca 200 mb pa me zanima ?
![]() |
#1568 |
Premium
|
Ok riješeno,bubnul cd od matične i povukel drivere s cd-a,sad je ok.Jedino mi nije jasno zakaj vista to sama ne napravi.. @Z-man,meni je trenutno 50 procesa,a max.zna bit do 56.min.oko 48 trenutno mi je 52 procesa i 840mb troši,a kolko vidim ekipi je znalo delat i sa 40-etak procesa pa i manje,al opet treba pazit kaj se iskopčava sve je povezano jedno s drugim |
![]() |
![]() |
![]() |
#1569 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
ma ja bi dobio ospie da je više od 30 procesa lol volim kad je sve optimizirano koliko god može bit.... ajd baš me zanima do kud ste dogurali sa optimizacijom vi ostali
![]() |
#1570 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Kod mene je oko 30-31 sa TaskManagerom.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1572 |
Pink Floyd fan
|
Nije mi palo na pamet ručno brojati pa sam to napravio sad i naravno da je isti broj. Možda pitaš za broj servisa? Proces svchost.exe obično vrti po nekoliko servisa. Gašenjem pojedinog servisa ne smanjuje se nužno i broj procesa. Recimo da jedan svchost vrti 5 servisa i ti ugaziš dva, još uvijek imaš isti broj procesa.
![]() |
#1573 |
Kobe Bryant fan
Datum registracije: Jan 2007
|
Aha,gledam u task manageru pod tabom Processes,kad dolje nema kvačice na Show processes from all users onda mi je broj procesa kad ih prebrojim 28 a dolje mi u uglu piše 68 što odgovara broju kad stavim kvačicu na navedenu opciju.Sad sam skroz zbunjen... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1574 |
Pink Floyd fan
|
Windowsi kao i većina drugih moderni OS-ova su multitasking i multiuser. Prvo znači da možeš pokrenuti više programa/procesa a drugi da može biti aktivno više korisnika u isto vrijeme. Ako ti nije uključena colona User Name u Task Manageru, uključi je u View-> Select columns i tada ćeš vidjeti da procese pokreću još neki useri osim tebe, ako si samo ti logiran svi ostali su sistemski.
![]() |
#1577 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
ok sada nakon 53 stranice ovog topica dali je mooožda netko tko već dugo koristi vistu u stanju napisati kratki manual koje stvari treba pobiti kako bi vista bolje i brže radila? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1581 | ||
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Mozda ovo pomogne... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1583 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
pozdrav, imam glupav problem. Znate onu shemu kada se moglo na XPu kreirati "nevidljivi folder" sa shemom da se kreira new folder..stisne alt i utipka kombinacija brojeva tipa 0148 te se onda stvori razmak..customizirate folder i napravite prozirnu ikonicu...e to sam napravio na visti (ne pitajte zakaj)..i sada ga želim maknuti ali nejde klik na njega i delete..nikaj se ne dogodi..desni klik na njega i delete..nikaj..drag and drop u recycle bin i ništa..probao sam ga bacitu u neki "normalni" folder i ništa.. nije neki problem ali me neriva na desktopu ![]() ima tko ideju kako maknuti dotični folder ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1584 | |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |