|
![]() |
#1562 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Od raznih isprobavanja kako bi mogao završiti tu misiju, svašta sam isprobao i ako ga ubiju od nikoga nisam izvukao "keš" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1565 |
Nisko letim, visoko padam
Datum registracije: Mar 2010
|
Perem Complete mod(opet) i kod koga je bolje nosit loot na prodaju? Sidorović ili krkan u Baru? Ili netko treći?
![]() |
#1566 | |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() BTW, ovo je čisto logički odgovor, nije da sam provjeravao. Neda mi se baš pičiti kroz 2 mape za par kuna ako je jedan darežljiviji od drugoga ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1567 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Barkeep daje više keke od Sidorinja, dokazano. ![]()
![]() |
#1568 |
Guest
|
Ja prodajem kome god stignem, ima u igri više loota nego trgovaca. ![]() |
![]() |
![]() |
#1569 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1570 |
Guest
|
Meni samo nije jasno na što ćeš trošit pare? Ja u svakom prelasku imam stotine tisuća viška i na kraju ih ispucam na stvari koje uopće i ne koristim. U igri se ništa ne treba kupiti, osim možda malo rijetke municije. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1571 |
Banned
|
Najbolje kad se nakrkaš s parama a nemaš što kupiti ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1572 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]() Mislim da sam igrao sa Scarom, a ne sa Strelokom kad sam utrčao u podrum na minu.
![]() |
![]() |
#1573 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() ![]() Ja isto ne znam čemu to toliko lakomljenje na lovi. Eto vam pred par stranica moji SS-ovi... imam miljon kuna na računu i šta mogu kupit više. Da jedem kavijar svaki dan i pijem najskuplju vodku i kupujem samo high-class municiju, ne mogu pootrošiti, jer sam ove upgradane i unikatne puške našao u igri, nisam ih trebao kupovati ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1574 |
muimerP
|
Dooobro ![]() Ja u biti skupljam, i pred frku onda kupujem gro gromunicije za 1-2-3 vrste oruzja i to je sve što kupujem. A love nek se nađe...
![]() |
#1575 |
Antimićanin
|
Ma nisam mislio na to ko je prooo a ko nije, nego samo, kad ideš u pripyat, znači za završetak priče, lova ti više ne treba. Nakušuješ što ti treba i to je to ![]() najveći biznis je u artefaktima, tu se najbolja lova i najlakša pobere, barem meni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1576 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
Dobro, Halos si nemoze pomoc da ne proda sve sto se prodat da. Nije izasao iz Cordona imao je 100 000, poslije Garbage-a 200+ ![]() Ja Pripyat znam napadat sa 10 kila armor piercing municije za G36 i Big boya, da ima vise municije za Dragunova i tog bi bila kila-dvije. Na dobru municiju nije mi zao dat finu lovu ![]()
![]() |
#1578 | |
Antimićanin
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1580 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1581 |
|
Ajme kolika fama oko para ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1582 |
muimerP
|
Skidaj tu jaknu čoeče, nadam se da si uhapsio kakav Merc suit, ili nedajBože Skinner suit ![]() Meni je bio cilj da postanem baja i da JA prodajem Sidorinju ili onom slonu u Baru što trebaju, a ne oni meni...kad postanem najmoćniji u Zoni onda idem ganjat ending, do tada samo sijem strah ![]() Ne stvarno, vrhunska igra. Još samo da nađem jedno 2-3 lost stasha koja sam posio negdje... ![]()
![]() |
#1583 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1584 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ovaj Complete mod je stvarno ugodno iznenađenje nakom Oblivion Losta. S realistic weapons modom i omjerom army/mutanti djeluje ugodno realno. Ali mi užasno fali onaj blowout i njegova nepredvidivost. Jao kad te zahvati usred Garbagea, a nigdje zaklona ![]() http://youtu.be/5tJXesjCKxA
![]() |
![]() |
#1585 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1586 |
Banned
|
Da malo pripomognem ako nisi znao to je tajna nas stalkera u zoni bez kraja ![]() Mogo si čovjeka odmah uputiti gdje je
![]() Da malo pripomognem ako nisi znao to je tajna nas stalkera u zoni bez kraja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1587 |
muimerP
|
Preporučam ako je manjak novaca u početku, da se skupi malo muda i da se pošiša ona vojskica u susjedstvu. ![]() A daaaaj, ja sam baš nekako iz dragosti to prešutio...
![]() Preporučam ako je manjak novaca u početku, da se skupi malo muda i da se pošiša ona vojskica u susjedstvu. ![]()
![]() |
#1589 |
Guest
|
Pa neću mu spoilat, ja sam rekao da ima a sad je na njemu da ubaci u google ako ga zanima. ![]() |
![]() |
![]() |
#1590 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Malo pitanjce, da li se u SoC-u sa complete modom mogu upgradeti oružja? Znam da se mogu popravljati, ali za upgrade pojma nemam. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|