Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 07.09.2012., 14:07   #1561
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Ako me pamćenje služi, ako Skull popije metak, nakon što akcija završi, što nije da netko od zamjenika da pare ili čak sami Voronin ili neko od tig smradova u BAR-u?
Brko je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2012., 14:13   #1562
ECHO
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jul 2006
Od raznih isprobavanja kako bi mogao završiti tu misiju, svašta sam isprobao i ako ga ubiju od nikoga nisam izvukao "keš" znalo se desiti da ostane 1-2 dutya živi a Skull odapne i pozdravi se s obećanom lovom za uspješno izvršen zadatak, doduše nisam probao izvući lovu u bazi od gen. Voronina jbg. nisam se sjetio, ali mi i nije bilo bitno jer sam obićno imao 300.000 tisućica+ pa ovo manje više i nije bilo neophodno
ECHO je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 08.09.2012., 22:42   #1563
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Dali se meni cini ili Big Boy sa silencerom ima puno manji recoil nego bez njega???
Staro 08.09.2012., 23:37   #1564
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

U Complete modu, koliko mi se cini, sa silencerom sva oruzja imaju manji recoil, pogotovo pistolji.
Staro 09.09.2012., 22:05   #1565
Beetlejuice
Nisko letim, visoko padam
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Perem Complete mod(opet) i kod koga je bolje nosit loot na prodaju? Sidorović ili krkan u Baru? Ili netko treći?

Beetlejuice je offline   Reply With Quote
Staro 09.09.2012., 22:33   #1566
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Autor Beetlejuice Pregled postova
Perem Complete mod(opet) i kod koga je bolje nosit loot na prodaju? Sidorović ili krkan u Baru? Ili netko treći?
e jebiga sada, ti sad isto pitaš svašta ja bih, onako iz vedra neba, rekao da Barkeep ipak malo plaća jer je ipak malo potkovaniji. Sidorovič mi se čini kao small-time diler, dok mi se Barkeep čini kao neki žešće zajeban lik sa puno više veza i opsega operacija... barem ono što se može zaključiti iz informacija i misija.

BTW, ovo je čisto logički odgovor, nije da sam provjeravao. Neda mi se baš pičiti kroz 2 mape za par kuna ako je jedan darežljiviji od drugoga
Staro 09.09.2012., 22:49   #1567
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Barkeep daje više keke od Sidorinja, dokazano.
Halos je offline   Reply With Quote
Staro 09.09.2012., 22:54   #1568
Nybelung
Guest

Ja prodajem kome god stignem, ima u igri više loota nego trgovaca.
  Reply With Quote
Staro 09.09.2012., 22:56   #1569
Beetlejuice
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
e jebiga sada, ti sad isto pitaš svašta ja bih, onako iz vedra neba, rekao da Barkeep ipak malo plaća jer je ipak malo potkovaniji. Sidorovič mi se čini kao small-time diler, dok mi se Barkeep čini kao neki žešće zajeban lik sa puno više veza i opsega operacija... barem ono što se može zaključiti iz informacija i misija.

BTW, ovo je čisto logički odgovor, nije da sam provjeravao. Neda mi se baš pičiti kroz 2 mape za par kuna ako je jedan darežljiviji od drugoga
Para se nema svaka lipa je bitna

Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Barkeep daje više keke od Sidorinja, dokazano.

Staro 09.09.2012., 23:28   #1570
Nybelung
Guest

Meni samo nije jasno na što ćeš trošit pare? Ja u svakom prelasku imam stotine tisuća viška i na kraju ih ispucam na stvari koje uopće i ne koristim.
U igri se ništa ne treba kupiti, osim možda malo rijetke municije.
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.09.2012., 00:11   #1571
ECHO
Banned
Moj komp

Najbolje kad se nakrkaš s parama a nemaš što kupiti pa te zadesi ona misija kad moraš u onaj podrum(mislim naći Fangov PDA) gdje te opelješe ona 2 bandita(kad sam igrao 2-3 puta zaboravio totalno i uletio u podrum i naravno osto bez svega) ajd inventar iskrcaš ali pare nemoš i ostaneš bez sveg keša, pa ako se nisi nakrco opet ispoćetka
Staro 10.09.2012., 02:26   #1572
[GOW]Nec
Premium
Moj komp

[GOW]Nec's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Najbolje kad se nakrkaš s parama a nemaš što kupiti pa te zadesi ona misija kad moraš u onaj podrum(mislim naći Fangov PDA) gdje te opelješe ona 2 bandita(kad sam igrao 2-3 puta zaboravio totalno i uletio u podrum i naravno osto bez svega) ajd inventar iskrcaš ali pare nemoš i ostaneš bez sveg keša, pa ako se nisi nakrco opet ispoćetka
Šta nije to u Clear Sky-u, a ne u SoC-u..?

Mislim da sam igrao sa Scarom, a ne sa Strelokom kad sam utrčao u podrum na minu.
Staro 10.09.2012., 06:21   #1573
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Ti pričaš o Clear Sky, a ne o SoC-u to svatko valjda prvi puta kad igra, ode dalje i gol i bos, a roba 100m dalje na Flea Market-u

Ja isto ne znam čemu to toliko lakomljenje na lovi. Eto vam pred par stranica moji SS-ovi... imam miljon kuna na računu i šta mogu kupit više. Da jedem kavijar svaki dan i pijem najskuplju vodku i kupujem samo high-class municiju, ne mogu pootrošiti, jer sam ove upgradane i unikatne puške našao u igri, nisam ih trebao kupovati
Staro 10.09.2012., 08:27   #1574
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Dooobro , ali nismo svi toliki proovi ko ti Druže.

Ja u biti skupljam, i pred frku onda kupujem gro gromunicije za 1-2-3 vrste oruzja i to je sve što kupujem. A love nek se nađe...
Staro 10.09.2012., 08:59   #1575
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Ma nisam mislio na to ko je prooo a ko nije, nego samo, kad ideš u pripyat, znači za završetak priče, lova ti više ne treba. Nakušuješ što ti treba i to je to
najveći biznis je u artefaktima, tu se najbolja lova i najlakša pobere, barem meni
Staro 10.09.2012., 10:51   #1576
zkljaja
Brat od Đon Vejna
Moj komp

zkljaja's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Dobro, Halos si nemoze pomoc da ne proda sve sto se prodat da. Nije izasao iz Cordona imao je 100 000, poslije Garbage-a 200+
Ja Pripyat znam napadat sa 10 kila armor piercing municije za G36 i Big boya, da ima vise municije za Dragunova i tog bi bila kila-dvije. Na dobru municiju nije mi zao dat finu lovu
Staro 10.09.2012., 12:16   #1577
ECHO
Banned
Moj komp

Sorry totalno sam se pogubio jer igram sve 3 igre samo s drugim modovima i više neznam gdje sam u iščekivanju Lost Alph-e, jel to mod za SoC uopće još ću na psihi završiti
Staro 10.09.2012., 12:21   #1578
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Citiraj:
Sorry totalno sam se pogubio jer igram sve 3 igre samo s drugim modovima i više neznam gdje sam u iščekivanju Lost Alph-e, jel to mod za SoC uopće još ću na psihi završiti
Ne znam jesi li propustio ili nisi, ali Lost Alpha je opet odgođena do nepoznatog datuma, tako da onaj 28.09 više ne igra
Staro 10.09.2012., 13:12   #1579
ECHO
Banned
Moj komp

poslat ću ja njima svoje troškove liječenja i patnji koje sam prošao u isčekivnju, a u slučaju samoubojstva platit će sahranu katastrofaaaa
Staro 10.09.2012., 13:50   #1580
[GOW]Nec
Premium
Moj komp

[GOW]Nec's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Autor papčić Pregled postova
Dobro, Halos si nemoze pomoc da ne proda sve sto se prodat da. Nije izasao iz Cordona imao je 100 000, poslije Garbage-a 200+
Ja Pripyat znam napadat sa 10 kila armor piercing municije za G36 i Big boya, da ima vise municije za Dragunova i tog bi bila kila-dvije. Na dobru municiju nije mi zao dat finu lovu
Za Dragicu se lako nabere preko 100 Komada. Kupiš od Sidorovicha šta ima, odeš po debeloj mrakači u Freedom vojarnu, penješ se po tornjevima, bockaš nožićem i skupljaš. Nitko ne zna da si to ti napravio - odnosi s Freedomom ostaju isti, puščetine unovčiš kod brkonje u njihovom skladištu, municiju jariš sa sobom. Ujedno se sabere i 5.56 kol'ko treba.
Staro 10.09.2012., 16:32   #1581
Beetlejuice
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Ajme kolika fama oko para . Ma ekipa ja sam trenutno još u Cordonu i nisam daleko napredovao jer trenutno obavljam zadatke za Sida, a za pare sam pitao čist informativno. Nisam znao da ste vi stalkeri alergični na novac. Meni bjednom Loneru u jakni od skaj-kože svaka mrva zlata vrijedi

Staro 10.09.2012., 17:06   #1582
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Skidaj tu jaknu čoeče, nadam se da si uhapsio kakav Merc suit, ili nedajBože Skinner suit .
Meni je bio cilj da postanem baja i da JA prodajem Sidorinju ili onom slonu u Baru što trebaju, a ne oni meni...kad postanem najmoćniji u Zoni onda idem ganjat ending, do tada samo sijem strah !

Ne stvarno, vrhunska igra. Još samo da nađem jedno 2-3 lost stasha koja sam posio negdje...
Staro 10.09.2012., 17:18   #1583
Beetlejuice
Moj komp

Beetlejuice's Avatar

Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Skidaj tu jaknu čoeče, nadam se da si uhapsio kakav Merc suit, ili nedajBože Skinner suit .
Meni je bio cilj da postanem baja i da JA prodajem Sidorinju ili onom slonu u Baru što trebaju, a ne oni meni...kad postanem najmoćniji u Zoni onda idem ganjat ending, do tada samo sijem strah !

Ne stvarno, vrhunska igra. Još samo da nađem jedno 2-3 lost stasha koja sam posio negdje...
Čistim wc-e kod Sida za Merc suit Ima na lageru ali nemam u džepu

Staro 10.09.2012., 17:50   #1584
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ovaj Complete mod je stvarno ugodno iznenađenje nakom Oblivion Losta. S realistic weapons modom i omjerom army/mutanti djeluje ugodno realno.

Ali mi užasno fali onaj blowout i njegova nepredvidivost. Jao kad te zahvati usred Garbagea, a nigdje zaklona
http://youtu.be/5tJXesjCKxA
Staro 10.09.2012., 18:53   #1585
Nybelung
Guest

Citiraj:
Autor Beetlejuice Pregled postova
Čistim wc-e kod Sida za Merc suit Ima na lageru ali nemam u džepu
Imaš Merc suit u selu za džaba. U jednoj je kutiji.
  Reply With Quote
Staro 10.09.2012., 19:35   #1586
ECHO
Banned
Moj komp

Tamo gdje je Sidorović i gdje razgovaraš s onim stalkerom za utući one bandite popneš se gore na krov te kuće i zatrćiš se i preskočiš na drugu i polako do lijevog čoška imaš par letava i ima na tavanu kutija koju riješiš nožem i eto ti suit

Da malo pripomognem ako nisi znao to je tajna nas stalkera u zoni bez kraja
-->
Mogo si čovjeka odmah uputiti gdje je.

Tamo gdje je Sidorović i gdje razgovaraš s onim stalkerom za utući one bandite popneš se gore na krov te kuće i zatrćiš se i preskočiš na drugu i polako do lijevog čoška imaš par letava i ima na tavanu kutija koju riješiš nožem i eto ti suit

Da malo pripomognem ako nisi znao to je tajna nas stalkera u zoni bez kraja
Staro 10.09.2012., 19:59   #1587
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Prva desna kuća kad ulaziš u kamp, u potkrovlju. Naravno da se sa krova to pobere bed beda

Preporučam ako je manjak novaca u početku, da se skupi malo muda i da se pošiša ona vojskica u susjedstvu.
-->
A daaaaj, ja sam baš nekako iz dragosti to prešutio...

Prva desna kuća kad ulaziš u kamp, u potkrovlju. Naravno da se sa krova to pobere bed beda

Preporučam ako je manjak novaca u početku, da se skupi malo muda i da se pošiša ona vojskica u susjedstvu.
Staro 10.09.2012., 20:08   #1588
JoZ@
Premium
Moj komp

JoZ@'s Avatar

Datum registracije: Apr 2003
vojska se rješi tak da odeš ljevo pa prek ograde pa prek ograde na wc pa na krov i polako kroz otvor na plafonu i rokaš
pokupiš sve kaj se pokupit da
višak odma prodaš
JoZ@ je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2012., 21:45   #1589
Nybelung
Guest

Pa neću mu spoilat, ja sam rekao da ima a sad je na njemu da ubaci u google ako ga zanima.
  Reply With Quote
Staro 11.09.2012., 15:54   #1590
Garro
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2009
Malo pitanjce, da li se u SoC-u sa complete modom mogu upgradeti oružja?

Znam da se mogu popravljati, ali za upgrade pojma nemam.
Garro je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno