|
![]() |
#1562 |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
ajmo sad na : CoolRamb
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1563 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() ![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1565 |
1oo1 NooB
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1566 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
U CTF je važan rad tima, taktika i vještina (naravno). Nije to rokete, pa ko kom nabije više. Jučer sam sam-samcat pokupio 3 zastave. Niti me ko pratio niti čuvao. Zato je rezultat bio 50, a nisam upucao gotovo nikkoga. Možda 4-5. Isto tako je nagrađeno i vračanje svoje zastave, a toga sam se nakupio dok sam je čuvao. Pitaj Athu koliko je puta naletio na mene. Jedino sam bio neuspješan u čuvanju Mrkonje. Ko razmaženo derište. Ja ga milikim ispod brade, buci-buci, a on pobježe u bitku. Osim toga, po jučerašnjoj popunjenosti servera se vidi što većina misli o tome. Ostalima, željnim sakupljanja killova preporučam 83.133.81.162_28690, švapski server sa izuzetno malim pingom. DM, igra se do 50, pa ubijaj koliko ti srce hoće. Ajde par hintova za one koji su jučer bili izgubljeni u prostoru i vremenu. Zastava se čuva tako da ne stojiš ispod nje, nego da čuvaš prilaz njoj. Obično su dvojica potrebna za to jer ima više prilaza. Nije bitan tvoj život, ali ga moraš čuvati jer neće imati tko braniti zastavu. Krađa zastave je dužnost samo jednoga, a ostali moraju učiniti sve da zaštite onoga koji nosi. Jedan trči blizu njega ili ispred i pregledava pokrajnje ulice, da ga zaštiti. Drugi drži odstupnicu odotraga (tako sam poginuo 2 miliona puta). Onaj koji nosi zastavu nosi pištolj jer tako brže trči, a lake noge su potrebne jer se protivnička ekipa ne slaže sa realizecijom važe namjere. Vračanje svoje zastave je imperativ. Puno sam se puta bacio na nju, i odmah poginuo. Samo da je vratim. Potrebno je samo proči kroz nju i ona je odmah na mjestu. I sada da neko kaže kako tu nema skilla. Kao da u DM ima. Čim se respawnaš, odmah opališ rafal, možda još nekog ubiješ i onda si gotov. I tako 50 puta. Velike mudrosti. TDM je isto to, ali to rade i ostali koji su u tvom "Teamu". Ralika je u tome što njih ne smiješ ubiti.
![]() |
![]() |
#1568 |
1oo1 NooB
|
Ajde neko na NOB Zed je sam. ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1569 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1570 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Na kojim serverima igrate sad? Nisam već par tjedana ništa igrao, pa rekoh, da se sad malo pridružim. Atha? Jesi se ispraksao malo? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1572 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
sve se da naucit ne brini rak bit chesh ti vapr gali :clap:
![]() |
#1573 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Moguce je povecati broj slotova na serveru. Ping nece biti puno veci, al ce lova koja ide iz nasih (ljudi iz klana) biti puno veca ![]() Najbolje mi je kad lik nosi zastavu i trci trci trci tako i uopce ne kuzi da on nosi zastavu! ![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1574 | |
al se nekad dobro jelo...
|
Citiraj:
![]() Nov sam u CTFu, ali volim kad tim ima neki cilj, zato mi je BAS odličan (makar ga nisam dugo igrao...)
![]() |
![]() |
#1575 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
![]() Cuj, jucer kad mi se to dogodilo sam bas dobil zastavu u gadnom okrsaju i nisam odma primjetil da ju imam...jebiga, i takve stvari se dogadjaju... No, dosta price, ajte na NOB, ja i Zed se koljemo samo sa pljucama... ![]()
![]() |
![]() |
#1577 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Meni je ctf ok...jos da je malo vise timske igre... Jucer sam 3 puta uzeo protivnicku zastavu (u Francuskoj) te se sakrio u kucu -jer nase nije bilo...Andeo je pokrivao stepenice i cuvao me pa kad bi vidio da je on gotov skok kroz prozor i iza kuce... ![]() Nazalost samo jednom smo vratili svoju zastavu pa sam mogao oploditi svoj trud... ![]() Svi navale po protvnicku zastavu...pa uvijek ostanem cuvat svoju...jucer sam imao 30-tak killova (Mrkonja je 10-tak puta pao ![]() EDIT: Bem vam svi se odspojili kad sam se ja mislio spojit :mad: Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 25.01.2006. u 15:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1578 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
nego kako da jesam. ![]()
![]() |
![]() |
#1579 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Trebalo bi se podjelit na timove, ekipa koja čuva zastavu i ekipa koja napada... nek se svako izjasni koju će ulogu igrati i da to sredimo... ![]() naravno, trebao bi biti podjednak broj onih koji su ofenzivi i onih u obrani.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1582 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
idemo na NOB??? kaj nema nikog? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1586 |