|
|||||||||||
|
|
#1562 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Meni je malo preretro.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
|
|
#1563 |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Je i premali je ali mi je super da rade male r4 motore kaj se vrte o 15,16k. Nisam jos vidio da ima modela sa takvim motorima u EU iako ih vise kineskih proizvodaca radi.. Da Honda izbaci takvu cb 500tku ili sl. sutra bi isao u banku ali to se vise nebu desilo. Dosadno mi je pa gledam sto rade Kinezi i malo sam pod dojmom. Nemaju jos sam vrh sto se agregata tice i ni jedan model nije bez mana ali nisu vise ni japanci ni ostali ko kaj su nekad bili.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 17.12.2025. u 19:33. |
|
|
|
|
|
#1564 |
|
Premium
|
Koliko sam vidio po člancima, planiraju izbaciti 9 motora različitih namjena i snage. Vidio sam da čak planiraju izbaciti model sa 3c. Ne znam koliko je to uobičajeno u moto svijetu, ali meni se čini van normale. Još ako cijene budu onakve kakve imaju kinski proizvođači automobila u odnosu na ostale... https://www.eicma.it/en/zxmoto-the-n...omplete-range/ Ja silno želim nekakav MT-05 jer mi je 07 prejak i preglomazan.
|
|
|
#1566 |
|
Premium
|
Vozio sam ga u autoškoli. Sviđa mi se što ima veliki moment na malim okretajima. Moram primjetiti da mu je cijena porasla. Unatrag godinu-dvije, novoga si kupovao za 8k, a polovnjaka se našlo za 7k. Sada košta 1k više za oba slučaja. Baš gledam, u IT novi košta 8k, a kod nas 9k.
|
|
|
#1567 |
|
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
vozio si ovog a2 kat zatvorenog na 35kw ? ili otvorenog a kat 120 ps Imam ga, 2023g model, i došao je 10k+ na cestu, neznam sad točnu cijenu, al da motor se svake godine smanjuje, a cijena raste, danas su po 13k+ |
|
|
|
|
|
#1568 | |
|
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
Mt 03 i 07 su prakticki iste velicine tak da ne vjerujem da bi 05 bio ista manji.. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 18.12.2025. u 10:20. |
|
|
|
|
|
|
#1569 |
|
Premium
|
U autoškoli sam vozio model pune snage, doduše par generacija star sa ekranom koji je podjećao na mobitele unatrag bar 5g. Lijepo se vozio i ugodno sam se osjećao na njim, čak ljepše nego na sadašnjem SH150. Nisam ga smio stisnuti jer sam morao poštivati ograničenja brzine, ali sam imao osjećaj sigurnosti dok sam ga vozio.
|
|
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|