|
![]() |
#1562 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Dobri stari Čelzi ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#1563 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Ma kako je MU uspio izgubit? ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#1565 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Taman mi je zašteko stream, dali je Luka asistirao Benzemi ili? EDIT: Je.. ![]()
We are the best, *uck all the rest.. MiR Odgovoran trgovac:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Zadnje izmijenjeno od: Omerta. 17.11.2012. u 22:25. |
![]() |
![]() |
#1567 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Odličan, sa svoje polovice na nekih 30m od gola je dodao (pritom se poskliznuo) Benzemi prema 16-ercu.. ![]() |
![]() |
![]() |
#1568 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Asistencija Modrića: http://www.dailymotion.com/video/xv6...3#.UKgd9vXKh8E Kao da gledam Bilić-Šuker. |
![]() |
![]() |
#1570 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Je, to sam mislio. R. Kovač. Ne znam odakle izvukoh Bilića. ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1574 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#1575 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
A Messi je najbolji ikad, to se slažem. Ove godine će to opet potvrditi.
![]() |
#1576 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
#1577 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Utorak: Spartak - Barcelona Bate - Lille Benfica - Celtic Galatasaray - M.United Cluj - Braga Nordsjael - Shaktar Juventus - Chelsea Valencia - Bayern Zadnje dvije tekme ću popratiti. Ostatak me ne zanima previše. ![]() ![]() Srijeda: Zenit - Malaga Anderlecht - Milan Ajax - B.Dortmund M.City - Real Porto - Dinamo Dynamo - PSG Arsenal - Montpellier Shalke - Olymp. Ajax i City popratiti. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1579 |
Into my head it goes
Datum registracije: Feb 2004
|
#1580 |
Pod naletima kopita zla
|
Chelsea hvata falca sa 48 milja funti. ![]() ![]() Lukaku i Sturridge bi po meni trebali u napad CFCa, a Fernandu u A.Madrid ili tak nekaj. Može i na sezonu u liverpool. Sad će protiv juvea imati šanse na kapaljke, a ako će fernanda igrati onda ih neće zabiti pošto ima 0 samopouzdanja, a sturridge igra svaku petu tekmu. ![]() |
![]() |
![]() |
#1581 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
A kad je Drogba tražio novi ugovor onda je bilo "samo na godinu dana i nek bude sretan" Sve mi je nekaj žao i Čelzija i Romana ![]()
#1582 |
Pod naletima kopita zla
|
Nekaj na www.givemefootball.com/ šuškaju da će CFC ponuditi kratki ugovor Drogbi. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jedna stvar su plaće a druga konstantno kupovanje skupih igrača i trošenje ogromne love, oni koji to mogu su isključivo bogati vlasnici vlasnici, i time se radi sve veća razlika između klubova, i naravno automatski je puno lakše osvojit nešto. Roman je već dugo u čelziju i tek sad su počeli ličat na nešto, i osvajat, di su bili prije njega, kad i što su osvojili? Ista stvar je sa cityjem, kad su zadnji pur osvojili ligu prije šeika? Pa psg, anži, čak i real ali on nije baš u tolikoj mjeri pošto ipak ima neku povijest prije.
#1586 |
Pod naletima kopita zla
|
Osvajali su prvenstva, kupove itd... ![]() Ligu nisu. Jednom ispali na penale u finalu od uniteda, a drugi put ih pokralo ono ćelavo smeće od sudca kojeg je barca valjda platila pa je odmah u pemziju pobjego. ![]() |
![]() |
![]() |
#1589 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
![]() U ostalom i ostatak ti ne stoji. ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Chelsea_F.C.#Honours |
|
![]() |
![]() |
|
|