|
![]() |
#1562 |
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Datum registracije: Jan 2010
|
Ako vas tješi, moj ima pukotine kod rupe od kamere i kod 3.5 mm utora, kod kamere je veća jedno 1 mm, a ništa nisam radio, jedino otvarao poklopac nekoliko puta. Ja ne kužim kako se to dogodilo, a nisam ništa na silu otvarao. No nema veze, sad je gotovo, mislim ne smeta mi, al mi je krivo što je puklo iz čista mira.
|
Oglas
|
|
![]() |
#1563 | ||
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
![]() U biti, trebali bi biti isti. Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#1565 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() Dal ima ko od Vas vijest kad će za I9300 4.2.2 službeni? |
|
![]() |
![]() |
#1566 |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1567 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Meni isto nije jasno kako vama S3(4) lagga, ja imam Note 2 koji leti u svemu sa tvorničkim romom. Jedino šta sam disablea par njegovih programa i S Voice. Također, isključija sam one animacije u developer optionsima. Jedini "lag" je pola sekunde dok se upali ekran kad ga idem otključat.
#1568 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() Al to je istina da im telefoni laggaju. Ne svi ali dosta. JB butter smooth project anyone? |
|
![]() |
![]() |
#1569 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
nema to veze sa time. To je stvar kernela: Kad se ide upaliti aplikacija, prvo se ide pokušati loadati aplikacija iz memorije, ako je ima, no ukoliko je nema, počne sa paljenjem više jezgri da ubrza load aplikacije, što uzrokuje lag. U prijevodu, paljenje jezgri = lag. HTC je tome doskočio tako da su mu konstantno upaljenje jezgre (koliko vidim, dvije), što ubija lag, a s time i bateriju. Zbog toga samsung ima bolju bateriju nego ostali flagship androidi.
#1570 |
Guest
|
Oukeej. Može onda jedno pitanje. Igrao sam se zadnjih tjedan sa stock Jelly Beanom na S2. Lagging piece of shit, ali neke stvari su me zanimale. My question is... Kako onda na custom romovima nema laga? 1. Brži su (ono, lightning fast brži) i sa downclockanim procom. 2. Imam bolji battery life na dotičnima (sa i bez downclockanog proca). This includes AOKP romove koji su poznati (bar bili) da više troše baterije od AOSP romova. EDIT: Custom - mistype Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 13.05.2013. u 09:59. |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1571 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
misliš vjerojatno na custom romove, a ne na stock romove. Opet je stvar u kernelu,tj. u governoru, a ne toliko u custom ROM-u, , jer governor definira brzinu mijenjanja state-ova procesora. Imaš lazy governore - powersave, lazy, slow smartass V2, Conservative... Imaš brze governore - interactive, ondemand, fast smartass V2... Imaš extreme governore - extreme, performance, maxOC... naravno nije samo u tome stvar, već custom kerneli su napisani i optimizirani posebno za taj procesor i model, te koriste najnovije drivere i optimizacije, što osobne, što izdane od firmi koje su napravile hardvare (Snapdragon, Nvidia). Zašto to ne radi i Samsung? Možda nema vremena, nema resursa ili jednostavno - nema toliko pametne ljude. Ali koliko sam ima iskustva sa custom ROM-ovima, oni su u standby-u uvijek bolji, dok su vrlo rijetko bolji u aktivnom radu od stock ROM-ova (naravno, mislim na battery life).
#1572 |
Guest
|
Hmm. ![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1575 | ||
Guest
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Brate mili ![]() ![]() Mislim, meni su sve (osim infrareda) bespotrebne, ali ako od nekog ne očekujem gledanje na featuree od S4 kao loš korak naprijed, to je od iPhone korisnika. |
||
![]() |
#1576 | |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
#1577 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
ma laga do besvejsti+što mi na stock JB ždere bateriju, meni pogotovo u standbyu. Prepuno je to onog S_bulšita koji očito cucla sve što se cucati dade ![]() RR pauzira, ostali AOSP/AOKP romovi tak tak, samsung base bolji nego stock no i dalje relativno loše, ostaje jedino CM i Slim, bar što se SG2 tiče, trenutno se šaltam između ta dva. |
![]() |
![]() |
#1579 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1580 |
Guest
|
Pa evo. Koristio sam kojih mjesec dana valjda Slim Bean i radio je odlično. Doduše, furam Nova Launcher koji mi je također smooth skroz (za onaj dio za koji je on zadužen). I to nakrcan appovima. Volim kod njega kaj mu je stock DPI 182 kaj mi fakat znači puno jer ne mogu raditi na 240. Osjećam se kao ćorava kokoš kojoj treba sve biti veličine star wars knjig prilagođene slabovidnim osobama. Znam da se može ručno narihtavati DPI u bilo kojem romu, ali imao sam više problema zbog toga nego koristi kod dosta njih. |
![]() |
#1581 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1582 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
Meni osobno na s2 su su se najbolji pokazali slim bean kojeg i sad koristim. Dovoljno reci da mi se mob nijednom nije zblesirao ili restartao, brz je i s nova launcherom radi perfektno. Koristim 240 dpi. Neatrom mi se isti pokazao kao odličan. Najbolji rezultat trajanja baterije sam postigao na njemu s mcm siyah kernelom. Dakle svi koji žele sammy based rom, to je pravi odabir. Jedino kaj mene zna mučiti je signal. Ima netko dobar modem za preporučiti uz slim bean?
![]() |
#1583 | |
Guest
|
I sa Tiny ili Small je to preveliko, a ne utječe na druge UI stvari kao notificationi i slično gdje volim imati small size i pregledno. Također znači mi puno i za app drawer i izgled homescreena. Pogotovo kada mi je desktop grid 12x8, a app drawer 7x6. Citiraj:
|
|
![]() |
#1584 | |
Dino Saur
Datum registracije: Jan 2012
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1585 |
Guest
|
|
![]() |
#1586 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Istina, bio je "obični" siyah. Nego da se vratim na modem. Problem mi se događa na jednom mjestu, tu inače imam solidan signal, surfam na 3g i tako. Ali tokom razgovora mi puca veza nanačin da ne čujem sugovornika po par riječi. Promijenio sam karticu (tmobile), prije mi se to nije događalo tako da je krivac očito modem. Bio sam zadovoljan s xxlpx modemom, ali mi je kolega rekao da su bolji ovi novi modemi koji su dosli s official jb od samsunga. Tako da sam trenutno na xxls8. Nemam vremena ih sad testirati, moze li mi netko preporuciti modem s kojim je zadovoljan na aosp romu?
#1587 |
The Zappa
Datum registracije: Jan 2006
|
još ništa od pojeftinjenja s-trojke. ![]() |
![]() |
![]() |
#1588 |
Guest
|
|
![]() |