|
![]() |
#1531 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1532 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
more ko staviti par ip-ija od hardkore servera. nasel sam samo jednog,a sad na njega nemrem jer sam stavil 1.3 patch. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1534 |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
To i mene hebe, od ono malo servera pola ih je još 1.0 nešto 1.2 a samo malo ih je 1.3 - i ja sam stavil patch da mogu na jedan koji mi je dobar ali ostali još nisu patchirali.....
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1535 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
na normalnim serverima pusim,dok mi ovii u vecini slucajeva leze,tak da sam se navukel,lijepo je gledati kad ti je kill veci od dead-a ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1536 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Jel mi može netko pojasnit PAM, TW i BJR modove. Ili bar bacit neke linkove. Mi smo u igraoni do izlaska cod 4 cijelo vrijeme igrali cod uo conquest tdm. I to cijelo vrijeme jednu mapu (gun assault). ![]()
![]() |
#1537 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
Tu ljepo imaš sve o tome s tim da su odvojene sekcije za cod2 i cod4 - worm ti radi PAM i Powerserver a Tally AWE... i ostali tvorci modova se skupljaju ovdje. A ovdje imaš sve mape i modove za dvojku ako te zanimaju: http://callofduty.filefront.com/ EDIT: kak se dobije G3 da puca rafalno? Meni je single shot a svi po meni deru rafale sa njom?!
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 13.12.2007. u 00:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1538 | |
Neradnik
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1539 |
1oo1 NooB
|
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 13.12.2007. u 10:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1540 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Pa sto ne postoji doubletap za brzo pucanje, i od G3 napravi rafal bez ikakvih problema? Ako taj perk ne djeluje na G3 onda svi koji pucaju iz G3 rafal su chiteri, ali sumnjam u to.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1542 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Evo ja sad probao i nema nikakvog rafala sa doubletapom. Imam rafal od 3 metka ako na mišonji koristim specijalnu tipku. Vjerujem da i drugi to imaju ili koriste neka druga nelegalna sredstva.
![]() |
#1543 |
1oo1 NooB
|
Kak misliš specijalna tipka sa tri metka? Koja? Možda lupaju brzo takvo nešto pa ispadne rafal.....
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1546 | |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() @MM Pogleč si specijalnu tipku za 3 metka. ![]() http://www.a4tech.com/en/product2.as...103&MNO=X-718F
![]() |
![]() |
#1548 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1549 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Pozdrav! Imam jedan problemcek sa COD IV! Kad ukucam favorite server piše da je uspješno unesen ali ga nema na listi kad idem na refresh, a ako ga ponovno ukucam piše da je već postoji! Molim za pomoć?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1550 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() I jel to i iz snajpa odma 3 metka opali - ak da onda znam kak snajpaš haxoru jedan ![]() Ako pričaš o ingame listi onda je to bug koji čeka popravak/patch - ja to nisam vidio ali sam čitao na drugim forumima da ingame lista ima problema....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1551 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Dal netko zna dali CoD4 bolje živi na Visti nego na XP-u? Jer ja sam instalirao Vistu prije 2 tjedna i vidim da moram poisključit par detalja, koje prije nisam. Vjerojatno zato jer mi je dx9 kartica. Vistovci, imate ista iskustva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1552 |
Premium
|
tako je,i meni isto ima problema sa ingame listama. a ni ase nije nesto funkcionalan,bitno da sam si favorite sredio i meni dosta ![]() a sto se skripti tice,danas ih svako moze imat,stvarno netreba nikakvo znanje za pronaci i staviti tu skriptu,samo cinjenica je da neki fakat brzo pucaju (zmaj) dok neki koriste skriptu. skriptu cete lako prepoznati po tome sto svi ispaljeni meci imaju potpuno identican vremenski razmak izmedu hitaca,dok normalni ljudi koji šajbaju brzo,tipa zmaj,osjeti se da tu i tam zapne ![]()
![]() |
#1553 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() ![]() Malo crnog humora - Zmajček NHF - zeka peka ![]() A ovo za skripte - vjerovatno to furaju jer je baš identičan razmak između 5-6 ili više metaka....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1555 |
Premium
|
zmaj je hebeni kenker ![]() ali fakat gledam,ima gro skriptarosa,i onda uleti sa m14 ili g3 u blisku borbu i puca ko iz uzija
![]() |
#1557 |
Premium
|
hm nazalost otkrio sam i ja nacin kako ***eno brzo pucati,necu o tome jel smatram da je to bezveze. sad cu probat zahaltat nekog iz cb-a da mi se javi pa da se to ukine preko gameviolationsa
![]() |
#1558 | |
1oo1 NooB
|
Citiraj:
![]() EDIT: nije mi jasno, igram i sad ili su svi čiteri ili kaj ali na kraju zarobim jedan G3 koji i kod mene puca rafalno - ima na skinu one metke crvene nacrtane - pa kaj nije skripta vezana na igrača a ne na oružje koje je izgubio ![]() Očigledno ima neka fora da puca rafalno a da nije skripta ili cheat.....
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. Zadnje izmijenjeno od: MisterM. 14.12.2007. u 00:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1560 |
Premium
|
![]() neznam mm,da nisi uzeo mp5 ali si bio toliko pijan da nisi skuzio razliku ![]() pricao sam sa lambom,jednim od admina na GV-u,kaze da nemogu nista protiv mog nacina "haxanja",dosta ljudi je to otkrilo,i dozvoljeno je zasad dok cb ne odluci drugacije,nije toliko ucinkovito jel je tesko obuzdat m14 ili g3 koji puca brze od uzija,dok su za skripte rekli da najvjerojatnije ide ban. naime oni su u stanju detektirati skripte iz cfg-a (vec postoji u cod i cod2,samo ne djele banove na to :S)stoga nadam se da skriptarosima dolazi kraj
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|