|
![]() |
#1532 |
Power Abuser
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1537 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Ej ljudi na Visti x64 SP1 sve islo ok. I igrao dan-dva i onda mi znatizelja nije dala mira i instalira sam rivatuner da vidim kako mi graficka dise dok igram. I sad neznam jeli do rivatunera ali posli toga mi nije radilo. Udjem u igru i odaberem Load i kad mi dodje da pritisnem bilo koju tipku da pocmem igrat, zacrni mi se ekran i vista skuzi nakon 3-4min da je Crysis presta radit. Ako neko ima kakvo rjesenje, slobodno recite sta mi je cinit ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1538 |
Od nonine sestre kunjado
Datum registracije: Dec 2006
|
Igra mi se na zadnjoj akciji (brod) smrzne nakon par minuta pucačine i gađanja onog velikog slona... do sad nije bilo nikakvih trzanja,igram na high,AA uključen,ali probao sam smanjit na medium>>ista stvar. Znači igram par minuta>sejvam>igram>sejvam... itd malo je tlačiona tako nastavljati,ima li tko kakav prijedlog? thx... da,, igram na Visti 32 ultimate,niš nije klokano,temperatura je 37'....uglavnom ništa mi ne ukazuje na neki hardverski problem. EDIT : Kopirao sam sadržaj foldera SaveGames iz Viste,instalirao igru na XP , pejstao u SaveGames od XP-a i završio zadnju stazu bez trzanja i štekanja...
![]() Zadnje izmijenjeno od: greenfly. 12.10.2008. u 22:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1539 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Evo igram Crysis već oko 2tjedna, na Serveru 2008. Sve je bilo OK dok sinoć nije izbacilo error: Code:
Problem signature: Problem Event Name: BEX Application Name: Crysis.exe Application Version: 1.1.1.6156 Application Timestamp: 65676e41 Fault Module Name: MSVCR80.dll Fault Module Version: 8.0.50727.1434 Fault Module Timestamp: 4757746d Exception Offset: 000127da Exception Code: c000000d Exception Data: 00000000 OS Version: 6.0.6001.2.1.0.272.1 Locale ID: 1050 Additional Information 1: a388 Additional Information 2: cb1346f285b14b60ce06bcb7640ef607 Additional Information 3: 2e8e Additional Information 4: 3f5b95cbd3ef714ab10a27fa67a2d7e9 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1540 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Upravo zavrsio crsis, trebalo mi tjedan dana laganini igre, i mogu rec da mi se svidjela, jer sam ocekivao dam ce biti losija ![]() Sada pocinjem Crysis:Warhead i nakon toga :FarCry2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1541 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
aj mi recite koliko bi frameova trebao očekivati sa konfom iz isga, u rezi 1680x1050, te na kojim grafičkim postavkama.. jer mi igra trza i zastaje po par sekundi na bilo kakvim postavkama, čak i sve na low trza i zastaje.. i na manjoj rezi.. da li nedostatak struje može uzrokovati pad framerate-a? e da, grafa se ne pregrijava kao ni ostale komponente, sve fino ohlađeno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1542 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#1543 | |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1544 | ||
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1546 |
Premium
|
to ne mozes usporediti s filmom, bilo koji fps na 30tak frejmova trza i steka konstantno, sve ispod 50-60 frejmova je svjetlosnim godinama daleko od 'ugodnog' igranja i svaki nalet zahtjevnije teksture i pad od par frejmova itekako osjetis pogledaj si frejmove u cod-u, on ti sigurno odlicno radi, nema trzavica i zastajkivanja i ostalih boljki krize - e to je ugodno igranje |
![]() |
![]() |
![]() |
#1548 | |
Lika u mom srcu
|
Citiraj:
eee, gdje ugasim motion blur? jer tog naziva u postavkama nema.. to mi inače ubija performanse u drugim igrama, vjerojatno i ovdje sve postavke grafike sam pokušavao, i jedinokad je SVE na LOW radi koliko toliko.. ali hebemu, ati 3870 mora bolje radit.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1549 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
S desne strane,zadnja postavka je motion blur,ispod nje imaš neki slider,koji regulira količinu istoga.Ja ga nisam htio gasit,ali sa tim sliderom se da izvuć 3-5 frameova. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1550 |
Lika u mom srcu
|
žile - vjerojatno imaš pravo i više iskustva u igrama, meni crysis radi jako čudno.. mogu staviti sve na high, ili čak neke stvari very high, i radi na nekim dijelovima sasvim dobro, i onda okret, i stop, grebe ronda, 5 sekundi, i onda opet sve dalje... iritirajuće.. jer se vidi da komp može pognat igru, ali je u nečem drugom problem.. e da, i crysis je prva igra zbog koje mi napajanje crvči ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1551 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Eto toliko o rješenju. @Gabre Zaboravi ugodno igranje sa 2GB, bar je meni tako. Sa 4/6GB normalno radi, a sa dva redovito udara u zidove. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1553 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1554 |
Banned
Datum registracije: May 2008
|
Koje sranje od igre, taman si nabavio malo bolji komp da mogu igrat na high i nakon 2 sata igre skuzio da je katastrofa. Jedino sto me tjera dalje da igram je prica, alieni i te brije. Zanimljivo je da mi steka na high kada ima puno enemy-a i kada je zahtjevniji prostor. Imam 5200 Athlona, 4850 radeonku i 4 gb rama dva na 667 i dva na 1066 ali mi maticna ne podrzava haha pa vjerojatno onda dvije na 800. Uglavnom brijem da bi trebalo raditi bez tog lagga, no mozda se varam. Uglavnom igra nista posebno, nadam se da far cry 2 nece biti takav ili fallout 3. Mogli su malo vise optimizirat igru, ovako je katastrofa, sta bi ja trebao imat quad, dvije 4870 x2 u crosfire-u i 8 gb memorije, ma zajebi ti to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1555 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
a sto se tice ovog drugog - quad ti tu ne znaci nish, 8gigi memorije takodjer, a crossfire pogotovo... ![]() (treba ti nafureni intel i neka nvidija...ili dvije....ili tri ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1556 |
Lika u mom srcu
|
ma igra je neoptimizirana užasno.. evo sinoć instalirao mass effect, apsolutno sve na very high, svi efekti i još čak i vertycal sync uključio , i igra radi apsolutno glatko bez ijednog trzaja.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1557 | |
Banned
Datum registracije: May 2008
|
Citiraj:
A sto je najbolje igra nije nista posebno, mala nabrijacina na war of the worlds i to su kao usminkali da si ti neki marinac u super odijelu tako da opravdaju veliki pwnage koji radis tokom igre belj -.-' Igru valja samo jednom proc i to je to, naime meni je bolja grafa i atmosfera u bishocku, mada je malo linearna, ali mi je puno bolja od crysis-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1560 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() pa daj install fraps i pogledaj, ako je stvarno neki show onda bi nam mogao i udijeliti config, ak si ga tako stviko |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|