|
![]() |
#1532 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Kaj je onaj Coutinho jebeno sjebal, majko mila
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1533 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Odlicna tekma, lijep gol Negreda, puno dobrih akcija, i puno kartona treba dat onom šabanu Škrtelu, taj je sirov ko i Pepe
#1534 |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
![]() |
#1535 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Onaj ofsajd još mi nije jasan kaj je sviran, sudac kao da gleda neku drugu utakmicu. |
![]() |
![]() |
#1540 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
I prvak je još u igri 31 bod ![]() U subotu protiv Norwicha nastavak serije Uniteda ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1541 |
smeghead
Datum registracije: Mar 2005
|
dobra tekma je bila, pojela mi zivce kao i uvijek kad liverpool igra ![]() obrana katastrofa, golman bio los danas, kao i ally, coutinho bio jako los u drugom poluvremenu iako je zabio gol, uglavnom trebali smo barem bod uzet, imali smo vise kvalitetnijih prilika, ali smo se ispromasivali to nam se obilo o glavu uglavnom pokradeni za jedan gol, kad je svirao nepostojeci offside ![]() |
![]() |
![]() |
#1542 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
#1544 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#1545 |
Pod naletima kopita zla
|
Ne znam. Nismo se čuli par dana. ![]() ![]() ![]() A ovisi valjda kak će city odigrati u subotu. ![]() ![]() Danas ih je opet malo ubila realizacija. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1546 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Zanimljiva liga. Jedni krenuli furiozno,na kraju polusezone sretni sto su prvi na ljestvici, neki gube vazne bodove na glupostima, neki su losi za poludit a prosle sezone isti igraci digli pokal i bez obzira na to vratili se na 7-8 bodova zaostatka. Bit ce jako zanimljivo do kraja. ![]() |
![]() |
![]() |
#1547 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() Shakthar Donetsk, Aston Villa, Stoke City, West Ham, Hull City... I uz katastrofalnu igru obrane još su u igri za naslov. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1549 |
Premium
|
Arsenalu baš kronično fali pravi napadač. Baš me zabavlja ovaj vječni optimizam MUFC navijača ![]() |
![]() |
![]() |
#1551 |
Pod naletima kopita zla
|
I'm forever blowing bubbles, Pretty bubbles in the air, They fly so high, Nearly reach the sky, Then like my dreams, They fade and die. Fortune's always hiding, I've looked everywhere, I'm forever blowing bubbles, Pretty bubbles in the air. UNITED!!! UNITED!!! UNITED!!! Ajmo WHU. ![]() GOOOOOOOOOL ![]() ![]() ![]() J.Cole ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1552 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Hamm kaj se nisi ti kunuo u Chelsea ![]() Ili sam ja nekaj pomijesao ![]() |
![]() |
![]() |
#1554 |
Guest
|
Ako Bilić stvarno preuzme West Ham, sa zadovoljstvom ću navijat i za "čekićare". Inače, obično u ovim prednovogodišnjim kolima PL-a, favoriti opasno kiksaju, pa bi danas mogo biti svega. Premda mislim, da je Norwich i šesta pobjeda u nizu za MU ![]() |
![]() |
#1558 |
Pod naletima kopita zla
|
Još pol sata do CFC-Liverpool. Chelsea starting XI: Cech; Ivanovic, Cahill, Terry, Azpilicueta; D Luiz, Lampard; Willian, Oscar, Hazard; Eto’o Liverpool starting XI: Mignolet; Johnson, Skrtel, Agger, Sakho; Lucas; Allen, Henderson; Sterling, Suarez, Coutinho |
![]() |
![]() |
#1559 |
Premium
|
Newcastle:Arsenal 0:1 Uf jedva ![]() |
![]() |
![]() |
#1560 |
Pod naletima kopita zla
|
Nije mi jasno zakaj Luiz igra midfildera. ![]() ![]() Terryeva 600. tekma. ![]() Valjda Murinjo zna kaj radi. ![]() COME ON CHELSEA! ![]() Eh ![]() ![]() ![]() Eto glupog gola. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 29.12.2013. u 17:04. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|