|
![]() |
#1531 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Nisam mislio u negativnom smislu spominjati boju kože, sorry ako je netko tako shvatio. Ali htio sam reći upravo ovo što je estugarda bolje izrekao, tamniji su ipak (možda) bolje pripremljeni za vrućine nego naši igrači. No o tom potom, ništa to nije nikakav uvjet. edit: o ovome sam pisao, no nisam htio prvi reći ![]()
Zadnje izmijenjeno od: Guls. 02.06.2014. u 11:19. |
![]() |
![]() |
#1532 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Ti se šališ? Sponzorirani "članak" i najgora gluma u povijesti čovječanstva. A "nova uloga" će biti degustacija nekog proizvoda sponzora... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1534 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
A dobro. Sad kad si drukao njega, možeš i ostale ![]() |
![]() |
![]() |
#1538 |
Guest
|
|
![]() |
#1540 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Meni radi perfektno. Adsl obican. @Guls Oprosteno ti je ako si zavrsio "igricu" do kraja ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1541 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
osvojit cemo 1 bod na SPu i doma se vratit jako rano ![]() meksiko i kamerun ce nas dobit, s brazilom igramo 0:0
"South-Korea is the only nation whose national sport has a sequel." Zadnje izmijenjeno od: zkljaja. 02.06.2014. u 16:42. |
![]() |
![]() |
#1542 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2012
|
A otkud toliko pesimizma? Ajmo svi zajedno navijat i uzivat u Svjetskom! Ionako se nekakvo sivilo navuklo nad nasu Hrvatsku kroz raznorazne probleme, nemojte i vi biti toliko pesimisticni. Ajmo Vatreni! |
![]() |
![]() |
#1543 | |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1544 | |
Creeper
Datum registracije: May 2013
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1546 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
U skupini si sa Brazilom, prvim favoritom i domaćinom prvenstva, Kameruncima koji trče k'o da nema sutra te Mexicom koji je ionako jeben protivnik (pogledaj njim samo rezultate zadnjih 10ak tekmi protiv Brazila) kad tome pribrojiš balkanski mentalitet i sva sranja u i oko reprezentacije, jedan bod i ispadanje u grupi se čini kao logičan scenarij
![]() |
![]() |
#1548 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() Mislim "strasan" je ovaj nas narod, nitko ne valja kao izbornik i nitko od igraca nije dobar. Svima trazite dlaku u jajetu. ![]() Ja sam uvjeren da prolazimo skupinu, uz mrvicu srece na prvom mjestu. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1549 |
Guest
|
realno gledajući ako kojim slučajem prođemo skupinu ono biti će ![]() ![]() mada nažalost šanse su male... |
![]() |
#1550 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1551 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Po prikazanom usuđujem se reći da su i Meksiko i Kamerun iznad nas u nekim aspektima igre, kao što je brzina, odlična obrana, kretanja unazad, transformacija obrana-napad. Mi smo ipak tehnički za njih bar jedno koplje ispred. E sad, sve ovisi kako ćemo se postaviti, hoćemo li krepalinu od igre i Mandžu za krumpir glavom ili ćemo se otvoriti pa riskirati. Da sam ja trener (a iz očitih razloga nisam ![]() ![]()
#1552 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ma optimisti smo, ali - gadno ćemo se pomučit za otić dalje. Ova generacija realno nema neke rezultate na kojima će temeljiti optimizam. Četvrtfinale s Turcima 2008 koji su praktički igrali s rezervnom postavom zbog ozljeda, i nije neki uspjeh. Koliko god mi krivili nesreću i sudbinu, trebali su ih riješiti u 90 min. 2010. nas nije bilo, 2012. smo ostavili dojam ali opet nismo nekog velkog protivnika zveknuli, pa sad ova muka u kvalifikacijama... Gotov je nemoguće reći koliko ova repka može, ono rasulo sa Štimcem je sve pošemerilo. Imamo trojicu vrhunskih igrača (Modrić, Rakitić i Mandžukić) i jednu veliku mladu nadu (Kovačić), ostali su vrlo dobri ili dobri. Nije to loše, može se s tim kadrom i osvojit SP, ali se isto tako može i tri poraza upisati i ić kući. 1998. smo skoro svi osjećali da možemo daleko, em je ta generacija osvojila juniorsko SP 11 godina ranije, em su već 1996. najavili velike mogućnosti, kad ih je praktički sudac spriječio da izbace kasnije pobjednike turnira. Ne znam, vjerujem da će Kovač to dobro posložit, ali uopće nemam predodžbu za što će to biti dostatno. Skoro 3 godine ova generacija nije odigrala vrhunsku utakmicu i dobila jakog protivnika, od Istanbula 2011... Zabrinjava me ovo forsiranje Samira, iskreno se nadam da ga Kovač gleda isključivo kao rezervu za zadnjih deset minuta. Kovačić je u svojih desetak napravio puno više. Također, ne mogu se načuditi da je Šifu koji igra u prosječnoj ligi pretpostavio Lovrenu koji je u vjerojatno najjačoj ligi svijeta jedan od najbolje ocijenjenih stopera, cijelu godinu igra vrhunski.
#1553 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
+1 na roberta i brunu.. Uvijek se spominju vrhunski igraci, ali smo kao momcad slabi do nikakvi, zna se kakva nam je obrana od kad su braca napustila repku, a ni tad nije bila bajna. Manđukic nije oslonac u napadu, drugo je Bayern koji dominira prvenstvom i LP pa ima hrpu sansi i polusansi iz kojih se eto, uspije i skupit golova, samo sto mi nismo momcad koja moze izdominirat brazil, meksiko ili kamerun.. Brazil ima mocnu obranu, domaci teren i puno zvucnih imena, meksiko i kamerun imaju fizicku nadmoc.. Volio bi da s ovim izbornikom pokazemo jako dobru igru, pa do sljedeceg eura slozi ekipu za napravit zapazeni rezultat
#1554 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
Jedno je uopće ne mariti i ne gledati, a drugo je biti realan. Bilo bi super kad bi Hrvatska prošla grupu. Samo treba biti realan i priznati da su šanse za to male. Što i dalje ne znači da se ne teži tome.
![]() |
![]() |
#1555 |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
od kad sad da naši nemogu trčat,pa prošlo europsko su se svi čudili koliko ustvari mogu trčat i koliko su spremni i pripremljeni,malo je falilo da dobijemo španjolsku koja nije bila ništa bolja sad sigurno prolazimo skupinu |
![]() |
![]() |
#1556 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Volio bih biti tako siguran, ali ne znam na temelju cega ![]() Sto se tice prvih 11 protiv Brazila, ovo mi se cini puno realnije: http://www.index.hr/mobile/clanak.as...port&id=751022 preostala dvojica Kovacic i Rebic, zvuci dobro ![]() Mozda i Brozovic prije nego Vukojevic. Iako i dalje mislim da je pogresno ici sa ofenzivnim bekovima ali Niko misli drugacije ![]()
#1560 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |