|
![]() |
#1531 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
da, nijem i jasno zašto svi kao guske u magli odma pohrle skinut i instlairan najnovjij FW iako im sve sa starim radi... na jednom WD live imam stari 1.4.31 (to je onaj prije video igrica) i sa njim mi sve radi odlično!!!! na drugom žena neoprezno instalirala ovaj najnoviji (ja htio nju bacit kroz prozor zajedno s tim WDom kad sam vidio šta je napravila) ali za sad i tu radi dobro iako mu treba duže da pokrene file (mkv, avi...) nego na prvom WDu sa starim FW. dakle probaj povratit na neki stariji FW iako sam pročitao da nakon 1.6 FW uređaj neda roll-back na stari FW...ja nisam probavao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1532 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
probat ću staviti stariji firmware. najnoviji firmware je već bio gore kad sam ga kupio polovnog... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1533 |
Đizus
Datum registracije: Aug 2006
|
Na svome wd-u imam firmware 1.05.04, a prije toga sam imao 1.06 , koji mi je pravio probleme. Je da me živcira obavijest o novom firmware svaki puta kada upalim wdtv ali nemislim stavljati novi firmware, sve dok ovaj uredno radi.
![]() |
#1534 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2007
|
Vidim da mnogi imaju problem sa WD LIVE, sharanim folderima..onaj ko koristi win 8, ja sam primjetio kod mene da u service moram cesto ponovo omogucivati: Servis za zajednicko mrezno koristenje sadrzaja za WIN MEDIA PLYER...cesto se sam vrati na disabe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1535 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Evo i mene tu. Izludio danas sa ovom kutijicom. Ukratko, prije mjesec dana spojim kod frenda, malo zayebancije sa sheranjem i sve radi. Optimin tp-link router. Win 7 x64. Eh sad, frend otkazao Optimu i stigao mu t-com, spojeno jedno i drugo na mrezu ali niti pc da vidi wd-a, niti wd ne vidi pc. Wireless je oboje spojeno na router, postavke na pc-u i wd-u se nisu dirale. Jel moguce da "nesto" u ADB routeru blocka?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1537 |
PizzoZder
|
Nisam ga hardresetao, samo kroz setup izbornik, ima opciju.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1538 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1539 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
potvrđujem, ADB ima opakih problema s....pa svime ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1540 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
jel zna netko kad oni misle rjesiti problem sa youtubom i izlazak iz njega uzas jedino preko home tipke se moze izac... Nista drugo. Opcenito je problem namjestiti share sa wd-om tj sa windowsima i wdom. Preko nasa sve radi ko urica. Jedino pametno rjesenje je napraviti jos jedan username u računalu sa passwordom i tako probati rjesiti problem sa sherom. To najbolje radi sa windowsima 7 iz mog iskustva. Mozda na taj nacin mozete rjesiti problem sa ADB.om. ili postaviti statiku na wdtv. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1542 |
Premium
|
Ma namjesti se to i sljaka sve ovisi o ruteru i windowsima. Meni sve radit bez ikakvih problema malo cackanja u widnwosima ali sve proradi. Btw imas na youtubu neki tutorial kako namjestiti sharing windows 7 i wdtv. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1543 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Pogledat ću po youtubeu. Imam također Win7 x64, a vidim da ih i vi ovde imate koji ste radili s uređajem pa valjda uspijem to namjestiti kako treba ![]() U protivnom napišem što ne ide ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1544 |
Premium
|
ma kakav problem?? staviš na Win 7 share i permissione (ja stavio "svi-sve mogu" ) i WD uredno vidi PC kao network share, (ako imaš opciju u meniju WDa "auto login to network share stavi na ON). nikad problema - nikad!!! čak sam nedavno vratio sa FW 1.06.. na 1.04 jer nekako brže radi, a izlaz sa YT je samo tipka "back"... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1545 |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1546 |
PizzoZder
|
Citiraj:
![]() Dok je bio Optimin tp-link, bilo mi je identično kao sa slike. Sve je radilo, pc i wdtv na wirelessu. Postavke na pc-u i wdtv-u se nisu dirale, ubacen adb i od onda nikako podesiti. Nikako. ici ce danas jedan ap kako je kolega tskarda preporucio, pa se nadam da ce onda delat. Ovaj adb je nocna mora...
![]() |
![]() |
![]() |
#1547 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1548 |
PizzoZder
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1549 |
Premium
|
zesci drlog ko u rangu onih retardiranih thompsonovih rutera u kojima ddns neradi ni za zivu glavu. Najbolje kupit svoj ruter i taj od provajedera puknut u bridge mod i rjesio si se svih zivotnih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1550 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() meni poslije siemensa (koji sam fino i frknuo na Simensov FW 4 LANa ) zbog VOIPa dali bijeli "stejt-of-the-art" model Tompson 782 i nikakvih poteškoća...samo prešteko i dalje je radilo kao i sa starim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1551 |
Premium
|
Stigao mi iz Adrie Wd tv live. Nemam jos internet ovdje, pa dok ne budem imao priliku testirati kako radi sa wifi pokušao sam samo osnovne stvari jučer sa "offline radom" ![]() Sve radi ok, nemam nikakvih zamjerki videa, slike, titlovi(isprve su bili čudni, pa se namjesti encoding).. sve ide glatko. Kad dođe Wi Fi signal provjerit ću kako radi shareing sa PC folderima, update firmwarea i slično ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1553 |
Premium
|
pa odi na settings-network setting pa vidi 2. red: check connection - trebaš dobiti 3 kvačice (ko u školi ![]() nakon toga u 1. redu imaš automatic network settings i tu on odredi IP adrese i voila! PS - e da, a koji je ulaz na modemu - mora bit jedon od dva LAN priključka, možda tvoj ima 2 za IP TV pa si "ubo u krivu rupu" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1555 | |
PizzoZder
|
Citiraj:
Postavke su bile ranije postavljene, jedino je taj y***ni adb router blockao sve.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1556 |
Premium
|
Evo nakon što sam dobio router kući, sve se iz prve spojilo kako treba, radi ko podmazano.. bez najmanjeg problema.. napravio na kompjutoru novi profil za media player, s njim shareao foldere koji mi sadržavaju glazbu i filmove i u susjednopj prostoriji na plazmi sve radi kako treba.. Probao sam 720p filmove, rade ok.. 1080p još nisam pa ne znam kako će to raditi, i hoće li , i koliko, zastajkivati .. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1557 |
Guest
|
Kako si sherao foldere tj dr particije osim sistemske c..evo kako sam ja uspjelal ako neko ne zna...https://www.youtube.com/watch?v=A1m6mv9TmH8 Zadnje izmijenjeno od: yaya. 27.05.2014. u 18:53. |
![]() |
![]() |
#1558 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |