|
![]() |
#1531 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1532 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
E to je i mene zanimalo i drago mi je da nemoram brinut o backup-u.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1533 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
cini se da cu i ja morat kupit igru ![]() I to vjerovatno prekko nekakvog oglasa posto 400kn ne planiram dat,a kutija i igra mi ne trebaju,samo steam key,ovo preko xfirea zvuci odlicno,jos kad bi imao paypal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1534 |
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Evo ja danas preso singleplay kampanju. Mislim da mi je trebalo nekih 7-8 sati, mozda cak i manje. Ima bolju pricu i bolje misije od prvog(4.) dijela ali opet nije prica do kraja ispricana.(Fali epilog) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1535 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1536 |
ZeNgE_Tiho_Cro
Datum registracije: Feb 2008
|
evo ipak kupio igru preko http://callofduty.gamesplanet.com/ca...ame-xfire.html e sad dal treba downloadat igru da se dobe keyevi, ili samo da napravim reinstal postojeće igre i sačekat da dode key mailom? Za kolko vremenski stigne key, plačeno go cardom. I da li mogu platit još jedan za frenda il moram kod njega doma pokretat? Ima sve ko i ja samo treba original key... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1537 |
Banned
Datum registracije: Jul 2006
|
Da, i ja sam prešao za neka 4,5h i zaćudio se kad je završila ![]() ![]() Nisam probao igrati na net-u ali probat ću nadam se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1538 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1539 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Nova peticija: http://www.petitiononline.com/mw2pcpr/petition.html Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1540 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
key ti odmah dodje mailom!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1541 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1542 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Retorično pitanje, pošto sam dosad vidija 101 petitiononline peticiju.... Je li ikad bilo šta od toga? Prvo i onbsovno je da takav oblik peticije ne vrijedi nigdje u svijetu, pa ni u nas, možeš se slobodno potpisat kao Franjo TUđman ili Tito ![]() ![]() Osobno je meni i cijeli taj "pokret otpora" smiješan? Ko tko nek igra, tko hoće neka kupi, tko neće, ima piratsku verziju na svakom koraku, tko neće ni to, neka preskoči ![]() MP me ne zanima, SP sam počeo i zamrzao za sada jer sam u stisci s vremenom...sudit neću dok ne završim, ako uopće završim, za sada mogu reć da mi je ono..prolazno, ok u biti. Možda zato šta nisam ima neka mega očekivanja, recimo OFDR koji sam nedavno zgotivio, mi je dosta bolji, a sa Armom neću uspoređivat jer je drugi žanr, doduše i OFDR je trebao bit, al nisu baš uspjeli u tome...
![]() |
#1546 |
Guest
|
Čovječe... Taman sam se uživio u igru kad ono.. kraj! A još sam na Veteranu igrao.. ![]() Multiplayer će mi, nadam se, bit bolji od MW1, al za 400kn sam očekivao bar 12h napucavanja u SP-u.. ![]() |
![]() |
![]() |
#1547 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Zapeo u teksturi izgleda, u Act2, prva misija kad trebam izaći iz bugija, izađem van i nemogu dalje! Skačem, okrećem se al se nemogu pomaći ni centimetra! Ima li pomoći kakve?
![]() |
#1548 | ||
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Mislim da nece biti nista od tih peticija, radi ovog: Citiraj:
![]() Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1550 | |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Zakljucak je taj da je igra izbacena vecinom za konzole, nije uopce ciljana na ljude koji igraju u klanovima nego vise za casual igrace (jer se tu lova najvise okrece) i za napucavanje na publicu koje preraste u jedno veliko zivciranje ako se ima ogroman ping... Zadnje izmijenjeno od: veve. 21.11.2009. u 18:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1551 |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Eo posto nisam preko tjedan mogao uhvatiti vremena za igranje,igrao nekih 1,5h danas CoD...Igra mi je pre-pre dobra,stvarno dugo nisam igrao tako nesto dobro! I sto je najbolje,optimizirana je! na 1680x1050 sa 4xAA i sve na Extra ne padaju FPS-i ispod 60...prosjek je cca 90...svaka cast! A ne ova njesra danas neoptimizirana..:S MP sam probao malo,ali necu ga igrati dok ne prijedjem SP,to uvijek tako radim ![]()
![]() |
#1552 |
Bazinga
|
@ Lord Clockan Jel si ti imao kakvih problema sa skidanjem fajlova? Meni je drugi fajl odnostno treći link stao na 83% posto i dalje neće.
![]() |
#1554 |
od LemilicE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1556 |
Emperor of the Cyberspace
Datum registracije: Mar 2007
|
Ljudi htio bih vas samo upozorit da NIKAKO ne posjećujete slijedeću stranicu: hxxp://www.iwgames.tk i NIKAKO, ali baš NIKAKO ne upisujete svoje Steam podatke tamo. Ja sam dobio link na tu stranicu od nekog idiota iz MW2 Croatia grupe na Steamu i mislio da se trebam logirat na steam i kad ono dobijem na mail da sam podnio zahtjev za promjenu passworda i e-maila i više se nemogu logirat na Steam. Kasnije sam skužio da je stranica lažna. Odmah sam poslao poruku Steam podršci da mi je netko oteo account i sad čekam odgovor. Ima cijela procedura oko toga. Čak sam trebao skenirat stražnji dio uputa gdje se nalazi serijski broj i tamo napisat još svoj Steam username. Molim vas ne budite glupi kao ja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1557 |
od LemilicE
|
haha pa .tk baš i nisu normalne i sigurne domene
![]() |
![]() |
![]() |
#1559 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#1560 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ma čim vidis .tk bježi ja sam u cijelom zivotu vidio jednu dobru stranicu sa .tk domenom. Bolje se drzat dalje od tih stranica |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|