|
![]() |
#15271 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Idem u subotu , taman sjekire padale. U utorak se spremio i sve i kad ono pogledao bajk njemu prednja guma prazna , idem pumpat ono odmah ispustila zrak opet , a rezernu nisam imao. Kupit ću danas pedale od Pux-a , i zdilat Hayese bez rotora za 350kn , i to je to ![]()
![]() |
#15272 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() Od kad bicikliram stalno sam gladan, podvostrucio mi se ionako veliki apetit. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15274 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
meni je najnormalnija stvar da u periodu kada puno treniram ili vježbam (znao sam u teretanu, a prije sam se bavio razno raznim sportovima) da onda uglavnom dobivam kile.... gubim ih kada ništa ne radim! ali nikako da dosegnem (meni magičnu) brojku od 85kg.... najviše sam bio na 80, ali nemam vremena za puno vožnje pa ono, niti me interesira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15275 |
jedan i jedini :D
Datum registracije: Sep 2005
|
Tunel 10h Plan je popesti se Leustekom, odmor u Lugarnici pa spust na sjevernu stranu po stazi br. 39 (tu je fantasticna singlica koja ide uz potok i preko izletista Srnec). Uspon nazad po cesti (ili nekim makadamom - ali to je jos u razmatranju) do Hunjke i dalje spust po 20-ki. |
Najava voznje za subotu ---> Tunel 10h Plan je popesti se Leustekom, odmor u Lugarnici pa spust na sjevernu stranu po stazi br. 39 (tu je fantasticna singlica koja ide uz potok i preko izletista Srnec). Uspon nazad po cesti (ili nekim makadamom - ali to je jos u razmatranju) do Hunjke i dalje spust po 20-ki. |
![]() |
#15277 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Jakna iz bicikli.biz (heinzelova 28) je odlična, 600kn dođe. Doduše, čovjek koji tam radi nije baš pristupačan i pomalo odvratnog karaktera, al za tu cijenu nemre bolje. Rukavice kupi na placu kožne, meni se nijedne rukavice biciklističke nisu dopale kolko ove kožne koje imam od prošle godine za 50kn na placu ![]() Sve ostalo čim se smoči bude hladno i sjebe ti cirkulaciju u rukama.
![]() |
![]() |
#15279 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Obiđi Intersport i Hervis, potraži McKinley jakne jer se daju vrlo jeftino nać budući da je u tijeku i akcija -25% na tekstil. Uzmeš odmah i sintetičku dugih rukava do 120-30kn. Ne kupujuj nabrzinu jer ti je sutra 20 stupnjeva, pa nemaš potrebe jurit. Trebaju ti 2 sintetičke majice, softshell jakna i windstopper šuškavac i miran si. Za rukavice nek ti bog pomogne da nađeš neke da valjaju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15280 |
Premium
|
@Blue_Fatal1ty Bilo je i po 65kn Kappinih majica, samo vise takvih nema u izlogu, tako da vjerujem da su prodane. Potpisujem Sileta - pravac Hervis i gledaj Softshell Kilimanjaro jakne, a u Intersportu McKinley jakne i 1st layere. ...malo mi se cini da si se kasno sjetio ici u kupovinu, bas kad su akcije zavrsile ili su pri kraju, pa je pitanje sto je ostalo. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15285 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#15286 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Jbg kad sad te imam lovu... hvala decki na odgovorima nadam se da cu nac nesta. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15288 |
Avocado
|
To je windstop jakna prilično dobre kvalitete. Ispod sam zadnja dva sljemena nosio samo tanki first layer, ništa više, jakna je odlična. ![]() EDIT: Idem i ja sutra, HKS ti si mi usput pa ak oš, 9:07 kod onog sata di smo se našli i prošli put.
![]() |
#15289 |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Jel oni u kappi imaju i flis? Ili di da ubodem neki flis, a da nije skup? I vidio sam da mana ima neke duge gace od nekog dryfit materijala za 80ak kn i ima balaklava neka za slicnu cifru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15290 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Destro : Dogovoreno ![]() Sad sam mijenjao gume i malo šarafio po bajku , i na red odlaze pedale. Rekao nemam je snage , zovem starog , lijevu skine bez problema i stavi Mg-1 , i onda ne red dolazi desna. 10min je probavao skinuti i ništa , malo se navoj na pedali izlizao. Tak da sad imam lijevu MG-1 , a desnu onu govnarsku aluminijsku. Tako da , jel bi netko mogao sutra donijeti alat za skidanje pedale , pa da mi zamjenite? Jer ne mogu se ovako voziti ![]() BTW , bajk je na 11.15kg , sa sic štangom bi mogao ispod 11.
![]() |
#15291 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
jedna pedala ti ima kontra navoj, odnosno, jednu odsarafljujes u smjeru kazaljke na satu, a drugu kontra |
![]() |
![]() |
![]() |
#15292 |
Avocado
|
![]() |
#15294 |
Premium
|
Danas mi vrag nije dao mira pa sam zapalio na jedan relaksirajuci krug po Dotki. Gore po "setnici" dole po kickerima. Onaj najveci sam apsolvirao, bilo je gor-dol i 5X ![]() Upoznao sam frende-a s DB-a pa smo skakali zajedno, jedino kaj je njemu trebalo malo da se osokoli he he...takodjer sam ga pozvao na sutrasnju voznju. [edit] Palo je pun kufer lisca, bit ce veselo naci stazu, pogotovo tamo pri kraju spusta...ali nije se ni prije vidio put ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nik. 04.11.2011. u 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15298 |
Premium
|
To je previse para, takva jakna se obicno nabavi za 400-tinjak kn na snizenju...pa i manje. Kod takvog tipa jakni pozeljno je da ima cif ispod pazuha (po slici ova nema), tako da ako moras pedalirati u jakni imas dovoljno provjetravanja, u protivnom se usvicas u njoj da to nije normalno. Ja sam za 400kn kupio Helly Hansen jaknu (55% snizena), koja ovu pojede za dorucak. Osobno ne bi dao toliko para za McKinley. Budi strpljiv i trazi dalje...sutra mozes i u kratkim rukavima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15300 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |