|
![]() |
#1501 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1502 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako nisu imali istu takvu da ponude u zamjenu (DDR4 + dual slot hlađenje) trebao je tražit ili karticu u tom iznosu (po vlastitom izboru) ili povrat novaca koliko je kartica bila plaćena. Em je dobio karticu s sporijom memorijom, em je dobio karticu s lošijim hlađenjem, em sad ima problema s dva monitora... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1503 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Ionako opet ide reklamirat, s tom serijom uvijek problemi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Ja imam ovu grafu, ta je ista ko njegova po izgledu sam pise da je ddr4 i sta se tice hladjenja,meni je max tempertura 44 stupnja..gledo sam sa gpu-z,catalystu i igro sam gta4,cod4...,a i probao sam onaj 3dmark i temp nije isla preko 44-46,a i vent se pali samo kad je na 43 stupanja,bas sam gledo..jel moguce da su temp takve,cak mogu i drzat prst na heatsprederu od memorije Sad imam jdno pitanje,ta grafa puse zrak prema prednjoj strani kucista a ja imam anteca 300 sa dva venta naprijed,pa me zanima jel ima veze ak ventovi pusu prema zadnjoj strani a grafa prema prednjoj pa ak mi neko moze odg molim vas ![]() Zadnje izmijenjeno od: Masaniello. 28.09.2009. u 13:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1506 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Nema to veze, ali sonda ti vjerovatno laze na kartici. Jako tesko je da "blue" verzija kartica bude ispod 60°C u loadu s tim malim hladnjakom. Pajdo je isti dan kad i ja kupio takvu, a ja Toxic. PCB isti, hladnjak je moj bio Vapor-X, a njegov taj kao tvoj. Temperature su oko 10°C bile kod njega vise nego na mojoj Toxic. Moja je u loadu bila na oko 55, a njegova oko 65-70... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1508 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Evo ljudovi ovako se sve razvilo! Poslao sam jučer ponovno zahtjev za reklamaciju s opaskom da bi ako je moguće uzimao novu karticu uz nadopaltu a ne opet istu, u microlie i danas ujutro mi se javio moj ČOVJEK koji je u vezi s njima (poslovno) i rekao mi je da mi nude slijedeće: Uzet će mi reklamaciju u obzir i ponudili su mi (jer sam to i tražio) HD 5870 za 1900kn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i ![]() ![]() Tako da sada samo čekam da im stigne prvi kontingent kartica, a to bi po njihovom izvodu iz skladišta trebalo biti za 3 dana ili ti ga u prijevodu u petak najkasnije!! Sada mi samo preostaje čekati. Hvala na svim komentarima, prijedlozima i inim događajima, kad dođe stavim post na temu za 5xxx seriju!
![]() |
![]() |
#1509 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
imam sljedeći problem http://img101.imageshack.us/img101/5039/dsa.png već duže vremena ali se u zadnje vrijeme počeo pojavljivati dosta često,prije je bilo jednom u 100 god dok sad mi je zbog tog počelo sve i štekati,izbacuje me iz igara itd. verzija drivera je 9.9,ali kao što sam rekao da me to zeza već duže vremena pa tako i s prethodnim verzijama,ali sada je postalo sve učestalije...Molio bi pomoć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1510 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
ja bi rekao da se nesto pregrijava, ne nuzno jezgra graficke, al memorija ili vrm vrlo lako moguce. probaj ju ocistit, nekim kompresorom raspusi tu prasinu iz nje ako neces vec otvarat.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1511 |
Premium
|
a i meni se ne sviđa temperatura baš....kad niš ne radim je na oko 65 a pod punom snagom 80 stupnjeva...ali nije mi se puno manje grijala ni kad je nova bila,al probam malo ispuhat prašinu pa budem vidio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1512 |
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Jos i kvad na srot napajanju? Budi sretan da ti konfa jos radi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1513 |
Premium
|
a jbg,to već planiram promjenit godinu dana jer sam htio i clockat proc i sve ali nema se para...iako kontam ovo nema veze s napajanjem,jer to napajanje imam otkad imam ovu kofiguraciju i sve je normalno radilo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1514 | ||
Pero_Snajper
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
Ja znam sto bih ja prvo napravio, a ti kako hoces. Ako nemas para za low-end fortrona (isli su po trznici za par porcija cevapa) onda nisi trebao uzimati kvada. Moze radit, moze stekat, moze polagano sprdit naponsku regulaciju na ploci/grafi itd, a moze i zavrsiti vartrometom. Sretno! ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1515 |
Premium
|
ma kontam ja tebe ali imam malo drugačije planove ipak,a trenutno nemam para ni za porciju čevapa ![]() konto sam uzet čifteka od 550 w (novo cca 500 kn) + cooler za proc(cca 200 kn),znači bez minimalno 700 kn ne mogu ni razmišljat o tom tako da će morat pričekat još...a s ovim napajanjem mi radi otkad imam ovu konfu i to su sastavljali likovi u trgovini,a bed je bio što nisam mogo ništa sam izmjenit nego sam bio prisiljen uzet ovo inače to ne bi tako bilo ali jbga šta je tu je sad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1516 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1517 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
3870 DDR4 + DDR3 CF pitanje
Zanima me jeli velika razlika u performansama izmedu 2 grafe sa ddr4 memorijom i jednom sa ddr4 + jednom sa ddr3 i bili takva kombinacija pravila nekakvih problema. Hvala Zadnje izmijenjeno od: gondor532. 14.10.2009. u 16:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1518 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
E ekipa. dali je tko imao slucajno PEAK 3870ddr3 i accelero s1 na njoj(rev.1) Rev 2. provjereno ide. rev 1. također ide na obicnu 3870 koju sam vec imao, ali bojim se peak nereferentong dizajna...
![]() |
#1519 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Imam problema sa slanjem hd zvuka sa 3870 na denona 1910 imam sve zadnje drivere od ati i od realteka no i dalje nemogu primati hd zvuk, u postavkama odaberem da mi je atihd output no onda imam samo stereo, (bluray filmovi) koje gledam sa totalmedia theater mi ne daju dtshd ili dolobytruhd zvuk, (filmovi su original 30+gb tako da nije do njih ) pa ako tko zna u čemu bi mogao biti problem molio bih da mi pomogne hvala, inače pc se spaja najprije preko denona pa sa denona na tv ako to ima kakve veze hvala još jednom.
Sig-5 redova normalne veličine max ![]() Zadnje izmijenjeno od: sharkri. 08.11.2009. u 12:52. Razlog: po želji nino evo sada sam dodao točkice i zareziće LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#1520 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A da upises koju tocku i zarez? Mozda bi bilo razumljivo sta pise.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1522 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
cooler za 3870 dual slot
Tražim aftermarket cooler za svoju 3870, stock lagano zuji, pa se pripremam. Ne radim ništa posebno zahtjevno, ne tjeram nikakve testove niti igrice osim pokoje Dote i FF. Preporuke? Grafa je ova: http://www1.sapphiretech.com/us/prod...w.php?gpid=220 Ne pratim baš coolere za graf. kartice, a vidim da se prodaju nekakvi Acceleri i sl, pa da ne kupim krivo ili gnjavim eventualnog prodavača s tržnice. ![]() EDIT: Da li je moguće da za ovakvu grafu cooler bude pasivan? Ili bi nešto ovakvo bilo zadovoljavajuće tišinom i temperaturom? http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=050.909.142
It's nice to be important, but it's more important to be nice! Zadnje izmijenjeno od: borny. 31.01.2010. u 01:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1523 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Sa Musashijem dolazi kontroler ventova (dva potenciometra), tako da kad ih staviš na minimum (800rpm) potpuno su nečujni. I kad staviš uho pokraj njega! Drži moju 4850 ledenom u loadu (overclckanu) tako da je zasigurno dovoljno. Ako ćeš na pasivu, onda je Accelero S1 bolji izbor (više heatpipeova), ali moraš imati nekakav airflow kroz kućište (bez venta čak i dosta airflowa), previše je to topline da bi nestalo samo od sebe kad sve stoji. Vidim da imaš Antec 900, ako držiš sve ventove uključene, mislim da će Accelero izdržati pasivu, ali bolje da netko potvrdi. Na 48XX seriji ne može zbog VRM-ova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1524 | |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
ventovi su prilično tihi (svi na low) u odnosu na 3x Hiper 120mm, a 3870 mi baš kvari dojam. Sad čekamo potvrdu još nekoga... ![]()
![]() |
![]() |
#1527 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Riva Tuner/ATT
![]() |
#1528 |
Premium
|
a fora je što sam skinio Ati tray tools i izgleda da mi ne šljaka onaj automatic fan control po temperaturama,ja si namjestim kako hoću po redu da mi bude a on ga recimo na 50 celzijusa bubne odma na 80...jedino ako stavim u manual gore određenu brzinu onda radi ali vrti stalno istom brzinom a ne kako ja želim...ne kontam a riva tuner je dosta kompliciran,ne kontam se baš u to |
![]() |
![]() |
![]() |
#1530 |
Premium
|
ova pod moj komp grafa evo vamo više detalja http://www.overclockersclub.com/revi...phire_hd_3870/ ali fora je što mogu regulirat tamo na manual,ali ne mogu da mi na određeneoj temperaturi vrti na postotku koji sam odredio |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|