|
![]() |
#1501 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1502 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
netsh interface tcp set global autotuninglevel=highlyrestricted ako ni to ne pomogne: netsh int tcp set global autotuninglevel=disable Mislim da sam pročitao da je to lažna uzbuna. Btw sad sam pogledao u taj folder i nemam tamo clean_dns.exe ![]()
Zadnje izmijenjeno od: LAcy. 25.11.2007. u 08:55. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1503 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() |
#1504 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
@lacy sve to napravio ali opet miš trza dok učitava stranicu kad je učita se normalizira,gledeo u task menageru,dok učitav stranicu cpu udage je 100%,ko da disk stalno nešto zvrlji @president kad učitava neku težu stranicu ala guru3d pc je na koljenima još jedna stvar,jučer dignuo nanovo sistem,nešto sam zbrljao recimo ovako 2 diska,4 particije a-xp b-igre c-vista d-igre kad sam instaliro reko cdisk di je ex vista,vista je napravila neku dual boot,nije to ni dual,jer kad dižem disk sa xp pita me da biram hoću li old windowse ili vistu,a kad biram disk sa vistom ni še ne pita,nisam htio da to napravi ali ovako brže mogu u vistu bez da u biosu biram diskove. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1506 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1508 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1509 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1514 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Čim ti se makne POST screen lupaj F8 ili lupaj dok ti POST-a (samo pazi da ti nije F8 predefiniran za ulaz u nešta tokom POST-a, tipa kao što ti je DEL za ulaz u BIOS). Mora biti safe moda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1515 |
Kobe Bryant fan
|
Postoji li u windowsima neki log file u kojem se može vidjeti uzrok pojave BSOD-a?Naime uvijek zaboravim pogledati koji ga je proces uzrokovao.Primjetio sam da mi se BSOD uglavnom pojavljuje kada slušam muziku ili gledam film i ispiše se DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL,sa čime bi to moglo imati veze?Moram napomenuti da koristim NetLimiter jer sam čitao da bi i on mogao biti uzrok tome. Hvala! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1516 | |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
looooool....imaju i wallpaper za komp i mobitele....loool...to skidam odmah! Muzikica je zakon...zelene livade and stuff ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1517 | |
Write in ©
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
Microsoft bi trebao staviti programere na rasploaganje svima koji su kupili software. Ima da ga nazoveš u pola noći i da zna zašto je prekinut proces na adresi 0xCA3000! ![]() Inače izgooglaj "DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL"...ja sam našao 100x različitih rješenja. ------------------------------------------------------------------- Stop 0x000000D1 or DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL The Stop 0xD1 message indicates that the system attempted to access pageable memory using a kernel process IRQL that was too high. Drivers that have used improper addresses typically cause this error. Interpreting the Message This Stop message has four parameters: Memory referenced. IRQL at time of reference. Type of access (0x00000000 = read operation, 0x00000001 = write operation). Address that referenced memory. Resolving the Problem For additional troubleshooting suggestions that apply to all Stop errors, see "Stop Message Checklist" later in this appendix. Stop 0xD1 messages can occur after installing faulty drivers or system services. If a driver is listed by name, disable, remove, or roll back that driver to confirm that this resolves the error. If so, contact the manufacturer about a possible update. Using updated software is especially important for backup programs, multimedia applications, antivirus scanners, DVD playback, and CD mastering tools. For more information about Stop 0xD1 messages, see the Microsoft Knowledge Base link on the Web Resources page at http://www.microsoft.com/windows/reskits/webresources. Search using keywords winnt, 0x000000D1, and 0xD1. updated and comaptiable drivers are very important when running XP. Check your hardware with the HCL www.microsoft.com/hcl If you hardware is not on the list it does not mean it won't work it just means it hasn't been tested by Microsoft and they won't Guarantee it to be compatible. If it not on the list check the manufacturer's website fo an up to date XP driver, if they don't have one you may be out of luck. This goes for motherboards and the bios too. -----------------------------------------------------------------------
![]() |
![]() |
#1519 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#1520 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Stariji NetLimiteri rade probleme, ali NetLimiter 2.0.9.1 (mislim, ne mogu sad provjerit pošto nisan doma) ne radi probleme, isprobano ![]()
![]() |
#1521 | |
Kobe Bryant fan
|
Citiraj:
Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1522 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Pošto je došlo dost vremena(prije kojih 8mj.sam ju zadnji put imal) odkad sam maknul vistu,zanima me dal se kaj promjenilo na bolje?Jer razmišljam opet ju stavit,ovaj xp me lagano živcira a znam da vista ima neke stvari bolje riješeno,znači zanima me dal ovi silni updateovi kaj skida dal ima kakvih pomaka u performansama u radu same viste tj opčenito? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1524 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1527 |
The Dark Side of Moon
|
Imam jedan glupi problem,naime vista mi se neće ugasit niti restartat,stavio sam SP1 preko windows updatea,i normalno se gasilo i onda zadnje što sam dirao je power shema.Maknio sam da se ekran gasi nakon 20min i od tada nemogu ugasit ili restart vistu osim manualno. Probao sam vratit nazad power shemu ali isto je.Jel zna netko kak ovo rješit baš je iritirajuće:S
![]() |
#1529 |
The Dark Side of Moon
|
final SP1 preko win update-a.Ekran se jednostavno ugasi i sve ono da će bit gotovo samo se komp ne ugasi do kraja nego samo stoji tak.Gledao sam malo po netu i uopće nema veze sa SP1 jer ima tog sranja još od RC2 bete i kao jedino rješenje je da se stavi nazad XP,a ja to ne bi htio jer mi sad vista super radi sve podesio fino ovo ono i ono eto smeće se dogodi na kraju
![]() |
#1530 |
Pink Floyd fan
|
Probaj system restore.... Moga bih onda maknuti SP1 RC i staviti final. Kako radi final ako izuzmemo ovaj problem sa gašenjem? Nekad se Win ne žele ugasiti zbog nekog uređaja, mreže, možda si ostavio neki share ili si se spajao na/sa drugog kompa... Uostalom imaš u Visti jako dobar sustav praćenja problema pa vidi što joj smeta.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|