|
![]() |
#1501 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
nikad neću shvatit to putovanje u parovima, a oko mene dosta ljudi to prakticira ja se sa svojom jedva dogovorim di ćemo ša ćemo i kad ćemo, da u jednadžbu ubacim još dvoje ljudi, fala, ne fala ![]()
![]() |
#1502 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Meni moja žena najbolji suputnik na planeti. Dogovaranje, druženje, spontanost, aktivnosti.....tu mi je bas upala sjekira u med. Ja sam se okruzija ljudima koji uopće ne kompliciraju, dogovori su blagostanje, tako da ti ne zavidim ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1503 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Većinu svijeta smo proputovali sami, ali tu i tamo uleti neki par s kojima odemo na put. Rekao bi, 4/5 puta ne bi ponovili, zna se desiti da se poklopi tako dobro da smo oduševljeni. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1504 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Putovanja
Citiraj:
Poljska- također preporuka. Doduše imao sam žeMsku iz Katowice pa nisam vidio puno grada radi khm gledanja filmova, ali ono što sam vidio me se dojmilo. Idem sa ženom krajem godine, da vidim šta kaže ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1507 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() Bili u obilasku glavnog grada Tunisa, usput obišli ostatke Kartage i grad Sidi Bou Said koji je must see kad si tamo. Izlazak van iz resorta je bio izlazak u neki drugi, prljavi svijet. Žene se nisu osjećale ugodno od silnog buljenja sa svih strana. Promet je kaos, životinjskog dreka i smeća svuda. Na sve strane ti pokušavaju nešto prodat, pogotovo si zanimljiv ako vide oznaku resorta u kojem si smješten. Cjenkanje je obavezno tamo. Ako nije označeno fixed price, nudiš pola od početne ponude. ![]() Ukratko, nije mi žao odlaska tamo, ali ne znam bih li išao ponovno. Bar ne u skorije vrijeme. Ako imaš kakvih pitanja, slobodno me pingaj na poruke. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1508 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Prošao sam dosta zemlja, ali u Tunis i Egipat ne bih se nikada više vratio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1509 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
POzdrav ekipa, putujem sredinom Lipnja na Siciliju, 7 dana. 1 ili 2 dana ću trebati neki Rent-a-car. Trenutno mi je prvi na listi Sicily by Car, da li netko ima iskustva sa navedenom agencijom ili imate za preporučiti nešto drugo? Ne tražim ništa posebno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1510 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Pozdrav, nije bas neko putovanje ali ne nadjem slicnu temu. Trebao bih preporuku nekih toplica/bazena sa hotelom/smjestajem da je udaljeno od Zagreba 50 do max 100km. Djevojka i ja bi isli u prvom tjednu 8-og mjeseca, na jedan dan (i nocenje). Posto nisam nikad bio ni u jednima tamo,zanima me koje bi bile nabolje za neke normalne novce i da ima manje djece? EDIT:Trebam ustvari preporuku sto "mirnijeg" smjestaja. Zadnje izmijenjeno od: Veki-os. 09.06.2025. u 13:02. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1511 |
PRO
Datum registracije: Apr 2010
|
Locauto koristili, nikakvih problema.
![]() |
#1512 | |
Premium
|
Citiraj:
Sv. Martin ti je super, krcati su. Tuhelj ti je super, krcati su u to vrijeme. Krapinske Toplice, ima svega, solidno. Čatež, isto kao i ove gore. Sve mogu preporučiti, ali da, gužva će biti sigurno. Možda razmisliti o Sloveniji, ima puno opcija. Ali da ćeš dobiti miran hotel, poluprazan u kolovozu, teško. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1514 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
Terme Olimia, wellnes Orhidelia. 18+ nema djece. https://www.terme-olimia.com/hr/well...ness-orhidelia Pripazi da ti je petkom i subotom navečer FKK, pa ako nije tvoj đir, jer bude svega nemoj ići petkom i subotom. Moj savjet bi ti bio ponedjeljak ili utorak da odeš, jer ti je tada najjeftini i pass za Orhideliu (35 eura po osobi, inače bude po 60 eura) Nekih 50 minuta voženje od Zagreba. https://www.booking.com/hotel/si/vil...activeTab=main ja uvijek spavam ovdje, pre uredno i čisto,cijene niske doduše ja idem tamo na wellnes obično u 11/12 mjesecu ![]() Zadnje izmijenjeno od: Colop. 09.06.2025. u 14:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1515 |
Premium
Datum registracije: Aug 2014
|
Fkk je nešto posebno ili skraćenica za fuck? Jer ja kad sam bio sa curom tamo to je bilo Sodoma i Gomora u bazenu navecer |
![]() |
![]() |
![]() |
#1519 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1520 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1521 |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Ne isplati se ici u smjestaj s bazenima na 1 nocenje. Mi smo bili u eco hotelu na bohinju, bili smo prakticki solo na bazenima ali je bio neki opskurni termin. Preko ljeta je tesko ocekivati to, bilo gdje.
![]() |
#1522 | |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1526 | ||
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() Hvala svima na prijedlozima ![]() Samo, vidim svugdje prijava tek od 15h? Nema negdje ranije ili je to svuda tako? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#1527 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2011
|
Citiraj:
@Veki 15:00 je standardna hotelska prijava, teško ćeš ući ranije. Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1528 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
SV. Martin je dobar. I već preporučena Olimia, ima i varijanti smještaja i welnessa koji nisu FKK 18+ ![]() Čatež je isto dobar međutim tamo ćete naletiti na hrpu obitelji s djecom, to su odlične toplice za dječurliju pa vam to prema napisanom vjerojatno neće ofgovarati. ALi što već rekoše ljudi, na jedna noć u toplice nisam sigurna da vam se isplati ić. Uzmi dva noćenja pa da možete komotno koristiti i druge sadržaje - na masaže saune i slično što vas već interesira, istražit nešto u okolici. Ovo jedno noćenje, to onda radije možete doć jedan dan na kupanje i isti dan se vratiti.
![]() |
![]() |
#1529 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1530 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Da, u većini hotela dobit ćeš mogućnost early check pa i late check out, a ako već to nije raspoloživo jer su sve sobe bookirane, gdje god sam bio svi nude korištenje bazena i nakon odjave i ponekad i prije prijave.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|