|
![]() |
#1502 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Uuuuu ovaj ce crysis bit super a bas sam prodo grafu hehe. Ajd da su dobro optimizirali igru svi ce se s 8800gtejkama lijepo naigrat cak i oni s slabijim karticama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1503 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
joj, baš nam je drago zbog tebe... jesi probao staviti XP SP2 compatibility mode, inače, čudim se kako ne radi na Visti x64 kada radi većina igara... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1504 | |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
ovo sam našao kao postupak, ne znam ako radi Citiraj:
I hate to see you leave, but I love to watch you go Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 15.09.2008. u 09:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Evo da se javim, večeras sam po prvi put instalirao igru (blažena skullptura), sve radi, grafulja ponekad zakašljuca no ide sasvim pristojno. no nije mi jasna jedna stvar, nemam 1680x1050 za odabrati u igri, najveća reza mi je 1440x900..? wth? i da trebalo mi je sat i pol da prođem prvi nivo ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1506 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Ja se samo nadam da će "ekspanzija" tj novi Crysis imati bar nekakvu priču, a ne samo "idi, ubij, izmakni se" tip priče... Zbog toga mi se i povraćalo nakon što sam prešao igru. Rekoh: "to je to? to je tko you stupid motherfu**r?" Bar malo priče bi bilo ok... Poslije CoD4 priče su mi sve igre bezlične... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1507 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1509 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Šta je rippano? ![]() TO mi je najjače, idem "kupit igru" i gledam Whats Ripped: NOTHING!!! ![]() A igra sa 8 gb na kompresirana na 1,4 GB Uđem u igru kad vidim, ah, to je ripped, high quality textures ![]()
![]() |
![]() |
#1510 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
kakve high quality, i ne brij o ripanom, ne treba ti ban ![]() koji je max u igri koji moš stavit, ja imam do very high, i nemam rezu 1680x1050 za odabrati... ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1512 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
japanci su djelomično isključeni iz ovoga. -->
A CoD4 ima priču?To nije priča nego klišej da igra nebi ispala u maniri Delta Force igara,nego da je tobože povezana.CoD nijedan nije imao priču.
A pošto ti je to ogledni primjerak priče,uzet ću da nisi odigrao ni jedan RPG i da nisi odigrao MGS ni jedan na Playstationu? Akcijske igre inače nemaju razrađenu priču jer njih ukratko prodaje grafika,priča je tu tek tako,da zamaže oči,a rangiraju od debilnih tipa ove u Crysisu,pa do razmjerno probavljivih,ali i dalje klišejiziranih,tipa recimo Max Payne.Akcija nikad neće imat dobru priču jer to nije njen primarni segment koji joj određuje uspjeh--->japanci su djelomično isključeni iz ovoga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1513 | |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
A RPG-a sam igrao i više no dovoljno, i mogu reći da 60% avantura ima bolju priču od bilokojeg RPG-a, tako da znam što je priča (al nije primjereno uspoređivati FPS i RPG priču, kao ni RPG i AVANT priču, žišku?)... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1519 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
A CoD4 ima priču?To nije priča nego klišej da igra nebi ispala u maniri Delta Force igara,nego da je tobože povezana.CoD nijedan nije imao priču.
A pošto ti je to ogledni primjerak priče,uzet ću da nisi odigrao ni jedan RPG i da nisi odigrao MGS ni jedan na Playstationu? Akcijske igre inače nemaju razrađenu priču jer njih ukratko prodaje grafika,priča je tu tek tako,da zamaže oči,a rangiraju od debilnih tipa ove u Crysisu,pa do razmjerno probavljivih,ali i dalje klišejiziranih,tipa recimo Max Payne.Akcija nikad neće imat dobru priču jer to nije njen primarni segment koji joj određuje uspjeh--->japanci su djelomično isključeni iz ovoga. |
![]() |
#1521 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Edit: evo defregmatira disk, page file, i sve sto se moglo, i sad radi ko lud ![]() Zadnje izmijenjeno od: tpm4. 18.09.2008. u 13:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1523 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Nomad get to the TAC gun...ok imam i ja pitanje where the fu*** is that fu**** tac gun?prošarao sam cijelu palubu broda i nema ga ![]() kod sebe imam dva pištolja, gaus gun, mini gun i rocket launcher ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1524 |
Banned
|
Jel znaš gdje ti je onaj doktor kofigurirao nano suit?E tamo,u ormariću desno od te fotelje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1525 |
Banned
|
Hamm,znas ono kad se vratis na brod iz avijona,pa te vode negdi dole pa sjednes na ono neko sranje od lezaljke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1526 |
Pod naletima kopita zla
|
a daj me nemoj klati ![]() znam da je tamo ali sam mislio kako se ona zena histericno dere "lock the cannons whit TAC guns" brijao sam da je metar od mene...issss..lose! odo dovršiti smrada ![]() ae...a ja nemrem natrag u brod..sva su vrata zatvorena...pokusao sam ici i okolo..nema ulaza ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 22.09.2008. u 19:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1527 |
Banned
|
Nemaš vrata na onom mostu na palubi kroz koja možeš natrag? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1528 |
Pod naletima kopita zla
|
ne imaju dva s prednje strane jedna su crvena a jedna su zelena (svijetla na njima)..ova di su zelena su kao potrgana tu sam stavio (max power) i pokusao razbiti ali nije islo..onda sam malo pucao po njima i nula bodova..probao sam s druge strane..nula bodova..proao ko broda uz rub ali ispod razine palube..i tamo je sve zakljucano.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1529 |
Pod naletima kopita zla
|
pliz da mi netko kaze di su ta vrata..fakat ih nemrem naci... ![]() evo i slika vrata na koja sam probao..ali nemere ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() NAPOMENA: slike su velike. Ne otvarati ako nemate flat ![]() edit: load na prije nego kaj sam na palubu izasao ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 23.09.2008. u 20:27. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1530 |
Premium
|
yup...tak sam i ja prošao s tac gunom, load prije izlaska na palubu je bilo jedino rješenje... a imao sam zanimljiv detalj s jednim bugom kad dođete do onog admirala na samrti; uglavnom, kad sam došao do njega nešt je eksplodiralo i ja završio u moru pa sam budala 20 min plivao oko broda pokušavajući naći mjesto gdje ću se popeti gore...naravno da lojtri nigdje nije bilo pa je i tu radio load ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|