Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 22.11.2015., 21:17   #1501
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Nisam govorio povijesno....govorim za ovu sezonu, prošlu il koju god. Jednostavno takva generacija. Imo ih je real u povijesti ima ih i barca.
Je, stoji. Ispravka netočnog navoda.
burmuz je offline  
Staro 22.11.2015., 21:42   #1502
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Vidim da se svaljuje krivnja na dosta toga, u svezi-glede jučerašnjeg dvoboja. Krive se igrači, krive se treneri, taktika, publika itd.

No jedno se zaboravlja ... Tko (nažalost) bira i postavlja te sve navedene ?

Florentino Perez.

Jednom je već uništio vrhunsku generaciju (slučaj Makélélé i Del Bosque), nakon čega su ga uspjeli otjerati 2006., ali se nažalost glodavac vratio 2009. i sada to opet ponavlja sa ovom generacijom.
Zidane, Figo, Raul, Ronaldo (Lima) i R. Carlos su se tukli po glavi kada su čuli što im je Perez napravio od ekipe, dovevši onog manekena Beckhama umjesto Makéleléa. Vjerojatno, najveći promašaj ikada u transferima.

Ovo je nakratko prekinuto kada se tvrdoglavi Mourinho uspio izboriti za odabir ekipe, s kojom je Ancelotti k'o od šale dignuo LP, a da nije mijenjao niti dobio jednog jedinog novog igrača. Točnije, Perez se čudom nije miješao u igrački kadar te godine i odmah je pao klempo

Suma sumarum, mogu oni mijenjati koliko god trenera žele, te mogu nabavljati sve moguće Hazarde, Pogbe, ili koga god već. Dok god je ovaj balvan na vlasti, ništa im dugoročno neće pomoći.

Igra momčadi je samo posljedica svega što se događa u vrhu ... nešto slično kao i sa Dinamom trenutno.

Jedino mi je žao što nisu izgubili sa više razlike, pa da se publika i svi u IO-u konačno probude i naprave prijeko potreban puć.
dh41400 je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.11.2015., 21:52   #1503
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Vidim da se svaljuje krivnja na dosta toga, u svezi-glede jučerašnjeg dvoboja. Krive se igrači, krive se treneri, taktika, publika itd.

No jedno se zaboravlja ... Tko (nažalost) bira i postavlja te sve navedene ?

Florentino Perez.

Jednom je već uništio vrhunsku generaciju (slučaj Makélélé i Del Bosque), nakon čega su ga uspjeli otjerati 2006., ali se nažalost glodavac vratio 2009. i sada to opet ponavlja sa ovom generacijom.

Zidane, Figo, Raul, Ronaldo (Lima) i R. Carlos su se tukli po glavi kada su čuli što im je Perez napravio od ekipe, dovevši onog manekena Beckhama umjesto Makéleléa. Vjerojatno, najveći promašaj ikada u transferima.

Ovo je nakratko prekinuto kada se tvrdoglavi Mourinho uspio izboriti za odabir ekipe, s kojom je Ancelotti k'o od šale dignuo LP, a da nije mijenjao niti dobio jednog jedinog novog igrača. Točnije, Perez se čudom nije miješao u igrački kadar te godine i odmah je pao klempo

Suma sumarum, mogu oni mijenjati koliko god trenera žele, te mogu nabavljati sve moguće Hazarde, Pogbe, ili koga god već. Dok god je ovaj balvan na vlasti, ništa im dugoročno neće pomoći.

Igra momčadi je samo posljedica svega što se događa u vrhu ... nešto slično kao i sa Dinamom trenutno.

Jedino mi je žao što nisu izgubili sa više razlike, pa da se publika i svi u IO-u konačno probude i naprave prijeko potreban puć.
Meni je Real igrao super kada je bio prvak 2012 godine.Svima su trpali 5-6 komada.Mourihno je napokon tada sve poslozio,dopeljao Modrica.Onda je puknuo Casillasa na klupu,i ovaj ga je poceo sabotirat po svlacionici,sto je dovelo do rasula krajem godine.Uvidio je covjek da ne moze protiv Pereza,ali on ima svoje ja ,pa se sam maknuo,i odustao od Reala puno prije kraja sezone. Sumnjam da bi njemu igrali ovi setaci u Realu.Chelsea je trenutno van forme,ali se bar trude svaku tekmu,njemu je bolje ostat u Londonu,tam ga bar obozavaju.
Staro 22.11.2015., 22:55   #1504
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
To vjerojatno leži do toga što je Florentiniju bitno da klub dobro posluje - za sam uspjeh na terenu njega boli kifla.

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 22.11.2015., 23:34   #1505
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
To vjerojatno leži do toga što je Florentiniju bitno da klub dobro posluje - za sam uspjeh na terenu njega boli kifla.
Cujem da je prva opcija Zidane. Valjda perezu nije dovoljan samar od Barce,sada bude upropastio klub do kraja.A ne vidim tko bi mogao nesto promjeniti,a da je dostupan,osim mozda da Conte uzme Real uz repku.
Staro 22.11.2015., 23:58   #1506
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Zasto upropastio? Dal se barca upropastila sa Guardiolom? Ili pak sada sa Enriqueom?

Mislim, mozda ce im Zizou biti bas ono sto im treba. Mozda ce imati respekt od ekipe (ipak je majstor za sve njih skupa!). Mozda pak i ne. Ne sudi covjeku prije nego je krenuo. Ako ce uopce i dobiti napokon tu priliku.

Mada sumnjam da bi im svi svjetski strucnjaci pomogli. Previse je tu egoizma u toj 'kraljevskoj' ekipi. Svi bi htjeli biti kraljevi, obicni plemici ili nedajboze kmetovi ne bi nitko htio biti
Mileni je offline  
Staro 23.11.2015., 10:44   #1507
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Mislim da su Real i Barca dvije potpuno suprotne filozofije i da Zidane ili neka druga legenda Reala bez velikog trenrskog imena ne bi mogla napraviti ništa pametno u Realu. Kod Barce je to već standardna filozofija, osim stvaranja igrača stvaraju i trenere.
Staro 23.11.2015., 15:01   #1508
mamutarka
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Moj komp

mamutarka's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
http://www.realmadrid.com/en/news/20...announcement-3

sadcemo vidit, ili kikica ili rafa

iako mislim da nece bit nis od toga, samo nekakva podrška rafi i to je to
Staro 23.11.2015., 17:49   #1509
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 23.11.2015., 19:56   #1510
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Nemam riječi... dok god ovaj debil Perez bude predsjednik Reala mogu se pozdraviti sa trofejima. Da je pametan bi slušao želje 90% Realovih navijača i vratio nazad Ancelottia. Ja sam siguran da bi Kruno Jurčić bolje vodio Real od ovog panja debelog.
Mogy je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 23.11.2015., 20:13   #1511
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Autor Mogy Pregled postova
Nemam riječi... dok god ovaj debil Perez bude predsjednik Reala mogu se pozdraviti sa trofejima. Da je pametan bi slušao želje 90% Realovih navijača i vratio nazad Ancelottia. Ja sam siguran da bi Kruno Jurčić bolje vodio Real od ovog panja debelog.
Prije bumo mamica maknuli,neg Pereza!
Ma nemam ja nis protiv Zidanea,ali covjek nema iskustva da sad sjedne na klupu,u ovako delikatno vrijeme.A i sam je to danas rekao,posten covjek,nema sto!
Trebali su vratiti Ancellotija,al bi to znacilo pa,pa Perez!
Staro 23.11.2015., 20:16   #1512
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline  
Staro 23.11.2015., 20:20   #1513
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Mogy je offline  
Staro 23.11.2015., 21:09   #1514
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Majke ti mile, ovom Perezu kao da je govor pisao Mamara "unutrašnji neprijatelji" , "mrzitelji Reala = mrzitelji Španjolske" , "cilj je destrukcija i destabilizacija"...

Dakle, vjerojatno gori po guzicom već kad se tako postavlja. Ajmo naći neprijatelje ako ih nema, jelte

Kako jadno, prozirno... Nadam se da Španjolci ne puše takvu demagogiju kao što se puši tu kod nas. Dobro da rata nije skoro u Španjolskoj bilo, jer bi i Perez bio branitelj
Eto, taman sam htio i ja nešto slično napisati i povući paralelu s voljenim vođom
Nakon ovakvih konferencija, bilo pereza bilo maminja, obično se jednoznamenkasto broje dani do otkaza treneru
Staro 23.11.2015., 22:21   #1515
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Majke ti mile, ovom Perezu kao da je govor pisao Mamara "unutrašnji neprijatelji" , "mrzitelji Reala = mrzitelji Španjolske" , "cilj je destrukcija i destabilizacija"...
Dakle, vjerojatno gori po guzicom već kad se tako postavlja. Ajmo naći neprijatelje ako ih nema, jelte
Kako jadno, prozirno... Nadam se da Španjolci ne puše takvu demagogiju kao što se puši tu kod nas. Dobro da rata nije skoro u Španjolskoj bilo, jer bi i Perez bio branitelj
Kaj je najjebenije, čovjek je napravio sve moguće da ga se nemre smjenit

nedavno je bio članak na skysportu sa uvijetima koje netko mora ispuniti da bi se mogao kandidirati za predsjednika Reala, i ako me pamćenje dobro služi, to izgleda otprilike ovak:

- mora bit član Reala minimalno 20 godina
- mora imati minimalno 15% buđeta Reala u novcima - buđet Reala je 600mil.€

Znači, mladi članovi sa manje od 100mil€ u džepu automatski ispadaju iz trke

Svaka čast Realovcima ako ga uspiju smijenit

panda505 je offline  
Staro 23.11.2015., 22:47   #1516
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Hej, lakse malo, nemoj nasim brendovima i vodjama ideje davati
Staro 24.11.2015., 13:01   #1517
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011

listerstorm je offline  
Staro 24.11.2015., 21:28   #1518
ivan77
Guest

Ahahaha, čuj, jučer su valjali po novinama, kao idemo po bodove za Zdravka, ajmo Arsenal trpaaanjeeee, ajmo barca ajmo bayern ajmo chelsea ajmo porto!!!!!!!!

Staro 24.11.2015., 22:06   #1519
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Bjez'te s puta, Messi se vratio
Mileni je offline  
Staro 24.11.2015., 22:06   #1520
antebr
Premium
Moj komp

antebr's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Kako Barcelona igra veceras, strava.
Ljudi su u strasnoj formi.
antebr je offline  
Staro 24.11.2015., 22:17   #1521
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Bayern s igračem manje uvali četvrtog

panda505 je offline  
Staro 24.11.2015., 22:33   #1522
ivan77
Guest

koji odron je Porto...

Staro 24.11.2015., 22:38   #1523
partwish
Creeper
Moj komp

Datum registracije: May 2013
Citiraj:
Autor ivan77 Pregled postova
koji odron je Porto...
Koji Cubotar! Naravno, Porto me srušio na 1X. I Lyon je katastrofa, ne mogu doma ni Gent dobiti.
Staro 25.11.2015., 00:43   #1524
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Citiraj:
koji odron je Porto...
Kvota na porto je danas bolesno rasla gore. Preskocih
Mileni je offline  
Staro 25.11.2015., 09:24   #1525
ivan77
Guest

danas lopatama, bagerima, robotima i spejs šatlovima trpanje na Real.
Nema da omane..

Oni jednostavno ovo moraju dobit nakon debakla sa Barcelonom i potresa u klubu.

Staro 25.11.2015., 09:35   #1526
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
danas lopatama, bagerima, robotima i spejs šatlovima trpanje na Real.
Nema da omane..

Oni jednostavno ovo moraju dobit nakon debakla sa Barcelonom i potresa u klubu.
Sve ovisi o pristupu.Nakon Perezove konferencije ,ne bi me iznenadilo da popuse.
Cak i od Eibara za vikend!
Staro 25.11.2015., 16:02   #1527
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
Sve ovisi o pristupu.Nakon Perezove konferencije ,ne bi me iznenadilo da popuse.
Cak i od Eibara za vikend!
Malo pretjerujete sa dramatikom i pesimizmom

panda505 je offline  
Staro 25.11.2015., 16:10   #1528
Dr_faca
Premium
Moj komp

Dr_faca's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
To su zelje i pozdravi Realovih navijaca ,tako da Benitez odstupi/dobije pedalu...barem ja tako gledam a i zelim...
Dr_faca je offline  
Staro 25.11.2015., 16:52   #1529
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Tak je isto bilo za Ancelottija. To je perzistentno stanje drame i pesimizma u kojem navijači reala moraju biti da bi egzistirali
trouble je offline  
Staro 25.11.2015., 17:01   #1530
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Pretjerujemo?
Izgubili od Barce 4:0,i cijele sezone igraju loše.Što bi trebao ,čestitati na borbenosti?
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno