|
![]() |
#1501 |
"Samo vodu ne!"
Datum registracije: Jan 2007
|
Ne znam. Mene igra previše podsjeća na zadnju Bilićevu i cijelu Štimčevu eru. Ne kažem da je isto, nego da nije dovoljno različito za proći grupu. |
![]() |
![]() |
#1502 |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1503 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
#1504 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2009
|
Citiraj:
u jedno sam siguran,on je nama u prvih 11,ajde zamjena Kovi! realno ne moze uci u peti sastav Brazila,a i to sam optimisticno rekao,i sada se govori o nasoj snazi. Realno ,tesko budemo prosli skupinu. Realan je poraz od Brazila i Meksika,a Kamerun mozemo mozda dobiti. Pa majke ti,Meksiko je u zadnjih 5 tekmi 3 puta maznuo Brazil,a zna se sto je Brazil. Ipak ,ajmo nasi! Zadnje izmijenjeno od: emilblomsky. 01.06.2014. u 15:46. |
|
![]() |
![]() |
#1506 | |
Lynnfield
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
neznam tko je glavni u reprezentaciji od igrača,takav nam treba,vođa sve će zavisit o tome hoće li igrat kao za klubove ili će se štedit jer nikad nismo imali bolje igrače |
|
![]() |
![]() |
#1508 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Sammir bolji od Kovacica? ![]() ![]() Sammir mi je uvijek bio ok igrac, i kad se pljuvalo po njemu bio mi je ok.. Ali nije on bolji tehnicar od Kovacica a pored toga, cini mi se puno lijeniji.. No, jucer je bio bas dobar.. |
![]() |
![]() |
#1509 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Kvalifikacije za SP 2014 (Brazil)
Nikad nismo imali bolje igrace, kazes. Rakitić,Modrić,Mandžukić.i ajde Srna. To je to. Ostali su prosjek ili ispod prosjeka. Procitaj igrace Spanjolske pa vidi sta znaci nikad bolji. Ali ipak nista to ne znaci,pogledaj Nizozemce vec godinama nista a sva imena zvucna. Kod nas je problem obrana i 2 golgetera kao Dudu u najboljim danima jer u napadu gubimo lopte i sanse za gol. Ipak Mandzo nije svemocan. I da naravno svako odradi posao koji mu je namijenjen. Realno,ne prolazimo skupinu,ali nogomet iznenadjuje,pa naravno treba navijat iz sveg glasa. |
![]() |
![]() |
#1510 |
Lynnfield
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1514 |
Lynnfield
|
sad sam gledao statistiku,u 32 utakmice za inter nije dao ni jedan gol,znači igrač koji nezna dat gol,uglavnom bolje sammir nego kovačić |
![]() |
![]() |
#1515 |
Premium
|
Znas koliko je Luka Modrić zabio golova u 34 utakmice Primere? 1. Ili u ukupno 48 utakmica=2 gola. Vezni igrači nisu tu da zabijaju. Ok ako zabiju,ok ako ne zabiju. Bitnije je razigravanje igrača,akcije,povezivanje igrača,zato se i zovu vezni. Kovačić je vezni. Meni se kao igrač ne sviđa jer nema konstantu. KAd bljesne onda bljesne,ali nije konstantan. Ako mu bude dan protiv Brazila,bit će odličan. Po meni u napadu mogu odlicno igrati Rebić i Mandžo. Ako veza bude radila kako treba,njima treba malo šansi da zabiju. I ja ne kužim zašto Benko nije u sastavu. Treba ići na sve ili ništa, ionako su svima šanse jednake da prođu prvi krug. Eduardo je isto u nelošoj formi,mogao bi i on napravit nešto. ![]() BTW,Sammir je vezni koliko ja znam. Zadnje izmijenjeno od: spawn. 01.06.2014. u 17:39. |
![]() |
![]() |
#1516 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Neznam da li netko gleda Njemačka - Kamerun, al nas će ovaj Kamerun svjetski namučiti, kako igraju majko mila...
#1517 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
kovačić je 1994.,sammir 1987.,sad je došao u ozbiljnu ligu i klub |
|
![]() |
![]() |
#1519 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Odlična tekma.. Kamerunci stvarno fino barataju loptom i imaju ono nešto.. Namučit ćemo se mi.. |
![]() |
![]() |
#1521 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Iskreno, ukoliko onaj alkoholicar udje makar i 1min, ne gledam vise nase na SP-u. Sramota je sto je uopce pozvan, unatoc silnim ozljedama. Trebalo je povesti nekog mladjeg, neka sjedi i skuplja iskustvo. A ne nagraditi godine alkoholizma, kurvaluka i budalastina pozivom na SP. S te strane me Niko iznimno neugodno iznenadio. |
![]() |
![]() |
#1522 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
![]() recimo tudor dok je bio u italiji je bio u većem kurvaluku nego sammir |
|
![]() |
![]() |
#1523 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Heh, sad bi se ja mogao raspričati o alkoholiziranju u našoj repki... znam puno puno toga. Uglavnom, nitko nije svetac, samo primjer kako su prekjučer trojica naših najboljih igrača bili toliko mrtvi pijani u Osijeku da nisu imali pojma gdje su kaj su i kako se zovu, slupali novi Audi, radili gluposti... poanta priče je da nisu zaslužili da jedna osoba veli 'a' u njihovu podršku. Ipak su to, na kraju, samo najobičniji preplaćeni debilčeki od kojih se pola njih ne zna valjda ni potpisati, pa se tako i ponašaju, najčešće arogantno i bahato. Sve ovo što se vidi na telki, za dom, crkva, domovina, to je sve sranje za rulju, koje rulja guta i na kojima se zarađuje. Eto, to je SP, lova i bogata derišta. Sad možete srati po meni, ali to je nažalost tako.
#1524 | |
Lynnfield
|
Citiraj:
jedino to samo za sammira non stop potenciraju kako je alkoholičar itd. |
|
![]() |
![]() |
#1525 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
IMHO Sammir igra pod velikim pritiskom, osobno znam kako je igrati kad ti na, ne svaku grešku zvižde i dobacuju, već i kada odigraš ok. To je jako veliki teret. Da sam na njegovom mjestu, sterao bi sve navijače u 3pm ( na hrvatskom ) i odj.. bi reprezentaciju. Nije kruha gladan, niti će biti. Što se tiče Kovačića on je stvarno dobar i može biti samo bolji. Doduše, ova utakmica s Malijem nije indikator ničega, malo jači trening. Usporedba Kovačića i Sammira je valjana jer igraju na istim ili sličnim pozicijama, smatram da je Sammir čvršći, bolji dribler i "španer" ali Kovačić je brži, prodorniji i ima više "drskosti". Kovačić ima prednost u startnoj postavi to je svima jasno no Sammir po znanju zaslužuje da bude u kadru. |
|
![]() |
![]() |
#1526 | |
"Samo vodu ne!"
|
Citiraj:
Koja trojica najboljih? Modrić, Rakitić, Mandžukić? Teško mi vjerovati da novinari ne bi omastili brk na takav senzacionalizam... PS Kamerun je klasu bolji od nas kao momčad... Zadnje izmijenjeno od: estugarda. 02.06.2014. u 09:32. |
|
![]() |
![]() |
#1527 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Neću reći ništa tko je i kako je, jer bi i ja mogao dobiti po piii od šefa. Novinari nemaju pojma, a i da imaju pojma, netko bi dobro platio da to ne ode van. Previše se tu love vrti u igri. Što se naše grupe tiče, čini mi se da će Brazil biti najlakša prepreka. Istina, dobri su, odlični pojedinci. No u tome i je problem, zadnji puta je Brazil bio tim tamo negdje davne Japan Koreja godine. Otvaranje je, svi će se htjeti pokazati, to će biti soliranja na sve strane, atrakcija za publiku, sim tam, tu treba tražiti šansu. A Kamerun i Meksiko će biti maksimalno nabrijani na nas, a odavno sam rekao kako su i jedni i drugi odlični. Sada se to i pokazuje. Di ćeš ti jednog divljeg crnčića nadtrčati po onim vrućinama, pa oni su životinje (u pozitivnom smislu pričam) ![]()
#1529 |
"Samo vodu ne!"
|
Boja kože možda nema, ali domicilna klima itekako ima. To je već velika prednost svih naših suparnika. Možda i ne treba nadtrčati, ali barem držati korak, a to će biti jako teško. Zamisli si samo Ćorluku tamo... |
![]() |
![]() |
#1530 |
Premium
|
Mozda repka Meksika ali 90% kamerunaca zivi u Europi ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|