|
![]() |
#1502 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1503 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Radite bezveze paniku oko tih kljuceva. Vec sam poceo mislit de se nasto promijenilo za sutra. Nebi nista rekao da izlazi za tjedan dana ali dva dana ili jos bolje manje od jedan dan je nista i zbog toga sad pizdit nema smisla. Ak ste dali toliko previse love samo zbog tog dva dana ranijeg igranja, onda ne znam. Ja nebi. Hvala na odgovoru, PointDexter |
![]() |
![]() |
![]() |
#1504 |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Otvorilo se nekih novih servera za Caspian Border, pass je "sexyelevator", igrao sam par rundi na jednom i moram reći da je sada to već puno bolje i liči na pravi Battlefield. Iako i dalje mislim da je nastavak BC2 više nego BF2. Uglavnom, Caspian Border je rasturačina, server je bio krcat, laga je bilo nešto malo ali svako toliko, s tim da sam poslije skužio da mi i buraz igra pa vjerovatno zbog toga, inače nebi ni bilo. Isto moram napomenuti da imam 10mbit vezu. Atmosfera je odlična, mapa je ogromna, lete avioni, helikopteri, jednog sam uspio skinuti tenkom čim sam ušao u njega, sreća. Eksplozije na sve strane, rakete lete, tenkovi rokaju, odlično. Ono što sam primjetio je da kad pucam iz tenka ili puške općenito na toj mapi, projektili i meci izgledaju čudno, kao neke bijele velike kuglice, možda je neki glitch samo meni, ali ne izgleda baš lijepo. I još uvijek nisam skužio bulletdrop na sniperu, čini mi se kao da je svaki put drukčiji, a nekad ne dobivam "X" kad nekog pogodim, pa ne kužim jel ga pogađam ili ne. Treba se naviknuti malo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1505 | |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#1507 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1509 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Krenem da ću refundat igru, i odaberem tamo billing-refund, i čekam na live chatu pola sata (namjerno sam htio live chat da im mogu štošta reći), dođem na red i prije nego zatražim refund, kažem idem vidjet jesu slučajno dobili key pa da više zaigram danas tu j***** igru (caspian mi je napet ![]() Ovo je odgovor, sad ne znam koliko mu je za vjerovat: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1510 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
kako te ne dropa dok cekas ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1511 |
Premium
|
Gledam ove gameplayove... i kod recona se UVIJEK vidi lense flare kad aimaš ![]() Ok, trebalo bi spriječiti kempanje ali taj flare je gori nego da te spotaju jer se vidi i u sjeni i u zatvorenom i neovisno o tome gdje ti spoji sunce ili izvor svjetlosti |
![]() |
![]() |
![]() |
#1512 |
Addicted to music.
|
Ja sam bio na live supportu, čekao sam oko pola sata.Poslije me lik proslijedio levelu 2, nekom više rangiranom agentu koji mi je sredio Battlefield 2 Complete Edition za Origin i rekao da ću sigurno dobiti key za BF3 Betu danas. Ima chat na prošloj stranici, zadnji post.
![]() |
![]() |
#1514 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1517 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1519 |
Addicted to music.
|
Lik je već level 42 u Beti. ![]()
![]() |
![]() |
#1521 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Toliko ste me nabrijali na igru da sam ju upravo pre-ordao ovdje. Znam da je bilo tisuću puta ali vas molim još jednom, zanima me kada ćemo mi ostali dobiti beta key koji nismo pre-ordali direktno preko origina i kako bi trebali dobiti beta key? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1523 |
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Hi, my name is Prashant. How may I help you? - --: hello - --: finnaly i came here - --: i was told to come here in few hours - --: listen Prashant: hi Prashant: The tool is still down. - --: i did preorder game on 24th and i was hoping to get beta key , i still did not and i am sure i wont if you dont do it , zh1nto said on twitter contact EA support for that , and now i did. this is mine preorder number - --: Transaction ID: ------------------------ - --: i dont want to wait any longer , many people who did not preorder are playing - --: i wasted 50 euro just for 2 days early acces - --: because i would wait for 29th and buy game 1 month later - --: people i could waste that money on something else - --: because* - --: i dont want to hear anything about your tools , you promised that we will get early acces - --: else you can do refund now Prashant: please provide order number. Prashant: or you can wait for 2-3 hrs - --: Transaction ID: ----------------------- - --: how sure is that information 2-3 hours , you did tell that to other people aswell - --: i am waiting from yday from 8:00 in morning - --: you are telling me tool is not working , and people are spamming keys on twitter - --: even people from dice said to contact you - --: and than you tell me wait for 48 hours actually to get in open beta - --: people who did preorder game did not get rewarded with anything - --: isnt that shame ? - --: are you here ? Prashant: We are really sorry for the trouble. - --: you cant tell me there is not even 1 key Prashant: wait please - --: okay - --: i am waiting Prashant: try this code : ----------------------- - --: it is working Prashant: great Prashant: tool is up Prashant: Is there anything else I can help you with today? - --: great to hear - --: thank you - --: have a nice day '- --' disconnected ('Concluded by End-user'). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1525 |
Premium
Datum registracije: Dec 2010
|
Jos uvijek nisam dobio key ![]() Jucer se spajam na live support i bio sam 2300 na redu, i cekam ja cekam... Kad sam bio 30ti na redu (nakon 1 i 30 min) mi napisu: There are no advisors available please try again later!!!! ![]() Sad opet cekam support i nadam se da se nece ponovit isto i da cu napokon dobit key ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1526 | |
Addicted to music.
|
Treći pokušaj na supportu, nakon što sam bio dva puta ranije i rekli su mi da je tool 'down', da dođem poslije i da ću sigurno dobiti. I....dobio sam key! Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#1529 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Glavno da svi mole keyeve za early a. koje su platili..... Ugl. slazem se s deadmenom ovaj metro rush je uzas ... veze ovo s bf nema :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1530 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
zakon je što u Live Supportu, izgleda, imaju samo Indijce ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|