|
![]() |
#1501 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
extendtube apdejtan |
![]() |
![]() |
![]() |
#1502 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
tko bi pomislio ![]() thx thx.. nije lose.. zapravo sve sto treba.. ajd mozda da se moze namjestiti koliko skipa naprijed sa tipkama, i da ima auto on light, al to su vec sitnice.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1503 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Opera unveils its new mobile browser, based on WebKit Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1505 |
Faktor nesreće
Datum registracije: Nov 2011
|
da li se ikome na operi 12.12 crasha facebook? Dakle, imam otvoreno 5-6-20 razlicitih tabova i svi normalno rade, jedino facebook u nekom trenu poludi i opera baci neki internal error ili nesto skroz nevezano sa zdravim mozgom. I nakon toga dragi Bog ne bi otvorio facebook do ponovnog otvaranja programa. Ne crasha se opera da baci neki error i ugasi se, nego samo baci error za facebook tab. Ima li tko ideju sta joj je ili moram trazit neku raniju radecu verziju?
![]() |
#1506 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() |
#1507 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1508 |
~~~
Datum registracije: Nov 2009
|
izgled je nula ako browser neradi kao original mene FF toliko iznervira u mnogo stvari da ga nemogu podnjet koristit Opera iako nekad (rijetko) me zahebava (doduse ja koristim stariju verziju a ne ove 12) ipak mi je + nad svim ostalim browserima Iron imam portabilan tek toliko da provjerim napravljenu web stranicu dali svi elementi izgledaju ok kao i na Operi, ali koristit ga fuj...
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1509 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
"Fixed an issue where Opera gets internal communication errors on Facebook" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1510 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1511 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
jučer mi se opera non stop rušila, tj. nije se mogla ni pokrenit, pa sam ju deinstalirao, skinuo 12.13 i instalirao. Ali, onako živčan sam zaboravio napraviti backup bookmarksa i svega. Jel ima kakve šanse da opera to pri deinstalaciji negdje sačuva?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1515 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
opera:about pogledaj gdi ti sprema bookmarke i nadaj se da ima tu negdi folder za staru operu ili mozda za stare bookmarke ![]() vjerojatno su ti spremljeni u bookmarks.adr.pre_sync (dodaj .txt da mores notepadom otvorit i provjeriti) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1516 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1517 | |
....
|
Citiraj:
Koje vi sve imate ekstenzije? Ja Adblock, Youtube center, imdb. edit: Nešto gadno neštima sa 12.13. stalno mi se ruši, i nakon ponovnog cijelokupnog brisanja i novog instaliranja se crasha. Zadnje izmijenjeno od: rodriguez. 01.02.2013. u 16:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1519 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
ExtendTube Instant-Dictionary Translator X-notifier |
![]() |
![]() |
![]() |
#1521 |
Premium
|
AdBlock, Calendar, Facebook blocker, Ghostery, Imagus, Textarea resizer, Tečaj, Sociopath, Translator, Youtube Center I na prijenosniku open-in-background-with-long-press |
![]() |
![]() |
![]() |
#1522 | |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Koristio ju jedan dan sve u redu, i onda odjednom se sruši i ne možeš ju dić više, tj. svaki put se digne al se sruši odmah. Vratio se na 12.12 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1525 |
....
|
http://my.opera.com/community/forums...=&perscreen=50 I na službenom forumu ljudi pišu isto, ovo je jako loše za Operu, nitko od dotičnih se ne javlja da objasni zašto i kada će izaći fix. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1526 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Ruši li vam se još uvijek sve? Pitam jer sam probao otvoriti gapps i sve normalno radi... Isto tako niti jednom se nije srušila. adblock, image previewer, redirector, youtubecenter, nemam widgeta. Radi ko sat. -- Ne znam zašto bi ovo bilo toliko loše za operu. Bilo je i prije, a bit će opet inačica softvera koje jednostavno nisu dobre. Zato se konstantno i radi na unaprijeđivanju pa shodno tome izlaze i nove verzije. Za mene je najveći plus opere bila brzina i nenapadnost izgleda (uvijek mali tabovi, a ne kao prije u FF gdje jedan tab naslov zauzme trećinu prozora). Kažem "je bila" jer mi je od uvođenja opera linka on stvarno najbolja stvar. ![]()
![]() |
#1528 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
haha kakav specifican poblem ![]() meni sve ok, na mom kompu i na kompu od mladje brace gdje se opera koristi 80% vremena za neke flash igrice, mama za kakve recepte i stari za kladionicu i neki forum.. ustvari lazem, jucer mi se prvi put srusila.. eh sad cu lagat koja je stranica bila uzrok, jer je to bilo jucer ![]() kad se srusila nije se htjela par puta nikako restartat, cak ni clean start.. nakon par pokusaja sve ok.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1529 | |
Premium
|
12.14 RC crashloop fix Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1530 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo i mene u klubu. Sad mi se srušila i crashloop... Hvala za link kian. ![]() Update: krši mi se i nova opera u kombinaciji kada imam otvoren youtube (uopće nije filmić otvoren) + kad otvorim facebook. Ako prvo otvorim fejsač pa onda yt onda normalno radi -.- FML, sad nemrem na fejs ![]()
Spoiler alert! Zadnje izmijenjeno od: De5tr0yer. 04.02.2013. u 23:38. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|