|
![]() |
#15061 |
SCSI Freak, deda :P
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#15062 |
Premium
Datum registracije: May 2005
|
dali bi se netko minja za volan? moj mi je malo uzak. ja iman truvativ hussefelt comp 680mm 30mm 31.8 http://www.sram.com/truvativ/product...riser-bar-comp i minja bi ga za truvativ hussefelt 700mm 20/30mm 31.8 http://www.sram.com/truvativ/product...felt-riser-bar moj volan je prakticki ka nov nema ogrebotine osin klasicnih od montaze isto to ocekujen i od drugog volana ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15063 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2011
|
Kontaktiraj lika po imenu GRBO s dropbajka, prodaje nastavke za proširit volan za 50kn, po 1.5cm sa svake strane uprešaš i mirna Bosna. Jer teško da će iko htjet uži volan, svi oće šire, odmah bolje voze, je li tako Murina ![]() Kad smo već kod toga ima li itko lulu 1 1/8 31.8 od 70mm za posudit na jedno popodne, samo da vidim da li bi mi pasalo 2cm manje LOL Plaćam pivu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15066 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ziiky , gledam da ih uzmem , al je problem kaj mi nema tko naručit. Kad bi našao način da ih naručim , uzeo bi ih sigurno. Vuco , da to su ti XT-ei od tog lika sa trešnjevke , za 500kn bi mi ih dao , sad ne znam kaj da radim , ipak ja imam 50kg , trebale bi dobro kočit. Koji su to problemi koji bi mogli bit? Kaže da su 2,5g stare.
![]() |
#15067 |
Registered User
|
Vuco prodaješ kočnice vidim, jesi već uzeo drugo neš, ili kemijaš sa Zlovenijom nekaj? Vidim da je velika potražnja za bremzama, svi se neš pomamili. - Edit: Question time! 1. Kako bi se ponašao hardtail s HT angle-om od 65.5 na usponu (mislim na OnOne SummerSeason) 2. Jel istina da 2cm hoda +/- snižavaju/povisuju taj kut za 1 stupanj cca? Jer 65.5 je s 120 viljom, ja ga denem na 140 na najjače naravno 3. Kakva turpija mi treba i kolko trebam prorašpat rupu na obruču da stane auto-ventil (negdje sam pročito 8.5 mm) jer isto kao Vuco mrzim proklete francuske ventile, sjetite se Sljemena Zadnje izmijenjeno od: SileTzar. 26.10.2011. u 21:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15069 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Sad su ventili krivi što si naletio na kamen i rascjepo gumu popola maltene? Zemeš okruglu turpiju, turpijaš dok autoventil ne prođe. Problem? I think not. Šteta bušilice i struje za to koristit ![]()
![]() |
#15070 |
Registered User
|
Krivi su ventili kad krenem odvrnut kapicu ventila i odšarafi se jezgra i cijela guma se ispuše u sekundi, i onda ajde pumpaj ko majmun. Oni debilni nastavci za pretvaranje iz francuskog u auto ventil istu stvar naprave, samo se jebem bzvz. Oću turpijom to riješit jer su manje šanse da sjebem. Ono uzmeš borer, namjestiš se i taman da ćeš krenut a ono krilati jednorog proleti pa sjebeš obruč. Tl;dr nemam borer i nastavke. Nemam ni turpiju što se tog tiče ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#15074 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2011
|
ak ide dh bajk u brijeg trebo bi i taj ici ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15077 |
Why So Serious?
|
Ak ideš u subotu gore, dam ti da probaš moj, nije HT, ali je 150mm sa kutem od 67 st. pa vidi, a onda na temelju toga pretpostavi kak bi išlo sa 65 st. Ak si baš picajzla (a jesi) prebacim ti na kut od 65 st. sa 150mm pa ožeži i vidi jel se moš penjati s time. ![]()
![]() If you're in control, you aren't going fast enough. Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 26.10.2011. u 23:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15079 | |
Registered User
Datum registracije: Apr 2011
|
Skokici :)
Citiraj:
![]() Prvo: to sto je kratko letio je samo zajebanija stvar nego da je dugo letio, jer kad si u zraku, ti kontroliras bajk, a ne bajk tebe i vjeruj mi puno ga je lakse "vrtit" i "prebacivat" po zraku nego po terenu, a iz snimke se i vidi da iako je i Murini malo previse potonuo prednji kraj, tj nije ga dovoljno "cuknuo" pri vrhu skoka, pa mu je zadnji odletio previse u zrak, on ga je u to malo leta uspio toliko izravnat da lijepo sa oba lenda.... Sad si zamisli da je imao i vise vremena i vise prostora za sve to.... Milina ![]() A oko ovog drugog necu nista komentiret, samo sam podebljao ![]() ![]() Moram malo i zekat, nadam se, tj. znam da ces sad uzivat u svom novom bajkicu i bit puno hrabriji ![]() A eto da i ne ispadne da samo teoretiziram iza monitora, pokoja u akciji, 7mi mj, 57mica, onaj drveni skok koji su sad maknuli ![]() http://www.youtube.com/watch?v=er9YMK3MISg EDIT: Sile, pokazat ces mi taj zidic, nismo dugo bili na cevosima i PIVI u Big Mami ![]() A kaj se bajka tice, ja navijam za OnOne, moc ces ti to i uzbrdo i nizbrdo, ipak ti vozis na najjace ![]() Zadnje izmijenjeno od: the55mic. 26.10.2011. u 23:25. Razlog: Sile :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15080 | |
Why So Serious?
|
Citiraj:
![]() ![]() P.S. Tvoj skok je lepo izgledao ![]()
![]() |
![]() |
#15082 |
Registered User
|
Nekak ste mi sumnjivi, to da ja vozim vaše krame a da se vi vozikate na Zlati, e ne može ![]() Probat ćemo, ne košta ništa, najgore kupit pa plakat kasnije. Što je je OnOne me pali. Ali i vuče na promjene, recimo ako ga mislim koristit do maximuma ove kotače mogu zaboravit, i vilju, nema smisla da to sve podrobim. Ugl. u subotu ne računajte na mene, u nedjelju sve prolazi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15083 |
Why So Serious?
|
Eh jebiga, nisam ziher da bum ja išel u nedjelju no ide Max ak se sjećam. I ja nebi vozio Zlaticu, ja bi ju gurao gore jer jednostavno nisam dostojan zajašiti ju ![]()
![]() |
#15086 |
Why So Serious?
|
E Sile, izvisio si hahahaha Challenge Terminated
![]() |
#15087 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
WARNING: trebao bi crtati, pa sam napisao kobasicu na forumu. Krenilo je sa jednom rečenicom. Čitajte samo ako vam je dosadno. Prisutna jeftina propaganda i kurchenje ![]() Što se tiče dropa na Dotrščini, preporučam prvo trening na onom pedesetak metara prije ovog kobnog. Na ovom je poanta kontrolirat bajk u skoku, letu i doskoku (zapravo na svakom je ![]() ![]() Sad sam isteoretizirao maksimalno i napisao činjenice koje večina zna ali možda nekome i pomogne ![]() Moramo se skupiti jedan dan i ciljano otići skakutati po Dotrščini. Garantiram da će više od pola ekipe savladati sve skokove. Veselom Sili ću dati Skotija, da ne siluje Zlatu ![]() Na spustu postoji 5 "skakaonica" i sve su zapuštene jer se ne koriste. Večina biciklista vjerojatno ni ne zna za njih jer su izgubljene u lišću, pa samo projure kraj njih. Za početak bi ih trebalo trasirati ![]() Dotrščina je zakon, prvo luda singlica od spomenika, pa serpentine, The Uspon, jurnjava nizbrdo, kanali... i onda ispočetka (ko može, ja uglavnom ne mogu ![]() -Spust na istočnoj strani, u društvu poznat i kao "FR stazica kraj prvog chekpointa" ![]() -Dva strma spusta na zapadnu stranu, poznata kao "stara i nova XC staza" -Beginners trail -HIDDEN tracks ![]() uf, fali mi vožnja, morati ću ugurati bar jednu idućih dana edit: jebem se ludoga, sad vidim da sam u 10 počeo pisati post. Vidim da Lolek i ja isto razmišljamo, jer smo skupa trenirali ![]() edit2: Max, mogu ti posuditi prednju jucy3, nabavi negdje zadnju i iskoristi lijepi vikend. Nemoj kupovati na paniku. Zadnje izmijenjeno od: murina. 27.10.2011. u 00:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15088 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Moja RX na istom rotoru koči jače za naprijed. A iza je tak svejedno. Ak mene Juicy 3 zablokira iza na kotaču u bilo koje vrijeme spusta, onda će sve delati osim ako nema 2.7 gumu iza. @ Sile Ako se ne varam, to je kut vilice sa 120mm viljom. I moći ćeš se penjati sa time po Lojsteku i 90% staza na Sljemenu. Malo teže nego inače, no moći će se bez problema. Lojstek je lagana staza što se uspona tiče.
![]() |
![]() |
#15090 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dobar je taj On-One, samo ga treba dobro složiti da ne izgleda ružno. To je boljka svih čeličnih HT-a ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|