Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 21.11.2015., 20:13   #1471
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
#prayformadrid hahahaha

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline  
Staro 21.11.2015., 20:14   #1472
ivan77
Guest

ajme...sve je moguće..ali da Real ne zabije doma?

Citiraj:
Autor trouble Pregled postova
Samo da mi juve ne ucopra....

now that you mention it..

Juve mi je spojen sa MU u double u!

Zadnje izmijenjeno od: ivan77. 21.11.2015. u 20:32.

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.11.2015., 21:08   #1473
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Aissati
trouble je offline  
Staro 21.11.2015., 21:43   #1474
antebr
Premium
Moj komp

antebr's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Rekli bi navijaci barcelone:
Més que un club

Je ce se lipo spavat veceras.
antebr je offline  
Staro 21.11.2015., 21:46   #1475
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Citiraj:
Aissati
Da i ti napokon znaš kak je to dok te ucopra!

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 21.11.2015., 21:51   #1476
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ronaldu je oprosten cist crveni karton. Jos alves dobije zuti u onoj situaciji. Neymarov gol cist offside. Odlicno sudjenje nema sta

Barca ima valjda najlosiju obranu u svojoj novijoj povijesti. I takvoj real nije mogao ni gola zabiti, a jos su na kraju dobro i prosli.

Iskreno, stvarno mi je zao vidjeti ramosa, ronalda, balea i sl. spodobe u klubu poput reala. Jednako tako mi je zao vidjeti alvesa i sl. u barci. Padavicari, itd. No ovi iz reala su ih cak i u tom uspjeli potuci. Onaj ronaldov faul u napadu i trazenje penala... Ajme majko.

Jednostavno sramota od igraca (pricam u mnozini), sramota za klub. Duga je sezona, sve se moze okrenuti. Dovoljno je sjetiti se prosle godine kad je real bio poprilicno goropadan, a barca uzasna. Ovdje se to okrene jos lakse, jer ni barca ne briljira, dapace.

No real ukoliko ne promjeni dosta toga jednostavno nema sanse cak ni da kup uzme. Igraju uzasno. Ponasanje igraca jos gore od igre. No barem je benitez malo smrsavio pa sve to na klupi izgleda kud i kamo ljepse. Dostojno kraljevskog renomea ?
Mileni je offline  
Staro 21.11.2015., 22:18   #1477
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
U
Citiraj:
Autor Mileni Pregled postova
Ronaldu je oprosten cist crveni karton. Jos alves dobije zuti u onoj situaciji. Neymarov gol cist offside. Odlicno sudjenje nema sta

Barca ima valjda najlosiju obranu u svojoj novijoj povijesti. I takvoj real nije mogao ni gola zabiti, a jos su na kraju dobro i prosli.

Iskreno, stvarno mi je zao vidjeti ramosa, ronalda, balea i sl. spodobe u klubu poput reala. Jednako tako mi je zao vidjeti alvesa i sl. u barci. Padavicari, itd. No ovi iz reala su ih cak i u tom uspjeli potuci. Onaj ronaldov faul u napadu i trazenje penala... Ajme majko.

Jednostavno sramota od igraca (pricam u mnozini), sramota za klub. Duga je sezona, sve se moze okrenuti. Dovoljno je sjetiti se prosle godine kad je real bio poprilicno goropadan, a barca uzasna. Ovdje se to okrene jos lakse, jer ni barca ne briljira, dapace.

No real ukoliko ne promjeni dosta toga jednostavno nema sanse cak ni da kup uzme. Igraju uzasno. Ponasanje igraca jos gore od igre. No barem je benitez malo smrsavio pa sve to na klupi izgleda kud i kamo ljepse. Dostojno kraljevskog renomea ?
Ova momcad je vec dugo ispuhana.Trebalo se jos davno prelomiti i kupovat igrace kao ovaj mali Dybala iz Juvea.Al za to ti treba predsjednik koji kuzi nogomet,a ne gradevinu.
Staro 21.11.2015., 22:34   #1478
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

K'o što je črabl reka - doslovno NIJEDAN trener im nije dovoljno dobar
Troši se po 100 - 150milja ojra godišnje na pojačanja

I opet nisu zadovoljni?!

Vi realovci kao da ne znate što je zadovoljstvo

I'm only here to see how the story unfolds. Any self-respecting leading man would do the same.

panda505 je offline  
Staro 21.11.2015., 22:43   #1479
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
No dobro, eto, sad imaju u koga upirat prstom, a da nije UEFA, sudac ili slično...
Ili Franco
burmuz je offline  
Staro 22.11.2015., 01:02   #1480
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Citiraj:
Već pomislih da si postao F117A
Nego, biće da.sam pogodio bit, a?
Ma jesi evo, ne znam kako ću spavati noćas.
burmuz je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.11.2015., 01:36   #1481
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Realovi navijači zvižde Ronaldu a ovacijama ispraćaju Iniestu.

Ljudi su realni...
listerstorm je offline  
Staro 22.11.2015., 04:44   #1482
Mogy
Hala Madrid!
Moj komp

Mogy's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor emilblomsky Pregled postova
Realu je glavni problem Perez,koji trenerima namece odredene igrace,dovodi one koji su nepotrebni,a prodaje kvalitetne kao Di Mariu i Alonsa.Dok je njega,ne pomaze Realu ni Ante Miše!
Bar da mi juve danas dobije!
Sve si rekao dobro od riječi do riječi. Treba pod hitno prodati BBC (svu trojicu) i kupit kvalitetne igrače jer ovi očito došli kupat se u novcima i d*kat k*rac.

Nemojte mi sad govoriti da nemam pojma što pričam jer pratim Real već godinama te ova trojica u napadu već sezonu-dve igraju zaku*ac i debili od trenera ih opet guraju u prvu postavu, jedan jedini razlog tomu je to što Perez nameće trenerima svoja htijenja. Odavno se zna da je njemu bitniji marketing (čitaj: pare) od samog nogometa, a on se razumije u nogomet kao što se neki programer razumije u kirurgiju.

Uglavnom, igraju još gori nogomet nego šta je bilo u eri sa Mourinhom. Po meni možda i najgori u zadnjih 10. god.

Previše se vrte stvari oko zalizanka Ronalda koji svaku tekmu mora igrati u prvoj postavi iako već mjesecima igra ko zadnje smeće, propao je lik totalno. Ovo nije samo trenutan pad forme.

Uvijek sam bio fan Reala tj. Real mi je od kad znam za sebe najdraži klub, ali ovakav Real neću i ne želim podržavati. (možete slobodno napisati da sam fejk navijač, to je vaše mišljenje i nije me briga)

Igrače koje treba prodati i kupiti nove: Pepe, Arbeloa, Danilo (jadnik, za njega je Carvajal tata!), Bale, Ronaldo i Benzema

Iako sam mišljenja da bi opet bila vjerojatno slična situacija da se i dovedu novi igrači dok god je Perez na čelu Reala i dok je Ronaldo igrač Reala neće biti kruha to vam garantiram.

E da... skoro zaboravih, i debeljka tj. dijabetičara Beniteza poslat tamo od kud je došao kada ga je mater izbacila iz svićice.

Čestitke navijačima Barcelone na pobjedi.

Zadnje izmijenjeno od: Mogy. 22.11.2015. u 05:11.
Mogy je offline  
Staro 22.11.2015., 09:28   #1483
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Ja mislim sljedece.Ajd prvo, da poslije ne zaboravim.Benzemu kuzim.Čovjeku prijeti gajba i nogomet mu je na zadnjem mjestu trenutno.Sada je drugi problem zasto ga je Benitez stavio jucer nakon tolike stanke,a mislim da svi znate da je on Perezov ljubimac.
Isto vrijedi za Hamesa i Balea koji nisu igrali dva mjeseca,i jucer igraju,dok se recimo nema povjerenja u Isca,Jesea i Casemira koji bi jucer vise vrijedio od panjina Kroosa i Modrica.
O treneru nemam sto reci,osim da svi nakon Mourihna dolaze u Real pjeske ako treba,mada su svjesni da budu poslusnici ovog pacijenta.O Mourihnu ja imam visoko misljenje kao treneru,ali shvacam da ima i drugih,pa ne bi sada o tome jer nije bitno.
Jucer sam osjetio dozu indovelentnosti kod igraca Reala,jer nije Barca odigrala nis posebno.Jednostavno,niti jedan igrac Reala nije igrao,vec su se setali terenom,kao da zele da se nesto promjeni.Vecina ih mrzi Beniteza,i nisu bili za promjenu trenera i to pokazuju.Druga je stvar sto ih je vecina rezmazenih zvijezdica,cast iznimkama,pa ne kuze da ne igraju za Rafu vec Real,i da trebaju ostavit srce na terenu za klub.
I zato trebaju dobiti nogu ,to je neoprostivo.
Jucer se nakon dugo vremena nisam zivcirao ,vec sam svjestan da moraju nesto napraviti,a ovo ih mozda razbudi.Jer i da su dobili jucer,bilo bi to samo mazanje ociju,a trofeji bi sigurno izostali.Zato,ajmo u cistku na godinu,poslat sve u mirovinu,a bome i naseg Modrica ,nazalost!
Staro 22.11.2015., 14:05   #1484
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
I ne zaboravi onaj najvazniji, a vjerojatno i najstresniji dio:
Slati vlastitog frizera da tvojoj vostanoj figuri uredjuje frizuru. Barem jednom mjeseci. Muzes u svoju cast je gospodin otvorio sam za sebe. Naravno
Mileni je offline  
Staro 22.11.2015., 14:13   #1485
ivan77
Guest

A jeste svi skočili kao da je Ronaldo ukrao djetetu sladoled, a ne fulao par gol prilika. Real je izgubio,malo su se pogubili, Barcelona je bila daleko bolja i to je to.
Ovaj tjedan ćemo ih vidjeti protiv Rome i Shaktara, daleko bitnije od el classica

Staro 22.11.2015., 14:14   #1486
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

No više od ičega treba prihvatiti činjenicu da Barcelona OPET ima bolju generaciju i da je ponekad sasvim prirodno bit drugi.

Mjenjajući sve igrače(BBC) trenere,obranu,napade....ne budete bili bolji od Barce...to vam je valjda sasvim jasno? Jer ako nije,tu su onda neki,dosta dublji problemi
trouble je offline  
Staro 22.11.2015., 15:01   #1487
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Lako za barcu i real...Leicester prvi u PL.
Hamm je offline  
Staro 22.11.2015., 15:34   #1488
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Klaudijo Ranijeri školuje
trouble je offline  
Staro 22.11.2015., 15:38   #1489
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Nije stvar u tome je li ukrao sladoled ili ne - činjenica je da je Real Madrid CF institucija i hram nogometa, bez obzira volio ih ili ne volio. I nitko, pa ni ovaj razmaženi šonjo ne može i ne smije ikakve ultimatume davati momčadi, bez obzira koliko je Benitezova daska nasapunata.

Mislim da je to jasno svima. A obol tome dali su jučer navijači Reala gromoglasnim zvižducima kad god je CR primio loptu zadnjih 10-15 minuta.

Utakmica sa Šahtarom bitnija od utakmice za Barcelonom??? Nebitna utakmica u skupini lige prvaka sa nebitnim klubom iz Ukrajine daleko bitnija od El Classica, vječnog rivala Barcelone i kluba koji ti stoji na putu do naslova Primere???

Svaka čast... svaka čast... Tak i Mačester United isto jel, kad recimo bi podamfao od Cityja ili Liverpoola, nije bitno jer ih u LP čeka bitnija utakmica protiv BATE Borisova, megakluba i megasile iz Bjelorusije...

Majko isusuva i božja ruko, što se ovdje sve neće pročitati...
I ja sam se odvaljao na ovu Ivanovu,ali mislim da se salio.Lester nije iznenadenje,igraju odlicno jos od drugog dijela prosle sezone.Ako se sjecate,tada su krenuli iz ponora do zvijezda.A sto sad svi po Ronaldu? Kaj su drugi bili bolji?
Kak je igrao Modric?
Kaj mislite kak smo dobili ruse? Nije bilo Modrica.
Staro 22.11.2015., 15:45   #1490
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Lester nije iznenađenje? Ček,nije li ono Lester bio jedan od glavnih favorita za ispadanje pri početku sezone uz Boro i Norwich? Otkuda sada da nije iznenađenje?
trouble je offline  
Staro 22.11.2015., 16:21   #1491
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

panda505 je offline  
Staro 22.11.2015., 16:37   #1492
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Vidi se da je falio Casemiro tamo iza Modrica kao korektor
draksa je offline  
Staro 22.11.2015., 17:00   #1493
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Sve trpat na Tottenham,Nanetu ne igra Payet i igra sa dva truta u napadu

Rekoh vam

Zadnje izmijenjeno od: trouble. 22.11.2015. u 17:24.
trouble je offline  
Staro 22.11.2015., 17:24   #1494
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Citiraj:
Lester nije iznenađenje? Ček,nije li ono Lester bio jedan od glavnih favorita za ispadanje pri početku sezone uz Boro i Norwich? Otkuda sada da nije iznenađenje?
Pa meni nije.Ako se sjecas,lani su nakon prvog dijela sezone bili u banani,zaostajali tonu bodova za spasom.Onda su poceli igrat odlicno i mislim da su u drugom dijelu sezone
bili medu najboljim momcadima u premiershipu. Ove godine samo nastavljaju po starom.
Bilic opet gubi!
Staro 22.11.2015., 18:45   #1495
burmuz
Premium
Moj komp

burmuz's Avatar

Citiraj:
No više od ičega treba prihvatiti činjenicu da Barcelona OPET ima bolju generaciju i da je ponekad sasvim prirodno bit drugi.

Mjenjajući sve igrače(BBC) trenere,obranu,napade....ne budete bili bolji od Barce...to vam je valjda sasvim jasno? Jer ako nije,tu su onda neki,dosta dublji problemi
Pričekaj kraj 21. stoljeća, tek onda možemo o tome tko je i kada bolji. S time ako bude Barcelona bolja, tek je 1:1
Inače, zasada, statistika je na strani Reala. Međusobno odigrane službene utakmice kroz povijest itd itd.
To su brojevi, činjenice i ja tu nisam kriv za to niti sam to izmislio. I da me ubije munja na mjestu sad, opet ti brojevi stoje.
burmuz je offline  
Staro 22.11.2015., 18:47   #1496
trouble
našikan pravim haos
Moj komp

Nisam govorio povijesno....govorim za ovu sezonu, prošlu il koju god. Jednostavno takva generacija. Imo ih je real u povijesti ima ih i barca.
trouble je offline  
Staro 22.11.2015., 18:47   #1497
panda505
(╯°□°)╯︵ ┻━┻

panda505's Avatar

Citiraj:
Autor burmuz Pregled postova
Pričekaj kraj 21. stoljeća, tek onda možemo o tome tko je i kada bolji. S time ako bude Barcelona bolja, tek je 1:1
Inače, zasada, statistika je na strani Reala. Međusobno odigrane službene utakmice kroz povijest itd itd.
To su brojevi, činjenice i ja tu nisam kriv za to niti sam to izmislio. I da me ubije munja na mjestu sad, opet ti brojevi stoje.
Vidim da nisi ni pročitao črablov post.

Čovjek je još naglasio GENERACIJA - ne cijela povijest.

panda505 je offline  
Staro 22.11.2015., 19:03   #1498
ivan77
Guest

Gleda netko Ingolstadt-Darmstadt? Strašna tekma,preokret u 2 min.

Staro 22.11.2015., 19:07   #1499
ivan77
Guest

Inače, ja već 4 godine pričam ovdje da je Lukica da je naprecjenjeniji igrač ikad. I za Real i za repku. Kad se sjetim histerije oko njegovog transfera u Real, kao da je božanstvo ne čovjek.
Mediji su doslovno pisali koji WC papir koristi. Al ovdje je bila ekstaza na forumu, Modrić ovo, Modrić ono.
Pa evo vam sad Modrić. Ništa druga nego mašina za pranje love.

Staro 22.11.2015., 20:21   #1500
Kal-EL
Premium
Moj komp

Kal-EL's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Pa nije modric sam igrao, kriv je kao i ostali. Decko je bolji od vecine tamo i barem se trudi.
Svi su onda oni masine za pranje para jer je nogomet biznis prije svega. Spanjolci ga brane u vecini medija.
Kal-EL je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno