|
![]() |
#1472 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Vjerojatno je mislio da je pala temperatura ambijenta tj unutar kištre pa da su i automacki diskovi hladniji ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1474 |
Game Collector
Datum registracije: Jun 2010
|
Sa celeronom temperatura diska je bila 52 a sad je 41. Tišina mi je prioritet pa mi ventilator koji izbacuje zrak radi na 900 okretaja. Prije je kuhalo unutra.
![]() |
#1475 |
I.H.S.V.
Datum registracije: Feb 2008
|
Čitav sustav se sada manje zagrijava, zato je pala temp diskova, a ne zato što manje vuče W cpu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1476 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Ma nisi "dovro" shvatio ![]() Moguće je i da je na temperaturu u kučištu utjecalo i hladnije vrijeme , a ne samo promjena procesora . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1481 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Dakle imam ploču Asrock P43Twins i dolazi mi E5472 (za nekih 34$-valjda je dobar izbor za te novce), ali imam dilemu što se tiče memorije budući da ima podršku za ddr2/3-1333, nisam siguran koji ram da stavljam. vrti mi se po glavi misao da idem ne ddr3 1600 tako da nemam problema sa ramom, da li je to ok kombinacija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
stavio sam x5460 (E0) jna Asrock G31m-S ploču i jako fino radi ![]() guzica-kamen FTW ![]() http://valid.x86.fr/rtmc84 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1484 |
N0teb00k n00b
Datum registracije: Jan 2005
|
Kak imaš srca na ploču bez regulacije stavit 120w tdp procesor, jao! Mozda ploča ima neki max current limit, zna da to imaju Asrokice od h55 nadalje, za ove prije pojma nemam.
![]() |
#1485 |
Premium
|
ti se to brineš za ploču ili procesor? Prije nego sam uopće stavio gore taj procesor, provjerio sam da li ima još takvih kombinacija i vidio sam da ima: http://www.delidded.com/lga-771-to-775-adapter/3/ Stavio sam procesor gore i uredno radi već jedno vrijeme. Na toj ploči su mi prognozirali da će je E5420 spaliti, ali vidi čuda već preko pola godine sve uredno radi. Sad je gore X5460 i sve radi za 5. Sad, ploča je stara već 5-6 godina sigurno, pa ionako joj je vrijeme za mirovinu. Zašto joj ne priuštiti premium procesor prije nego ode vidjeti svog stvoritelja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
..starija garda
Datum registracije: Dec 2002
|
nije da mi nije palo na pamet, ali daleko je lakse to rijesiti na ploci.. samo treba naravno biti pazljiv i strpljiv ili kupiti na vrijeme rezervnu plocu a ne kao ja da ju hitno trazim da osposobim komp ![]()
__________________ MojSkuter ---------------------------------PEACE |
![]() |
![]() |
![]() |
#1491 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
u mom slučaju je bila grickalica + novi skalper grickalica ne može (barem moja) do dna uklonit tu plastiku Ali sa skalperom se to riješilo. A ima mjesta mnogo + mirna ruka. A nisu nit iglice na matičnoj od pera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Spigo sam barem 10 pinova dok sam to pilio sam nožem za lomit svinjske kosti. Izravnaš i sve radi ko beba ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Premium
|
a dobro, ako si spigao 10 pinova, onda si stvarno mesarskim nožem rezao ![]() Uredio sam 6-7 ploča i niti na jednoj nije bilo spiganih pinova. Samo treba biti dobar skalpel sa novim nožem i sve ide uredno. Samo bez sile i strpljivo.Šteta što su te (dobre) 775 ploče postale rijetke, jer sa ovim procesorima dobiju krila ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
ACER eg31 m V1.1 mod
dobavio sam (jeftino) ACER eMACHINE desktop komp. u njemu je pentium E5700, 4 GB DDR2 ram, nvidia 315 grafička. specifikacije mborda su u txt fajlu. par pitanja: dali će primati xeon i koji ako napravim mod? nigdje na webu nisam našao BIOS za ploču. dali uopće negdje postoji nekakva verzija dostupna za download? dali mi se to uopće isplati raditi pošto model ploče nigdje nije naveden kao pogodan za mod? dali je jednostavnije/povoljnije kupiti korišteni Q9xxx proc? ukoliko napravim mod i piknem xeon, odnosno Q9xxx, koliko će se sve ubrzati u odnosu na pentium E5700? unaprijed zahvalan |
![]() |
![]() |
![]() |
#1495 | |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
![]() Slika iz "đavatara" definitivno pristaje takvim metodama modificiranja hardwera ![]() Ma špurtilom i ostima po tome GNJIIIIIIIIIII https://www.youtube.com/watch?v=lAnp7oA20n8
![]() |
![]() |
#1496 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Hahahaha ![]() A nemreš ti budali objasnit da nabavi skalpel, nego jedini tanki nož koji sam imo je onaj za mazanje putra, a s tim se ne bi pomogo. A ni ploču nisam vadio van pa je bilo čudnih kuteva rezanja. Al proradilo iz prve tak da izdržljiva điđabajtica ![]() Nego ima ko kakvu ploču sa DDR3 viška? Za nekakvu trampu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Hvala na savjetu. Već sam uzeo štedljivca L5430 a ovog drugog sam stavio jer mi se čini dobra cjena. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|