|
![]() |
#1471 |
Fresh Juice
Datum registracije: Sep 2007
|
Koristi edit. A koliko ti traje baterija? Koliko imas sota za to vrijeme koristenja? |
![]() |
![]() |
#1472 | |
Xulos :)
|
Citiraj:
![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1474 |
Fresh Juice
|
Jep, lose. Moguce da imas neke wakelockove. Flashaj 20H pa onda vidi. |
![]() |
![]() |
#1476 |
Fresh Juice
|
Nesto ti jede bateriju. Ako imas root mozes pratit s Wakelock detector. |
![]() |
![]() |
#1477 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kaj ti ne stima na 20f? Naletio sam na par bugova sa pozadinom i sa notifikacijama al ostalo je ok. Baterija je jako blizu najbolje kaj je bila. Onaj prije je imal problem sa baterijom. BT, hotspot, sluske itd.. sve dela kak spada pa me interesira di je kod tebe problem. |
![]() |
![]() |
#1478 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1479 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#1480 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ovo sa porukama imam i ja al jednom u sto godina na par sekundi. Uglavnom mi to nije ni bitno. Bitno mi je da vidim da je nes doslo i od kog je a to se vidi i kad pise da je sadrzaj skriven. G3 radi klatko ko bebina guzica, bar sa Novom. Youtube, google mjuza i jos par programa se nes sporije otvaraju al to je cesta pojava na puno telefona. Trzanja se nemem sjetit ni da hocu. Dam frendu kaj ima m7 da se igra sa G3 i svaki put se cudi kak sve radi glatko. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1482 |
Fresh Juice
|
|
![]() |
![]() |
#1483 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
Pozdrav, frend ima G3 i poceo se pojavljivati problem da ponekad na zadnjoj strani volume down zasteka, ne da se nemoze stisnut, nego kad se stisne se cuje onak kao na list kad se stane xD, neznam s cim bi opisao, kao da preskoci plastiku na kucistu. Onda je opet jedno vrijeme normalno pa opet dode samo od sebe. inace je u spigen kejsu. Jel to za garanciju, prolazi ne prolazi? Netko ima slican problem? Hvala |
![]() |
![]() |
#1486 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Stavio wakelock detektor...nikakvih čudnih buđenja a baterija pada ko luda kad upalim mobilni internet.... Dali postoji način da eliminiran problem kapaciteta baterije neispravnost!?
#1487 | |
Premijum
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1488 |
|
Ugasi telefon, izvadi bateriju , izvadi sim i dobro obrisi kontakte, vrati sim nazad. Upali bateriju i ugasi obvezno LTE pa probaj. I ako nisi ,factory reset iz recoverya odradi.
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 22.01.2015. u 12:16. |
![]() |
![]() |
#1493 |
Fresh Juice
|
Možeš pokušati kupiti novu bateriju ili odnijeti onda u servis o svom trošku. |
![]() |
![]() |
#1494 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ha znam...mislio sam da se da ispitati ali onda ne gine servis... Nisam zadnji vipov je 20d a preko ktz nisam flashao h Našao sam servis koji za 170kn mijenja bateriju kao oem..!?
#1495 |
|
Flashaj zadnji stock rom kdz i onda factory reset. Ako ni to ne upali odes u ovlasteni servis (ecos ili supra mea) da ti zamjene bateriju.
#1496 |
Fresh Juice
|
Za mobitele bi rekao da je ovlasteni Agram. |
![]() |
![]() |
#1497 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
Koristim g3 2/16 nekih 3tj. i stvarno sam zadovoljan s mobom,nisam ni najmanje požalio na kupnji,nemam zamjerki jedino mislim da bi bilo bolje da ima 1080p ekran umjesto 2k da manje crpi resurse,al kaj je tu je,jer u direktnoj usporedbi s full hd mobovima ja nisam vidio razliku u tim silnim pikselima,mada generalno ekran ko ekran je stvarno vrhunski. Vlasnici dotičnog koliki vam bude SOT? Meni od 100-10% u prosjeku bude do plafon 4 i pol sata,wifi skoro stalno uključen,surfanje,youtube i sl.,igrice ne igram,svjetlina ekrana stalno 60%,uz iskorištenje baterije između 30-40 sati,mada primjećujem da ovo zadnje i nema neke veze jer u deep sleepu troši na kapaljku. Softver je za sad tvornički 4.4.2. V10l |
![]() |
![]() |
#1498 |
Fresh Juice
|
Dobijem oko 5 sati. Tu negdje uvijek. |
![]() |
![]() |
#1499 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2013
|
Znači to je tu negdje ajmo reć. Dosta ljudi se žali da nenormalno troši,al najviše ovisi o svjetlini,meni je uvijek na 60% i to mi je neka sredina između vidljivosti i potrošnje,već na 70% dosta više ždere,na 90-100% mislim da bi je pocicalo u roku keks,nakon idućeg punjenja budem smanjio za 10-20% da vidim hoću natuć preko 5 sati. |
![]() |
![]() |
#1500 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
SOT ovisi i kako ga koristiš. Naravno da će biti viši ako je kroz kraći period i bez puno korištenja 3G-a ili GPS-a.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|