|
![]() |
#1472 |
Tuco “the Rat” Ramirez
Datum registracije: Nov 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1473 |
gadget freak
Datum registracije: Oct 2009
|
![]() |
#1476 |
gadget freak
|
![]() |
#1480 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Tema otvorena, spammara pobrisana. Samo bi zamolio članove koji ne vole ovu igru, neka se klone ove teme. A druge članove molim da ne grizu odma za vrat nekoga tko ima suprotno mišljenje kao kakvi idolopoklonici. Dovoljan je jedan report, a ne okršaj + floodanje reportima. A sad nastavite u kulturnom tonu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1486 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
A je da, to stoji. Iako brijem da bi ti bilo bolje da si rađe smanjiš taj sens u igri i povećaš DPI. Nekako mi je logičnije smanjit sens ili barem ostavit na default, pa namjestit DPI na koliko ti odgovara. Tako bi trebalo bit preciznije, pokreti bi trebali bit glađi, jer se sa povečanjem sensitivitya pojavljuje micro stuttering/preskakivanje pixela. Čisto moje mišljenje, ako tebi tako odgovara, odlično. ![]() Edit: Gdje bi sad bilo najbolje/najpovoljnije za kupit BF4 PE? Fakat mi je preskupo davat 50 eura za igru. A vidim i ovi na g2playu nabiju još 25% poreza na cijenu koja isto nije baš mala. Zadnje izmijenjeno od: PR3DA70R. 22.02.2015. u 20:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1490 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Kao što kolega kaže Mexico je ![]() Ja sam na taj način kupio čim je izašlo. Nego mali offtopic, ako me se itko sjeća, stalno sam njorgao kako je BF4 neoptimizirano smeće itd, bacao sam drvlje i kamenje i imao tisuću bugova koji su me sprječavali da igram. Sada sam ponovno nakon nekoga vremena pokrenuo igru i jako ugodno se iznenadio. Sve bolje radi, više nikada nisam doživio crash itd. Puno je glađe, bugove više ne vidim. Fakat ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
gadget freak
|
![]() |
#1496 |
Premium
Datum registracije: May 2012
|
WE ARE AWARE OF CONNECTION ISSUES AND SERVER OUTAGES, AND ARE PUTTING OUR BEST ON IT TO RESOLVE. THANK YOU FOR YOUR PATIENCE. Eo sad vidim... Baš super i oni su petak čekali...DDOS-ali ih tako i u zatvoru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
bf4 je na sale za 25 ojra https://www.origin.com/en-ie/store/b...remium-edition https://www.origin.com/en-ie/store/b...ield-4-premium koji od ova dva kupit? oba su premium
![]() |
#1500 | |
Banned
Datum registracije: Sep 2012
|
Citiraj:
Ti nemaš ništa? |
|
![]() |
![]() |
|
|