|
![]() |
#1471 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Nema Kraita na 1.7. To je scorpion. Scorpion i Krait nemaju veze jedan sa drugim. Krait je bar duplo brži. Nisam znao da Htc podvaljuje S3 umjesto S4. Svakako savjetujem ne uzimanje scorpiona. Ne treba root. Piše u quadrantu koji je proc. Samo quadrant instalirati i pročitati šta piše. |
![]() |
![]() |
#1472 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1474 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Točno to, mob će ti fino raditi tako da nemaš frke. Ako ga planiraš koristiti kao običan korisnik uz root eventualno. Problem je što S3 nije jednako štedljiv kao Krait i to je činjenica. Drugo, development za S3 je u debelom zaostatku jer S4 romovi nisu kompatibilni, a portanje je prilično zahtjevno zbog razlika u čipsetu. Vjerujem da će se i to promjeniti kako S3 bude zauzimao tržište. I treće, S3 ne bih uzeo na poklon čisto iz principa. Otpočetka sam bio zagrijan za taj mob, ali nakon što su promjenili čipset, no-no.
![]() |
#1475 | |
Premium
|
Citiraj:
@ivo ma nije da neće radit, nego kako veli xlr više je stvar principa. zašto platit lošiju stvar isto kao i onu bolju? no može proci dosta vremena do kupnje jer mi trenutno nista ne nude posebno za produženje , a cijena je za dvije godine ugovora praktički ista kao i u oglasu. Zadnje izmijenjeno od: snorky_vk. 08.09.2012. u 02:03. |
|
![]() |
![]() |
#1476 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Problem je u tome da je Scorpion na tih 1.7Ghz na granicama svojih mogućnosti za razliku od Kraita...ako se može dobiti još 200Mhz, to je super....sa jednog Sensationa ili Eva na 1.2 je to veli pomak, al kad već imaš stock 1.7 nemaš kamo puno dalje ići. |
![]() |
![]() |
#1477 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
19.09. vjerojatno dolazi One X+. Jedini minus je baterija ista kao u HOX-u (1800 mAh). Hebote, tih One X (X, XL, X+) će biti k'o Desirea (obični, HD, Z, C, X). Šta je toliko teško izmisliti neko novo ime?
#1478 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Pošto nikada nisam radio cjelokupni backup mobitela zanima me kako to najjednostavnije izvesti. Naime mjenjam sd karticu na Desireu sa 4 na 16gb a pošto su mi sve aplikacije na kartici s kojim programom se to da najlakse izvesti? |
![]() |
![]() |
#1479 | |
49%winner
|
Citiraj:
I po mogućnosti nabavi card reader. Nemam pojma kako se linux ponaša s mount storageom. Ne bi me iznenadilo da mob svejedno "zabrani" pristup tom folderu.
![]() |
![]() |
#1480 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1481 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#1482 |
DD9512
|
Rami su nebitni kako kaže Dottore. Nije bitna količina rama, dovoljno je i 512mb, samo što rami trebaju bit jako brzi i dobro optimizirani.. Trenutno najbrži rami su na na S4 chipu.. I dalje ne vjerujem da nam uvaljuju škartove od One S.. Već vidim razliku u cijeni između S3 i S4 chipa na oglasnicima preko 100eura. |
![]() |
![]() |
#1484 | |
Registered User
Datum registracije: May 2011
|
Citiraj:
![]() |
#1485 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#1486 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Kao i kod PC-a, više rama dobro dođe za zahtjevnije programe ili npr. za otvaranje zahtjevnih WEB stranica ili više njih. Velika je razlika između 512 i 1 GB. A kako vrijeme prolazi, trebat će sve više rama.
#1487 | |
Extrema Thule
|
Citiraj:
Usput, Google Earth nije točan, fulao je lokaciju 200-250m. Rijetko koristim. Ima još vremena kada 2gb postane standard . možda do androida 5.0 ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#1488 |
49%winner
|
Kako to izgleda optimizirani RAM čip? ![]() ![]()
![]() |
#1490 |
DD9512
|
Ma razumio si sve.. Brzi rami i softw. optimizirani!! |
![]() |
![]() |
#1491 |
Extrema Thule
|
cetristoosamdeset A koji imaš? S3 ili S4?
__________________ Zadnje izmijenjeno od: Dottore. 09.09.2012. u 20:42. |
![]() |
![]() |
#1492 |
El Mattador
|
Lako vidite koji je One S. Ako na deklaraciji (na kutiji) pise 1.7GHz to je S3. A ako pise 1.5GHz to je S4. Nema treceg. I btw, imam One S. Vec odavno nisam bio zadovoljniji mobom (imao sam i HoX-a da se razumijemo). |
![]() |
![]() |
#1493 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Nije trolanje, da me nebi pogrešno razumio. Ja sam mislio čekati One S, ali je uletio jeftin HOX tako da sam ga uzeo. I moram reći da sam jako zadovoljan, pogotovo ako uspoređujem sa SGS2 koji sam imao prije. |
|
![]() |
![]() |
#1494 |
Premium
|
a ja tražio neki dan kutiju s one s u tcentru i sve što piše o procesoru je dual core,. nista više, no po wikipediji treba gledat oznaku modela na kutiji, z560 je s3, a z520 je s4. tmobile ima samo z560(piše na kutiji).na stranici su naveli 1,7ghz što bi reklo isto da je s3, za drugi model ne znaju ništa u tcentru(njima je valjda to sve jedno te isto). Zadnje izmijenjeno od: snorky_vk. 10.09.2012. u 00:42. |
![]() |
![]() |
#1498 | |
El Mattador
|
Citiraj:
Drugo - trajanje baterije (bar na ROM-u koji je bio na njemu kad sam ga uzeo, kasnije je izasao noviji. Uz minimalno koristenje HoX bi jedva izdrzao od 6 i pol ujutro do 11 navecer. Ako sam ga mrvicu vise koristio "punjac-terapija" je bila obavezna. Trece - lag pri koristenju. Naime, sami home screen-ovi i i meniji su imali primjetan lag i to me je lagano zivciralo. Cujem da se to popravilo u slijedecoj verziji firmware-a ali ja sam svoj vec prodao. I kad se skupe sva tri razloga to mi je bilo dovoljno da prodam X-a i uzmem S. 1. Velicina taman, 2. Baterija mi garantirano moze izdrzati navedeno vrijeme u bilo kojem slucaju (primjer: HoX na kraju dana 15% baterije, One S - 70%. Govorim o nacinu na koje sam ih ja koristio.) 3. Od lag-a ni traga. Ni u jednoj situaciji S mi nije zatrzao, S4 proc je stvarno odlican. Znam da je i reza manja pa je manje opterecen ali svejedno. Jedino oko cega sam se lomio je bio prekrasan ekran od HoX-a. S-ov ekran ne zasluzuje da se nadje u istoj recenici s gore navedenim (mada je i on dobar). S druge strane, polikarbonatno kuciste HoX-a nije ni blizu metalnom od S-a. Grijeh je ovakav mob staviti u nekakav gumeni oklop. ![]() Eh da je u njemu 720p ekran od HoX-a a ova velicina... |
|
![]() |
![]() |
#1499 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Slozija bi se s kolegom, 1Gb je optimalno.. Isto tako mislim da je 512Mb nedovoljno i itekako se primjeti razlika izmedju pola gige i gige rama u radu, pogotovo ako volite multi-tasking (kao ja). Naravno da ce s vrimenom 2Gb i vise postati normala (kao u slucaju s pc-em), to nije upitno, no o tom po tom.. S druge strane za prosjecnog korisnika mozda i nebitna stavka, no barem ram nije skup i imho normalno je ocekivati od uredjaja koji dolazi tvornicki s ICS-om da ima bar 1Gb rama kao i od bilo koji uredjaja srednjeg ranga na vise... |
![]() |
![]() |
#1500 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Da li zna netko kakvo je stanje s jamstvom kad se govori o bateriji. Imam Desire HD star nešto preko godinu dana, a garancija je 2 god. Kad slikam i kad se uključi jaka bljeskalica mobitel se ugasi, isto sa Torch, kad je na normal svjetli kolko treba, ali na high brightness se ugasi mobitel. Probal sam uključit na punjač mobitel dok slikam i stavljam na high brightness i onda se ne ugasi mobitel, pa sam zaključio da je baterija u banani. Ne znam da li bi to nosio na garanciju ili ne? Ako netko ima iskustva s time molio bi da ih podijeli ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|