|
![]() |
#1471 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
#1472 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1474 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Trebao bih preporuku za neku navigaciju, vecinom bih ju koristio u RH. Koristio sam igo8, medjutim 2gb karte me odbija od daljnje uporabe! Da li je moguce i kako cropati kartu Europe na Hrvatsku i eventualno par okolnih zemalja?
#1475 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
![]() http://itunes.apple.com/hr/app/dont-...418702483?mt=8 |
|
![]() |
![]() |
#1476 | |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Citiraj:
i obrises one mape koje ne zelis sejvas i izadjes van i ponovo preimenujes datoteku u .ipa |
|
![]() |
![]() |
#1477 |
Premium
|
Srezo sam ga sa 2gb na prihvatljivih 300mb. Ostavio sam exyu, mađ, aus. Obrisao nepotrebne mape i glasovna navodjenja, 3d zgrade, prijevode,
#1478 |
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Datum registracije: Dec 2006
|
iPhone uvijek syncam na laptopu kojeg trenutno nemam uza sebe i sad sam ga priključio na komp jer trebam stavit neku aplikaciju.Uglavnom, problem je u tome što mi itunes sad želi izbrisati sve postojeće aplikacije na iPhone-u jer ih nemam u itunes library-u. Kak da prebacim s iPhone-a u library?
#1480 | |
.....
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: flajpan. 16.04.2011. u 19:02. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1481 |
Premium
|
Inace iFunBox programcic ce te sPasiti ostalih muka. Win Explorer like browsanje sa unaprijed definiranim znacajnim folderima kao instalious, cydia, sistemski itd
#1482 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
#1483 |
Truth is out there!
Datum registracije: Aug 2003
|
Imama problem,znaci maknute su sve aplikacije,maknuo JB(jer sam mislio da zbog toga zeze) i dalje mi na mobu zazuzeto 3.5gb:stavim novi sw 4.3.2,napravim JB i dalje ista situacija,nemoguce da je toliko zazauzeto a na mobu samo cydia Ovako tocno capacity:6.8gb Available:3.9gb na njemu samo cydia,sve slike izbrisane.takvo je stanje sa i bez JB
"Covjek je star koliko i zena koju osjeca!" C.Sheen Zadnje izmijenjeno od: Jakesevic. 21.04.2011. u 23:07. |
![]() |
![]() |
#1484 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1485 |
teh masta
Datum registracije: Apr 2005
|
Imam pitanje. Kak na iPhoneu platiti parking u Zgu ![]() Tj. kak upisati broj 101, 102 ili 103, jer mi jedinicu uvijek stavlja u zagradu, valjda je to neki shortcut ili kaj već. Bi isprobao, ali ne želim bez veze pare zgubit ![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1490 |
Premium
|
Jel itko nasao funkcionalan BT da se ponasa kao normalan BT prema svim ostalim mobitelima? Probao sam dugo ocekivani Celeste, ali ne radi mi ![]() Kad otvorim SBsettings u rubrici "Storage" pise: Storage 35MB on / 6000MB on /var Pamtim da mi je ovaj 35MB prije nekoliko dana bio znacajno veci iako nisam nista novo instalirao, je da sam probao hrpu appova, ali nista nije ostalo instalirano. Pretpostavljam da neke deinstalacije nisu odradjene kako treba pa me zanima kako povratiti taj izgubljeni prostor?
#1491 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
#1492 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2010
|
Meni iParking radi super. |
![]() |
![]() |
#1493 |
Premium
|
Meni isto radi normalno. Ja svaki dan radim sa Celeste,prebacujem s kompa na iP a i sa iP na drugi mob preko Celeste. |
![]() |
![]() |
#1494 |
Premium
|
#1495 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1496 |
Premium
|
@ Salko Znaci postoji i update :/ EDIT: Proradio mi je uz semu rename-anja fajlova celeste i gremlin. :::::::::::::::::::::::::::::: Jel itko radio tweakove na iOS-u ? Mislim na brisanje nepotrebnih deamona, nepotrebnih language fajlova i ostalih gutaca resursa? http://www.funkyspacemonkey.com/howt...unch-daemons-2 http://www.funkyspacemonkey.com/howt...sary-languages Koliki su stvarni dobici u resursima i performansama?
Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 30.04.2011. u 23:40. |
![]() |
![]() |
#1498 |
Premium
|
Imam problem koje me tlace u zadnje vrijeme. I zena i ja koristimo iPhone i javlja mi se problem kod sinhronizacije imenika. Oboje koristimo isti iTunes na istom kompu pa se iz nekog razloga moje stavke imenika nadju kod nje i obratno, njene kod mene! ITunes kao da ne uvidja da je rijec o razlicitim aparatima. Kako podesiti iTunes da dobijem 2 odvojena racuna? Drugi problem sam uocio jutros kod dodavanja ringtonova preko iTunes-a u iPhone. Koliko god ringtonova dodao u mobu vidim samo 1 unutar stavki mobitela :/ pod vlastito U cemu je problem?
#1499 |
Guest
|
Anti theft za iPhone
Postoji li i gdje se moze nabavit. skinut kupit... ![]() |
![]() |
#1500 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Definiraj 'Anti Theft'. Nema li Apple neku sličnu aplikaciju u iTunesu? Mobile Me ili tako nekako.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|