|
![]() |
#1471 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1472 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2016
|
Eto, da se svima zahvalim, išao sam u Ikeu i kupio stolicu, čini mi se stvarno odlična ![]() Sastavili smo ju i stvarno je udobna, no jedino joj trenutno zamjeram što naslon najviše olabavljen i dalje pruža dosta veliki otpor, čini mi se dosta jači nego na onoj u dućanu, pa se nadam da će se i ova moja malo olabavit. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1475 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Kak to da su te stolice ko iz auta postale toliko popularne? Ergonomski mi djeluju potpuno bezveze, a i glavna funkcija im je potpuno drukcija. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1478 |
PREMIUM
Datum registracije: Dec 2014
|
Probao marcusa neki dan u ikei. Ovako na izgled mi se činilo da nije udoban, al kad sam se sjeo sve je leglo na mjesto. Udobnost + support za kičmu, ko da me malo i tjera da sjedim ispravno. Kožni mi se čini kvalitetniji, rukohvati su pofutrani za razliku od gumenih koji idu uz platnene, a vjerujem da će i koža duže durat. Jest da se na koži možda više znoji, al se lakše čisti, dok textil to sve fino upije ![]() Definitivno uzimam, šteta samo što sam zakasnio na akciju, za 800kn def nije bilo bolje kupnje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1479 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2013
|
Ja mislim da su te stolice popularne kod klinaca "gejmera" jer izgledaju cool a i korisnici istih imaju najcesce 15-16god i jos uvijek zdrava ledja. Probao sam ih u par navrata i meni je to nula bodova, neusporedivo sa bilo kojom kvalitetnijom pravom uredskom stolicom koja je napravljena za +8h sjedenje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#1481 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Zadnjih par mjeseci razmišljam o kupnji nove stolice pošto je ova trenutna na izdisaju, premda je dobro služila zadnjih 6-7 godina s obzirom na mojih 110 kg. Gledao sam i kojekakve Racere, Markuse i sl., ali danas naletim na rasprodaju u lokalnom Jysku koji se zatvara krajem mjeseca i kupim stolicu za 550 kn koja je inače koštala nekih 1200-1400 kn. Već sad se osjećam preporođeno. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1482 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1483 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Jedini stolac u Jysku koji je koliko toliko dobar (konstrukcijski) je ovaj (kako se dugoročno ponaša površina za sjedenje nemam pojma), a što se tiče popusta i akcija u Jysku.. pa oni su non-stop imaju "nazovi akacije" jer imaju napumpane cijene i samo vrte artikle svakih mjesec dana u krug. Jedina stvar koja je kvalitetno napravljena, a da se može kupiti kod njih je ovaj stol (tko voli puno drvo) no skup je bez obzira na akciju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1484 | |
Premium
|
Citiraj:
@bertone Možda je ta stolica udobna i kvalitetna, ali za ljude prosječne građe. Na osnovu fotke čini mi se da nije za 190cm+110 kg, odnosno već za par mjeseci bi završila na otpadu. Možda je čak i ona bila izložena, ali jedino sam na ovu koju sam uzeo mogao nasloniti glavu, to je problem kod mene, visina naslona i što veća površina za sjedenje. A što se tiče njihovih akcija, istina je da često vrte mnoge artikle na "akcijama", pa i stolice, jer su im cijene u startu visoke kao što i sam kažeš, ali ovdje se ipak radi o rasprodaji, pa nisam htio propustiti priliku i za mjesec dana u Lesnini ili nekoj drugoj trgovini platiti tri puta više za sličnu ili istu stvar. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Premium
Datum registracije: Mar 2010
|
Ma u pravu si.. ako ti odgovara dimenzijama i ako je išla ispod akcijskih cijena super.. samo sam komentirao da sam isprobao sve njihove stolice i konstrukcijski je ona gore navedena bila najbolja što ne znači da bi izdržala dugo tvojih 110/190.. na kraju i ja sam kod njih piknuo onaj gore navedeni stol, ali veći (širi) s tri ladice kojeg više nemaju u ponudi jer je bio zadnji (izložbeni primjerak) za 5x manje kn (platio sam ga 400 kn a po njihovom cijeniku je bio 2k kn... stavio sam negdje u onoj temi o radnim mjestima i slike).. tako da si u pravu da kad zatvaraju poslovnicu ili rasprodaju zadnje primjerke robe koju prodaju i koju više neće naručivati daju i prave popuste samo da prodaju no to baš trebaš pogoditi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1486 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2015
|
Citiraj:
![]() Danas mi se potrgala stolica i dođem tu i vidim baš tu iz Jyska koju sam koristio. Koristio sam je jedno 4 ili 5 godina i ne da je stolica izdržljiva nego je ono super izdržljiva. Imam 150kg i izležavam se ko prase u njoj i tek sam ju danas razvalio. Ošao mi ovaj dio za nagib jer sam ga stvarno zlostavljao pa sad imam ovaj "popravak" http://imgur.com/a/1TzCw Ali tebi bi visina kod nje sigurno bila problem jer sam niži skoro 10 cm a ne naslon mi je ispod razine glave. No težinu bi izdržala ziher. A da ja sam je pokupio za neke male novce jer je bila izložbeni primjerak i zadnji komad. Zadnje izmijenjeno od: udarnik60. 13.01.2017. u 00:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() @udarnik60 Improvizacija na nivou. ![]() Mene čudi da je moja prethodna stolica toliko izdržala, u zadnjih godinu dana počela se guliti i klimati k'o babin zub, tek sad osjetim razliku... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Kad smo već kod jyska, bio neki dan kod njih i isprobavao onu Stenderup stolicu. IMHO, to je koma, meni s mojih skoro 80kg guzica odmah propala do tvrde daske ispod. Spužva ispod je nikakva i malo mi je preširoka cijela konstrukcija. Možda je taj izložbeni primjerak bio rasturen, ali opet ne mogu si zamisliti kako bi netko sa 100+kg sjedio na tome. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Užasno, al užasno kod Marcusa iritira ovaj "luft" kad se nasloniš, pa čuješ lagani klik, a stolica se "njiše" +/- koji mm. Na početku korištenja se čini kao da je nešto strgano ili loše montirano, al onda shvatiš da je jednostavno takav mehanizam. Baš iritira
![]() |
#1490 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Moja preporuka svima, sad je na akciji, meni dosta udobniji od DX-a. https://megastore.hr/proizvod/e-blue...-gaming-chair/ To sam ja napisao prije mekih 2 mjeseca, rekli su mi da se to može zategnuti, probao sam doma šrafati sve što se može, i dalje se čuje to... Mene isto iritira. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1491 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
S ostalim sam poprilično zadovaoljan za te novce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1492 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ima li ko iskustva s Gadbjerg stolicom? Trenutno je na velikom snizenju u Jyska i najvjerojatnije cu je uzet, mislim da ne moze biti losija od gore navedene Jesby koju je kolega nahvalio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
običan user
Datum registracije: Apr 2006
|
kupio jednom sidalicu u yska i nikad vise... ja skicam ovu: http://www.meblo.hr/uredska-stolica-office/pid/3245 Zadnje izmijenjeno od: Igneos Eructid. 17.01.2017. u 21:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Za tu lovu mislim da je ona iz mog prijasnjeg posta kudikamo bolji izbor, plus ostane ti 150kn u dzepu jer je trenutno na debelom snizenju, priko 50%... A to "jednom kupio i nikad vise" vrijedi samo ako usporedjivas prijasnju stolicu od cca 350kn sa nekom danasnjom iste cijene, inace ne vidim smisla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1496 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Citiraj:
Nejdem ipak jer nema niti jedne stolice koja moze konkurirat markusu za tu lovu. jel se moze mozda podmazat negdje da se ne cuje klikanje to? Zadnje izmijenjeno od: warlock25. 13.02.2017. u 13:26. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1497 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Je li moguce da mozda samo malo cjepidlacite? ![]() Ono sto bi bio veci problem (imho) je cvrstoca opruge naslona kada je stisnes do kraja. Kako imam 2 stolice, obje sam nasarafio na najtvrdju oprugu jeri tako pase, ali jedna je malo meksa od druge. Jedna stolica malo lakse propada kad se zavalim, a druga teze. Daleko je to od reklamacije jer mi ne smeta u radu, samo spominjem
![]() |
![]() |
#1499 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1500 |
Premium
Datum registracije: Jun 2016
|
jedno pitanje , dali na markusu možete zakljucati u 1. poziciju dok sjedite na stolcu? ili se morate ustati da se zakljuca u 1. poziciju kao meni i onda ju nemrete otkljucat dok se opet ne dignete, btw imam 70kila xD sagnite se pod stolicu da vidite koja je 1. pozicija jer ih ima 5 , sve do nedavno sam mislio da ciljam prvu kad ono 2. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|