|
![]() |
#121 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Nemrem se sjetit starijih, al od novijih definitvno Bioshock. Ja ne kužim što se ljudima sviđa tolko u njemu, a tek dizajn igre auuuu, a priča.... Ne kužim ove reviewe kaj su joj dali toliko bodova, sve frendove koje su je igrali sam pitao i svi misle isto
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Bioshock mi je malo čudan...dosta repetitivan gameplay i malo dosade oni protivnici, ali atmosfera je strava. Nisam se natjerao da ga prijeđem, ali nije baš da je igra loša.....
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
... meni sad najgora igra ikada je Hellgate London... u njemu ne valja ama baš ništa. Do sad najgore tj. najslabije su mi bile Specnaz Project Wolf, Aurora Watching i Starship Troopers ali Hellgate najgoti, najjadniji, najslabiji, naj naj sve u smislu slabog... inače igru sam prešel kao i svaku koju ins. ali što je previše je previše... ocjena igri: ČISTA NULA |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Da baš mi je to nudio lik iz grupe na faksu da mi da.Sreća znači da sam odbio ![]() Half life 2 episode 2 u sklopu orange boxa. Iako se radi o HL2 igri,koju ja respektiram,iako se radi o kvalitetnoj ekpanziji,silna crashiranja i pod vistom i pod xp su stvar koju nemogu oprostiti.Pri quickloadu,učitavanju dijela mape,bugova da igra crasha u točno određenom dijelu,toliko su mi te stvari popile krvi da još ispirem gorak okus u ustima od ove subote.Uz to,nedostatak patcha koji možeš instalirati a da nebudeš uzet u roblje od strane steama,samo to pojačava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#130 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
skoro sve što sam probao! jako teško se može naći dobra igra, a još teže neka odlična. eto, da navedem nekoliko primjera: cod4, bzveze, fura se na "realnost", a lik može skakati 2-3 metra u zrak (neki obožavatelji ove igre su me popljuvali kad sam to rekao, pogotovo jer oni nisu skužili da se tako može skakati. za sve one koji žele provjeriti neka odu u MP s nekim i skačite, uživajte u trampolinu) EA games zašto netko ne napravi remake metal gear solida? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Igre različito rade na razliitim računalima, pa ti vjerujem da se rušila, ali meni se nijedan dio HL-a od 98'-e nije niti jednom srušio u win. S druge strane, a ATI-em u računalu ne možeš ni biti siguran koja igra će raditi dobro, a koja ne. Jednostavno treba pričekati nove verzije drivera i stvar se riješi.
![]() |
#134 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Evo nasao sam glavnog kandidata... The Club. Igra ne da je promasaj,nego... nekom se svida radi napucavanja,e pa ekipo instalirajte ju pa gledajte kako vas napucavaju trojica ljudi a vama health pada po 2,recimo jedan sut health padne sa 100 na 98,i tako vas sutiraju minutu i onda kad vam to dosadi,recimo na nekih 20 healta mirno odsecete i pokupite helath i pobijete ih sve.I tako dok pucate po njima,vjerovatno im lik s kojim upravljate prigovara sta su u njega malo prije ispucali metaka koliko ih je ispucano u 2. svjetskom ratu ukupno. Grafika-katastrofa,gameplay-katastrofa,prica-nepostojeca,logika-ubi boze ![]() Totalna preporuka-IZBJEGNITE ![]() Al,svako ima svoj ukus... |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Banned
|
Ta igra je dobila dosta visoku ocjenu u gameplayu,taman sam mislio kupit ju u nedostatku nečeg pametnijeg. ![]() Al nakon ovog odustajem.Kako da nitko ne spomene Turning point? |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Lunatic
Datum registracije: Feb 2006
|
Ja bih samo nadodao NHL 08, igra mi trza na low detaljima, i gora je od svih prethodnika. Ne mogu napisat ništ puno više jer sam ju deinstalirao nakon 5 min igranja. Ali igra je totana katastrofa, kao i sve što EA dotakne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
MIddtown Maddnes---pre preloše, pre lošee e... lol Žasu
![]() |
#141 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
ljudi....vi pišete samo igre za koje mislite da su manje dobre od očekivenog a ne najgore šta ste ikad igrali npr. većina svega iz EA-a, Bioshock baš nisu najgore igre koje sam ja igrao, nisu ni blizu toga Ja bi u najgore uvrstio: Alien Disco Safari SpongeBob SquarePants Nighty Nightmare London Taxi Rush Hour The Bible Game Taxi racer Berlin |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#143 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#144 |
relaksirani lemur...
Datum registracije: Feb 2007
|
nfs carbon - ko kad dođeš mrtav pijan iz rusvaja ili svadbe u pet ujutro i probaš igrat flatout na kompu sa sedamnaest godina starim monitorom iz tetkove firme... _ you are empty - uzmeš half life i doom3, makneš logiku, priču, pretvoriš stvarne mape u kulise (iz napasti...), okljaštriš fiziku, i dodaš još extra stotrideset priglupih čudovišta po nivou. _ die hard - nakatomi plaza - užas Božji, ovo je tako glupo da ne postoje rječi za to opisat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Upravo sam instalirao i isprobao najgoru igru ikad. UEFA Euro 2008. EA, umjesto da radi sve bolji i bolji nogomet, oni rade sve lošiji i lošiji. Treba im zabranit da više ikad nogometnu igru naprave. Igrači i lica izgledaju kao da se dijete igralo plastelinom, imena kao da su slovenci pisali ( ModriČ, Čorluka, PetriČ, OliČ.... ) Zaobići u širokom luku ako ne želite doživotne traume. Noćas se moram dobro napiti da ovo pokušam zaboraviti ![]()
![]() |
#150 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
nfs undercover. najvecim dijelom jer sam previse ocekivao. smeće
|
|
Oglas
|
|
![]() |