|
![]() |
#121 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Nevjerujem da ce radit, te ploče su imale problema sa serijom HD4, mozda ovaj bios ispravlja stvari i hd4 serija radi, ali ovo je jos novije... I tko zna dal ce struje biti dosta... Cak i teoretski se gubi dosta na propusnosti x4 vs x16, kak ce tek biti kad ukopcas ako uopce bude radilo... Ta ploča vrijedi 100 kn, za dodatnih 100 kn kupis 3 puta bolju ploču na kojoj ce bit sve ok i gdje ce grafa raditi kak treba...
![]() |
#122 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Citiraj:
edit: ak cu vec kupovat novu plocu, onda mi je u planu i clockat dc e5700...jer na ovoj maticnoj to nije bas moguce... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Ma nadji neku polovnu za p35 za 150 kn i igraj se... Ovu svoju ces vec nekako prodati za 100... Zapravo, ako budes tu prodavao za 100 kn, meni se javi ![]()
![]() |
#124 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2012
|
Ma nebudem nist kupoval...niti grafu niti maticnu...vec mi je do*izdio taj komp i vjecito za*ebavanje i trosenje para na njega, tak da niti nebudem prodavao maticnu...upgrade cu napraviti kad budem u boljoj situaciji sa novcem pa ga ugreadam kak spada...ali ipak hvala na odgovorima...bolje da ste mi rekli kakva je situacija, nego da kupim grafu, pa da mi ne radi...Pozdrav! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|