|
![]() |
#124 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
David linčujem Davida Finčera Zadnje izmijenjeno od: BladeRunner. 08.02.2010. u 00:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
420
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ide u elektrotehnicku skolu na smjeru za racunarstvo i informatiku, treci razred ![]() U slobodno vrijeme pravi vizitke, prodaje mobitele i reinstalira Windowse komsijama i vrsi sitne popravke HW i otklanjam SW probleme... |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#130 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
zavrsio elektrotehniku pa zatim postao tehnolog za zavarivanje i radim u jednoj manjoj firmi, uglavnom zavarivanje cjevovoda |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Zavrsio srednju elektroehnicku (tehnicar za elektroniku), otisao na VDU(sada UNIDU) i tamo studirao primjenjeno racunarsto do par ispita pred diplomu. Razocarao se i napustio. Sada radim za www.pincom.net i to sve sto znam raditi, a znam dosta toga: ISP(link, korisnici), servis bankomata, servis pri maloprodaji, a redovito sam i u sistem sali ![]() Zadnje izmijenjeno od: WraGG. 08.02.2010. u 09:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Maturant-TŠRB-tehničar za računalstvo,planiram upisat FSB-strojarstvo, a prek praznika sam djelatnik cinestara, te učim malo grafički dizajn pa da mogu kasnije burazu pomagat u njegovom poslu ![]()
![]() |
#136 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Uz stalni posao mađioničara i degustatora otpadnih voda, radim jedno 10 i više godina u jednoj tvornici kao automatičar/elektroničar/električar. Ogroman pogon, gotovo cijeli automatiziran. Da nema ljudi koji čačkaju po strojevima i parametrima bilo bi puno manje posla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Al onda ni ti nebi imao posao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
zavrsio skolu za cestovni promet u Zg-u smijer tehnicar cestovnog prometa , poslje toga se upisao na splitsko veleuciliste smijer informatika, studirao godinu dana, odustao, zavrsio tecaj za web dizajnera, odsluzio vojni rok radio sam kao DJ 5 godina, prosao dobar dio lijepe nase, pustao glazbu po svim mogucim klubovima, birtijama i rupetinama u Zg-u i okolici ... imam i nesto malo iskustva rada na radio postaji, prije 3 godine dobio ponudu da radim kao kamerman za jednu firmu koja se bavi promocijom jednog alkoholnog pića, prosao veci dio jadranske obale radeci taj posao frendovima i poznanicima popravljam komjutere i sastavljam nove konfiguracije u slobodno vrijeme kojeg je nekak sve manje bavim se fotografijom i naravno komjuterima ![]() sve ove gore nevedene poslove i aktivnosti radim kao dodatni honorarni posao, inace sam zaposlen u jednoj velikoj drzavnoj firmi i tamo radim na arhiviranju podataka i kad nekom nekaj "zasteka" na kompu pripomognem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Kaj nije već bila ovakva tema sa puno više stranica... ![]() No dobro... Moj posao i struka nemaju nikakve veze s informatikom ako izuzmemo upisivanje podataka u komp i printanje par papira u vezi s poslom... Ugl dr.med - voditelj ispostave hitne u manjem gradu...
![]() |
#147 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
veleuciliste Hrvatsko zagorje Krapina ... 3. godina... smjer strucni studij informatike p.s. pitanje za TVZ-ovce ... nekaj sam načul da specijalizacija kod vas traje 4. godine ? tj. 4 semestra ali svaki se protegne kroz cjelu godinu :/
![]() |
#150 |
Premium
Datum registracije: Feb 2009
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|