|
![]() |
#122 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Dosta mi je bilo kaj sam jemput pogledal sve epizode Firefly-a koje su se bile na TV-u. Bome ne zmislim se dal je nov@ ili Kanal A (ili neko drugi) imal tu seriju, ali nije bitno. Uvijek sam se nadal da bu sljedeći nastavk možda kaj bolji, ali ništa od toga. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#124 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
nisam još, upravo ju skidam. bio sam si neš zabrijo da nema ovaj tjedan al kad sam posjetio scifi, skužio sam da je bila. naziv slijedeće epizode me već u startu ubija u pojam; A day in the life.
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Pogledao, ništ posebno, ok serija. Nema velikih događaja, glavni lik je Heelo ili kako se već zove (cylon lover ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
da... nije nešto. Meni kao ova prošla relativno dosadna ali možda mrvu bolja. Nego dogodi se nešto važno ako niko nije primjetio... baltar se poče ukazivat nekom ![]() I ona glupa predsjednica će dat izbore baltaru i naravno sranje u floti će se dogodit kao šta kaže zarek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Premium
|
Baltar se davno počeo ukazivati, to nije novo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Premium
|
Počeo se ukazivati number 6 čim su nju (pravu) počeli u seriji prikazivati. Ono na Caprici kad su propagirali (ona i azijatkinja) prestanak rata između ljudi i tostera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Spiderpig
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
Hehe, ma naravno da je realan..... pogotovo u onom dijelu kada Starbuck uzjaše onu ljigu koja upravlja Cylonskim raiderom te povlačeći tetive i šmrklje glumi Crvenog barona. Po stupnju kiselosti bazenčića sline (dole lijevo, pored 7me tetive) se je snalazila u prostoru i pronašla Galaktiku u orbiti pokraj planete Eh da, naravno da svaki emergency gear ima sprej; da se, ako ti bude dosadno na napuštenoj kamenčini možeš posvetiti crtanju grafita: lol2 : Naravno sve se to ne može niti približno usporediti s činjenicom da je rupu od metka na raideru... zalijepila žvakom : goood :, vjerovatno DoubleBubbleicom, s obzirom da je ista izdržala pritisak i vrlo niske temperature u svemiru... Hehe, mogu ovako sutra o realnosti.... Da niti ne spominjem da se svaki brod tako uništava pucanjem iz malokalibarskih topova.... Kao da dođeš danas jednom tankeru, i nakon dva rafala iz kalaša... on potone ;-) ili još bolje... eksplodira.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Što mislite, hoće li do kraja serije Adama (senior) kresnuti madam president? |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Pink Floyd fan
|
![]() |
#136 |
Premium
|
Upravo sam odgledao zadnju epizodu druge sezone i zaključak je slijedeći... Pilot je fantastičan.... prva sezona je imala par dobrih (i par turbodosadnih epizoda).... druga sezona je od 20 epizoda imala par solidnih, ostatak se polako počeo pretvarati u bljutavu sapunjaru... A sama 20ta epizoda je potpuno retardirana... Mislim HALO=?!?!?!?!!? kome oni misle prodati tu priču?!!?!?!? HALOOOOO!?!??!?! Kakvo prekticiranje demokracije u trenutku kada je ljudska vrsta istrebljena.... kakvi izbori?!?!? kakvi novinari.... kakva sloboda tiska..... I za kraj KAKVO ŠUGAVO MORALIZIRANJE...... Uspiju zmajmunizirati izbore, i kao treba priznati grešklu.... radije nek svi pocrkavaju od cylonaca na onom smrdljivom planetu nego da se Predsjednica grize jer je eto, lažirala izbore protiv cylonskog kolaboratora.... LOOOOOOOOOOOL Da ne spominjem da je ĆIF u stanju s brusilicom i par cijevi uz pomoć ekipe varioca i bragadora iz 3.maja za 10 dana napraviti stealth lovac (koji naravno leti po svemiru, na -270°C) ali isto tako nisu u stanju u roku od godinu dana napraviti hebenu kolibu nego su u mokrim i šugavim šatorima..!?!?!??!! Brodovi za rudarenje?! brodovi za proizvodnju hrane?! baciše ih u željezo.... i prebacili se na cuclanje lišajeva na nenaseljivoj planeti... Da ne spominjem da svi slušaju svodnika predsjednika koji je rentao dvije fufe!?.... BUUUUULLLLLLLLLLSHHHHHHHHHHHHHHITTT Uostalom, kakav kreten moraš biti uopće pokušavati živjeti dolje.... u floti je bilo i privatnih teretnjaka, lijepo kažeš ekipi voZdra... tko hoće ostati nek ostane, ja odoh dalje... i tako kad god te netko napadne možeš skočiti bilo kada bilo gdje bez da taj ima pojma kamo si utekao... Kakvo razočarenje.... jao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
![]() |
#139 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Spiderpig
|
Citiraj:
![]() Ali počmemo li o ovome opet raspravljat ispast će kao ono gore. Daj malo prihvatite činjenicu da je serija realna. Ali ne realna u odnosu na pravi život već realna u odnosu na druge serije istog žanra ![]() btw. zadnje epizode su loše ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Ma skoro čitava 3. sezona suxa big time. Em je dosadno dozla boga, em više uopće nema cylonaca, nego su uvjek neki nezadovoljni, osobni problem 'n stuff. Da to želim gledati gleda bi meksičke sapunjare. Serija je počela obećavajuće, ali je u 3. sezoni izgubila busolu. Ahh Farscape, zašto te ukinuše... ![]()
![]() |
#142 | |
Spiderpig
|
Citiraj:
![]() ![]() Ne znam kako ti može biti loša, vjerovatno su ti sve pokvarile ove zadnje 3-4. Bar su meni jer kao vječnost se čine, ništa zanimljivo se ne događa ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Aha Sky s eopet dosađuej na poslu ![]()
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Premium
|
Zadnju epizodu imam već tjedan dana na disku i nikako da je pogledam, neda mi se. Baš su se nešt uljuljali u dosadu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Spiderpig
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
NITKOV
|
ma meni je ok. galactica je vojni brod. na njoj nema štrajka. pogotovu u uvjetima ratnog stanja. zašto glupo? pa ipak su nešto pokrenuli sudeći po zadnjem razgovoru chiefa i predsjednice.
![]() |
#148 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Adama je car, ali mi malo baca na Klinta Eastwooda - uvik ima istu facu neovisno o raspoloženju ![]() Starbuck i Apollo mi idu na živce već ohoho, sva sreća što ih nema u (pred)zadnjoj epizodi. Sad će ugnjaviti s onim suđenjem Baltaru (tribali su ga odmah pogubit - čudi me da Adama to nije napravio kad je takav Tuff guy). Dobri likovi su mi Chief, Lucy Lawless, Helo. Serija je više drama nego SF, pogotovo zadnja sezona.
![]() |
#149 |
NITKOV
|
vidim da ni 17. ni 18. epizoda sudeći po napisima na sci-fiu nisu bogznakaj (al dobro, valja ih pogledat pa sudit) al ak u zadnje dvije izostane hrkljuša, onda ću lagano popizdit. a četvrta sezona počinje u siječnju 2008.
![]() |
#150 |
Spiderpig
|
@mar šta tebi Xena valja? ![]() mene je isto malo živcirala ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|