|
![]() |
#121 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
evo današnje prognoze. Nemogu reć za dan unaprijed jer kao : 1.nema koeficijenata 2.Moram znat kako su večeras odigrali, tako da procijenim jel bi mogli i slijedeću pobijedit. Zadnje izmijenjeno od: Freek. 02.07.2006. u 17:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
E nisi baš sve - N. Orleans - Washington 98:96 ![]() A za X na Charlotte - Portland je falila jedna trica Charlotte. Ide to tebi. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Kup UEFA 16.02.2005 Shakhtar-Shalke x2 Partizan-Dnipro x2 Valencia-Steaua 1 Austria Beč-Bilbao x2 Ajax-Auxerre x2 Parma-Stuttgartx2 Panathinaikos-Sevila 2 Ukupni koeficijent:27.05 Ulog:20 Dobit:541kn ![]() Sretno!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Jel ti to samo gledaš koeficijente il i mozak koristiš? |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#132 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Malo sam se igrao spajanjem L1 pa se igram s množiteljom. @ rendula - ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
freek daj neki listić za sutra (četvrtak)
![]() |
#135 |
ČLAN FKTa
|
Parma - Stuttgart 0-0 Austria - Athletic - odgođeno Partizan - Dnipro 2-2 Valencia - Steaua 2-0 Ajax - Auxerre 1-0 Panathinaikos - Sevilla 1-0 Shakhtar - Schalke 1-1 Sporting - Feyenoord 2-1 - 10 minuta do kraja - Sporting od 63' ima igrača manje - EDIT: 2-1 konačno Zadnje izmijenjeno od: Emissary. 17.02.2005. u 00:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
![]() Evo ja ću odigrat tek ovaj vikend nešto, apstiniram tko zna otkad. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Premium
|
ne sad idemo u lutriju se kladit
![]() |
#139 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Kaj imate probleme s uplaćivanjem?? Poznate valjda nekog punoljetnog tko vam može uplatiti, ak ne dođite do mene i ja vam uplatim. Dajte napišite nešto za vikend. Već se dugo nisam kladio (mjesecima), pa da odigram nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Premium
|
19.02.2005 Pontevedra-Valladolid 2 Real Madrid-Bilbao 1 AC Milan-Cagliari 1 Wolfsburg-Rosctok 1 Messina – Juventus 2 Ukupni koef.:8.63 Ulog:50 Dobitak:431!!!! Sretno!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
ČLAN FKTa
|
Evo moga: Fiksevi: Milan - Cagliari 1 1.30 Barcelona - Mallorca 1 1.30 Zapad - Istok (NBA) 1 1.70 HSV - Kaiserslautern 1 1.75 (krivo tukla teta u kladionici, ja mislio igrat Arsenala, Arsenal neriješeno ![]() 3 od 5: Stuttgart - Hertha X 3.30 Siena - Fiorentina X 2.90 Chievo - Lazio 1 2.40 M'gladbach - Schalke 2 2.50 Newcastle - Chelsea X 3.05 (mislio igrat 1.poluvr. X, zajebo se ![]() 10 kombinacija, 2 kn po kombinaciji, dakle 20 ukupno. Ako skinem sve fikseve i tri najslabija koeficijenta u sistemu dobivam 166 kn. Maksimalni dobitak je 2142 kn. ![]() Dosad skinut HSV. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Premium
|
kak se igar taj sistem ili šta več igraš? objasni plz
![]() |
#147 |
Premium
|
daj bacite neku kombinaciju za sutra
![]() |
#149 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
Konkretno, kod sistema 3 od 5, odabereš 5 parova (sa povećim koeficijentima naravno) i PC u kladionici ih označi redom slovima abecede (u ovom slučaju od A do E). Kompjuter složi 10 kombinacija: ABC ABD ABE ACD ACE ADE BCD BCE BDE CDE Minimalni ulog po kombinaciji je uglavnom jednu kunu, u nekim kladionicama čak i 5 mislim. Recimo da staviš kunu po kombinaciji. To je ukupno 10 kuna uloga. Još dodaš manipulativni trošak od simboličnih 5% (koji nije tako simboličan ako ulažeš veću svotu). Ako recimo skineš utakmice A, B i E, množe ti se koeficijenti tih utakmica, te se na kraju množe sa ulogom po kombinaciji (to je ona jedna kuna) i to je dobitak. Ako pogodiš 4 utakmice (npr. A, C, D, E), onda su ti dobitne kombinacije one bez B (dakle 4 dobitne kombinacije imaš). Svaka se izračuna kao što je objašnjeno red-dva poviše i ta 4 izračuna se zbroje i to je konačni dobitak. Ako skineš svih 5 parova, svih 10 kombinacija je valjano, no dobitak je daleko manji nego da se nije igralo u sistemu. E sad, caka je još u tome što se mogu (naravno, i ne moraju; ali povećavaju možebitni dobitak) stavljat i tzv. fiksevi, parovi koji se moraju pogodit za dobitak. Možeš odigrat sistem 6 od 8, pogodit svih 28 kombinacija, ali ako je fiks promašen, piši kući propalo. Fiksevi su, dakako, redovito manji koeficijenti. Capiche? Jebga kume, jednostavnije od ovog ne mogu objasnit. U PSK sam jednom htio zaigrat 3 od 5 (a min ulog po komb. bio 5 kn), a ja mislio da je sve skupa 5 kuna. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Emissary. 20.02.2005. u 14:19. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Premium
|
aha... sad sam skužio... Hlava ti brate ![]() ![]() ![]() ![]() daj bacite nešt za danas sutra
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|