|
![]() |
#122 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Jelc se nikad ne slaž s Berenom ![]() ![]() Evo vam link iako neznam kaj imate od toga kad je tip se rego (očito dvaput) samo da napravi pomutnju u redovima http://forum.pcekspert.com/showthrea...threadid=25248
![]() |
#125 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Mislim da je na tom threadu izbrisano ono najuvredljivije...tak da nema smisla sad čitati. Osim toga-ja se ne bih služio takvim sredstvima. Nisam pobornik suptilnih rješenja-za 100€ bi mi dripci iz kvarta donjeli cijeli fucking server+sve kotače sa adminovog auta (skupa sa rezervnim) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
IT IS EASY TO KILL FIVE HUNDRED NOOBS. BUT THERE IS STILL FIVE HUNDRED AND ONE AND YOU ARE OUT OF AMMO! 1oo1 NOOB - POWER IN NUMBERS! Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Hm, vidim da su nestali podforumi "Članci", "Novosti" i "Komentari i prijedlozi". Mozda bi sad bilo dobro vrijeme za prelazak na novu verziju foruma (iako je meni dobar i ovakav kakav je bio ![]()
Pouzdan i pošten trgovac! (ima još puno novijih primjera, nisam ni pratio jel me još tko stavljao u temu.. slobodno pretražite novije postove na temi) StarCitizen refferal code: Zadnje izmijenjeno od: JC Denton. 18.12.2005. u 11:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Eventualno bajk ![]() Samo-kak bi to izgledalo u crnoj kronici??? Ukrali server i adminu baciklo...:burn: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
There seems to have been a slight problem with the Forum.hr database. Please try again by pressing the refresh button in your browser. An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, who you can also contact if the problem persists. We apologise for any inconvenience. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ps jelc daj doniraj djelove za bajk...moja acera zadnja masinica se razletila ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Toliko o rusenju ega... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#136 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Oke...jedna stvar mi nije jasna. Zar niste pravili dnevni backup baze (ako niste...a forum sa ovoliko postova dnevno... ![]() Ako jeste, ne vidim u cem je problem da stavite novu vertiju foruma, vratite bazu nazad i to je to. Nekih 10min posla ako imate brzu vezu do servera.
![]() |
#137 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Jel se može na forum.hr. Javlja mi ovo: There seems to have been a slight problem with the Forum.hr database. Please try again by pressing the refresh button in your browser. An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, who you can also contact if the problem persists. We apologise for any inconvenience. Možeš refrešat do besvjesti. ![]()
![]() |
#138 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
Inače neznam jeste li primjetili, ali s Forumom.hr se to redovito događa, verzija je stara koliko i vaša, ljudi i postova je previše, a služba koja održaje sve to skupa je u kurcu ![]()
![]() |
![]() |
#140 | |
Torrent freek
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#141 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Citiraj:
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
OK ako netko rad for free onda skidam kapu. Nije jednostavno sljakati sa strane i gnjaviti se sa ovako velikim forumom. Mislio sam da postoje ljudi koji su placeni za sveukupono site i forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
...
Datum registracije: Aug 2003
|
hm... forum.hr, a ni index.hr ne radi Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | ||
Torrent freek
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Tako da nije nikakvo čudo ako Forum.hr ne radi 5,6-10 sati dnevno ![]()
![]() |
![]() |
#150 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() zadnjih godinu i pol nam je to nož nad glavom... nije sam tak. po pitanju plaćenih stvari... lol. ni sbp to više ne stigne radit... ni pajo štoviše... naravno da su uvijek od pomoći, al nemoš vozit karijeru, obitelj i brinut oko nečeg ovak velikog. dan ima 24 sata. trenutno je to one man show - tor. i kakti ja u pozadini... al i to kolko se može. toliko o tome ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|