|
![]() |
#121 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Igra je skoro pa odlična (atmosfera, oštećivanje vozila, grafika, sadržaji na mapi, optimiziranost, veličina mape i dizajn lokacija, broj i raznovrsnost automobila te neprijatelja, duljina igre zbog sporednih misija/eventa....) Od nedostataka bi izdvojio: main story je prekratak i linearan, nedostaje neka prigodna pozadinska mjuza s obzirom da ste većinom u autu, nema celera, bugovi se znaju pojavljivati, autu nedostaje malo težine i sama fizika je arkadna, elementi koji se mogu uništit na mapi se dematerijaliziraju u roku od 5-6 sekundi, samo glavna pila se može nadograđivat, neprijatelji imaju onaj očiti uzorak ponašanja u borbi pa je body count van vozila u chuck norris stilu, pop up gameplay ikone tipa sad stisni desnu tipku miša za counter attack, dosta cutscena ne možete prekidat, nedostatak quick savea....) Čak mi ni oružja nisu nedostajala - za tu perverziju mi ostaje Borderlands ![]() Definitivno je isprobati pogotovo jer se može "posudit"....
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Onaj mehanicar kakve perverzije prica autu,pa to je za pisati ![]() Jel se kome dogada da kad pucas shotgunom Max se zblesira,propadne i nekako se vrati ? Isto mi se dogada kad hodam u ulju,ne mozes trcati vec se postavi kao da ulazi u fight |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Kroz naftu pomješanu sa blatom teže i sporije hoda, posve realno. I auto jedva ide kroz to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Vikneš "morski pas" ili "peraja ide prema obali" i problem riješen, a onda sidneš u Interceptora pa pobigneš gnjevnim kupačima ![]()
![]() |
#129 |
Premium
|
Teže hoda razumijem to,ali se kod mene postavi u obranu,usred fighta kao da je i da je spreman blokirati. Vjerojatno je bug,a i uz to se sacmarica zblesira tj.cijeli karakter. Ali koliko je igra,nista strasno |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Premium
|
Sinoć me jedna od misija vodila na sjeverni dio teritorija od Pink Eye, znao sam da je taj teritorij dobro napravljen zbog urbanizacije tako da nisam previše gledao lijevo-desno, nego samo obavio misiju i vratio se kod Gulaša.. Ali ono što sam vidio taj teritorij je brutalno genijalan, ono, Fallout look ![]() Meni ova igra ima najbolje napravljenu mapu, raznovrsnu i ogromnu.. Btw, ne znam ako ste skužili, ali vi možete sređivati i ostale aute, tzv Arkanđeli (tako neš), no njih se može modificirati samo onoliko koliko je dopušteno. Ja to ne radim, nije mi gušt, samo vozim i sređujem Magnum Opus, ali kaže frend da je neke misije prelazio sa drugim autima.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#133 |
CNE @ Verne global DC
Datum registracije: Feb 2015
|
Obrisao ga na kraju, napravio sam prijelaz na 21:9 monitor i dozivio crasheve kod prijelaznih scena ( tankanje, konzumacija jela i pica, postavljanje zapaljenog kanistra s gorivom ) koje su u 16:9 formatu, igra radi na 2560x1080 bez problema, ali te scene su radjene za 16:9 i izgleda nesto se smrdalo kod tranzicija... :/ Steta, taman kad sam pomislio da je to jedna od onih igara koja ce me drzat do kraja, lapsus. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Krasno. Riješio skoro cijeli Jeet teritorij, i usred nekog čišćenja kampa sve mi se smrzlo i morao u restart. I sad je corrupted save i ne može restorat. I mogu samo new game. ![]() Kako da ne. Uninstall. A šteta, full mi je sjela igra.
![]() |
#137 |
Premium
|
Ako treba posaljem ti ja save,jedino imam pola Pink Eye teritorija ociscenog a i Gastowna |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
![]() |
#139 |
Premium
|
Mad Max ima Steam cloud, no ja svejedno nakon svakog igranja odem u My Doc i fino spremim sejvove.. Preporuka i drugima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Ne znam kako vama, ali meni je ova igra nakon 12-ak sati postala monotona, sve se svodi na osvajanje kampova, lootanje scrapova jer bez njih ne možeš upgrejdati auto. A story misije kao da su dodane onako usput da razbiju monotoniju, iako po meni ne baš najuspješnije jer mi je i dalje igra dosadna, a možda sam na nekih 20%. U početku sam bio oduševljen ali nakon dužeg igranja sve se svodi na jedno te isto. Inače atmosfera, tabanje, auto i upgrejdovi, pa čak i grafika odlični, ali po meni nedostatak ostalog sadržaja. Sve novotarije se vide u prvih 3 sata igre, a nakon toga samo ponavljanje viđenog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
CNE @ Verne global DC
Datum registracije: Feb 2015
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Evo, ja sam uspio nabaviti igru. Što reći, imam nekih 10-tak sati, uglavnom sve se svodi na isto. Čistim mapu po redu, i lagano postaje dosadno. Vidjeti ću do kud ću dogurati, ali za sada je dosadno i lagano. |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Premium
|
Da, sve se svodi na isto sa otključavanjem novih dodataka za sebe i auto. No igra je posve ok, zabavila me ali nisam ju završio, malo mi je ostalo, možda jednom ali sumnjam. Ugodno me iznenadila s obzirom da je bazirana na film, ogromna je, super izgleda, ima priču. Ali da, rade se uvijek iste stvari. Sent from my iPhone using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Premium
|
Ma igra je ok. Grafika je ok, fizika auta nešto manje, zanimljivi fight, otključavanje stvari itd. Ali dosadna, i po meni je priča goli k... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Kupio je i ja bio, nakon problema sa "drugim verzijama", igrao 10ak sati, al brate sve isto, Dodji u novi teritorij, idi na balon, nadji PoI, sredi sve i onda sljedeci teritorij. I sve tako, na stranu makljaza i voznja, to je ok, al dosadi kad tad. Jos slucajno na netu vidio kraj, necu spoilat, al sam brisao igru. Fuck it. |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Premium
Datum registracije: Aug 2010
|
Borba vozilima i općenito borba je najveći adut igre po meni i to mi je bilo zabavno. Dvocjevku sam rijetko kad koristio (gotovo nikad), većinom hand to hand i koplja s eksplozivom. Mapa i grafika solidne. Igra ubiti ima sve osim kvalitetne priče. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Premium
|
Ma i vožnja postane dosadna s vremenom. Meni je postala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Antimićanin
Datum registracije: Aug 2007
|
Meni je postala dosadna nakon 2 ure. Dan danas imam imiđ i kad god mi se ćefne kakav gaming, radije igram nekaj kaj sam prošo nego da idem nastavit Maxa. Open space je super ali i dve ure toliko ponavljanja, cutsceneova, ovog onog... ma nemrem to igrat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Premium
|
meni je Max bio cist OK, prica je nazalost dost loša... al open world i atmosfera odlicna, one oluje i sav taj razruseni svijet zgledaju bas zakon ![]() šoranje i auto borbe isto tako full dobre, jedino nakon kaj zavrsis main story nemas bas neku zelju ocistit sva podrucja jer se sve ponavlja i ogromno je podrucje. al volio bi da naprave nastavak sa boljom pričom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Premium
|
Ali dosadi sve to. Ja čistim područje po područje. Borbe autom gotovo više i ne radim, jednostavno samo vozim kraj njih. Fajt totalno dosadan. Priča nikakva, a grafike i ostalih "dobrih" stvari u toj igri sam se nagledao nakon 5-6 sati. I sad dosada i dosada. Mislim da neću završiti igru. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|