|
![]() |
#121 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=I_bUPr0CNeE kak gej i jedan riplaj sa nfohumpa The funny thing is, it's always women bodypainting men, and vice versa Imagine you get a monster boner, with all those chicks touching you everywhere What the fuck are you talking about? lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Guest
|
jel probao netko? Navodno se origin igra može otključat prije relase date u EU (22) putem VPN-a? Nisam kupovao jer mi se čini da mi je komp ipak malo preslab, premda mi je beta radila na medium/high. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Evo malo performansi.. http://www.pcgameshardware.de/Crysis...arten-1056218/ Treba Titan ak se hoce igrat sa prek 50fps u 1080p sa sminkom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Guest
|
Moja konfa , 5770 , medium bez sjena radi sasvim fluidno! Što se tiče igre ja prezadovoljan , kupuje se original, MP = COD + alieni |
![]() |
![]() |
#128 |
Premium
|
AI je glup za poludit. Sami sebe raznesu s granatom li bulje negdje u bezdan dok se secem pored njih. Grafciki je igra najbolja od svega do sad. V High, med blur + FXAA su max igrive postavke kod mene. Sve druge var sa aa padaju u 20te u fightu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Vršni visioc
Datum registracije: Jun 2005
|
Katastrofa ![]() Moja konfa jeeedva gura na 1680*, nikad nisam mislio da ce do toga doc. neigrivio za mene... A ne zelim igrat na low. Patim od eyecandy opsesije. Cekam neka bolja vremena i drugu grafu ![]() Back to backlight :P ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
Premium
|
Crysis origigi kaj se tog tice. Nije ni sama igra uopce losa. Puno zanimljivija i bolja od dvice. Mape su dobro dizajnirane, bar ovo malo kaj sam odigro i nudi se dosta opcija kako doci do cilja. U doba turbo linearnosti FPSova i to malo sto ima trica je puno. Jedino je AI glupo ko k... weclome to the jungle, od kad se izade van do pocetka misije, 1080p, v. high, med blur i fxaa 2013-02-23 00:02:20 - Crysis3 Frames: 5700 - Time: 117937ms - Avg: 48.331 - Min: 38 - Max: 60 2xsmaa 2013-02-23 00:08:11 - Crysis3 Frames: 5241 - Time: 111759ms - Avg: 46.896 - Min: 36 - Max: 57 2xmsaa 2013-02-23 00:12:30 - Crysis3 Frames: 4311 - Time: 107672ms - Avg: 40.038 - Min: 30 - Max: 50 Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 23.02.2013. u 00:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Banned
Datum registracije: Feb 2011
|
Dobili smo benchmark program a ne igru. Razumijem da je npr zahtjevna na Very high, no kad je nemožeš igrat sa 7850/660 na high bez vsynca/aa/af i sjene na medium/low onda znaš da je ovo 0 od optimizacije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
mislim da bi za ATI kartice svakak trebalo staviti zadnje 13.2 beta6 drivere koji su izašli pred koji dan jer bi trebali kolko tolko biti optimizirani za Crysis 3, iako moguće da su optimizacije uglavnom za MSAA i crossfire... |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 23.02.2013. u 17:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#141 |
Brat od Đon Vejna
Datum registracije: Nov 2007
|
![]() |
#142 |
Leteći medvjedić
Datum registracije: Jun 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ne kužim...pa igra je dobra jer je zabavna (tu ne mislim sad konkretno na Crysis)...a ne zato kaj lepo zgleda...meni barem...ono da ju igram na 800x600, i da su sve kockice i don't care-ak je igra dobra, to me neće smetat.
Lenovo LOQ 15AHP9 83DX || AMD Ryzen 5 8645HS / 16GB DDR5 / 1TB Micron M.2 2242 / nVidia Geforce RTX 4050 / Windows 11 Pro Lenovo Thinkpad T540p || Intel Core i7-4700MQ / 16GB DDR3 / 240GB Sandisk SSD Plus / nVidia Geforce GT 730 / FreeBSD 14.3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Orthodox file manager
Datum registracije: Dec 2005
|
1920x1080, VHigh teksture, FXAA on, Vsync off (uključen adaptive sync), Efekti na High, AF x16, blur off, sve radi fluidno na 60tak fpsa. Najniže što padne je oko 45, i to vrlo rijetko. Iz nekog razloga mi je prvi level bio mnogo lošiji po performansama, s naglim padovima u framerateu, i to na mjestima gdje subjektivno gledano nije bilo razloga za to. No ovi ostali, grafički impresivniji leveli idu bez problema. Inače, s novim Nvidia driverima, SLI je iskorišten maksimalno, obje kartice su na oko 95% (kad isključim adaptive sync). |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Premium
|
Prvi level, prvi dio ide lose jer ima gomilu efekata od jednom i to jedan bolji od drugog. Kisa, voda, svjetla, refleksije itd. Tak da nije cudo da ide sporo. Meni graficki najbolje izgleda od sveg sto sam vidio do sad i nigdje drugdje nisam vidio toliko efekata na hrpu, plus sto je jos i dosta otvoren prostor. |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Prekratka igra, upgradeovi suita nisu nesto da budemo iskreni. Oruzja su standardna, luk je najzabavniji. Performanse na stranu, ne leti mi bas, al kolegi na i5 3xxx-k 16gb rama i 560ti ide nesto malo bolje, a mislio sam da ce kod njega letit. A sta je tu je. Igra je itako samo bezocni benchmark tool za prodavanje Titan serije grafa. AI je retardiran, samo bacis stealth i odsetas. Cucanje u grmu da se energija napuni ili u mraku ne radi nista, jer AI vidi nenormalno. Dogodi se da izadjes iz tunela i lik sa 2km na kraju mape te vidi i pocne pucat po tebi, a jedva ga se nadje i sa dalekozorom. Cloak zna nebit bitan, jer lobuju granatu na cloakanog lika bez problema. Tako da je neuravnotezeno, il debil il cheater. Prica je standardna od cryteka, u prevodu, izgleda da ljudi koji su radili C3 nisu uopce igrali C2, kao sta tvorci C2 nisu igrali C1. Samo su dobili par imena i natuknica i radi igru. Primjer, nije spoiler jer se ovo dozna na startu. Anyway, na pocetku C2, Prophet spasi nekog balavca Alcatraza sa podmornice, da mu svoj suit i prosvira si glavu. Crnjo je mrtav. U C3 se vodi Laurence "Prophet" Barnes, koji se ubio u C2. Ok, WTF? Objasnjenje da suit radi sta hoce kad mu se digne i da je apsorbirao Alcatraza i od njega napravio crnju, ne stoji. Nema smisla, samo da je casey hudson ovo radio bi moglo ispast gluplje. Tako da je mindfuck potpun. Barem u igri nema onih minigameova tipa press space to defiblirate yourself, i kad se suit dere na tebe da ustanes marince, nisi dobio zapovjed da umres, to su izbacili. Ima press space tu i tamo, al mizeran brod, 2-3 komada max. Overall, vise sam uzivao u C2, daleko vise nego u C3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Al iz dupeta ovako izvuc pricu je izgleda danas novi MO vecine studija, plot armor trpi sve. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Malo je iritantno što ne možeš ubiti neprijatelja koji čuči iza kutije, a glava mu se odlično vidi. Meci se odbijaju ko da pucam u tenk.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|