|
![]() |
#121 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Sad kruzenje 50 krugova iza safetya... |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prekid. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
Premium
|
Nije vise crvena zastava ? Sta se sad ceka :\ |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
- bas sam mislio kako meklaren ima, a ferari nema? ali......... - ferari ima veci. - to ne znam. ![]() koliko su mi iritantni ponekad, toliko se iskupe koliko su blesavi ![]() ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
PizzoZder
|
![]() ![]() Edit: Kako Senna vozi danas. ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera Zadnje izmijenjeno od: nino. 25.03.2012. u 11:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Čudnovati kljunaš pobjedio ![]()
![]() |
#129 |
PizzoZder
|
Stop d kar, stop d kar pliz. ![]() ![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Mercedes na jednom bodu nakon dvije trke ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#132 | |
Premium
|
Svaka cast Alonsu i Perezu, Kimi isto odlican, mislim da je cak osto njegov krug utrke najbrzi , povratak na staro ![]() Massu Ferrari treba sto prije zamijenit jer samo gube bodove Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
šteta za pereza....da je maznija alonza na stazi to bi bio šlag . buton ; napokon jedna greška za "mr. perfect" masa ; emmmmm........nisam fan ferarija al da mogu platio bi im da ga kikaju . kimi ; za njega navijam ovu sezonu . trka : toliko pretjecanja nemaju sve ostale staze zajedno ; izbacit sve staze i stavit sepang 20 puta po sezoni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
nemoj, Srećko Perez bi 19 puta prošao Alonsa!!! ![]() Citiraj:
Kimi ima još puno kiseliša za popit prije Šampanjca ![]() http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113121 Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 25.03.2012. u 14:16. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Super Moderators
|
Imaš reprizu u 20.05 ![]()
![]() |
#138 |
Osobni opis - pitaj me
|
odgledao sve osim posljednja dva kruga, nasere mi se susjed na terasu i moras izaci van.......... ali sam cuo cija je himna ipak svirala ![]() nego, ok, kisa je danas bila jako bitan faktor. no ono sto je mene fasciniralo je vise stvari, prvo perrez i sauber ferrari, momcad je danas izgledala najkompletnije, svaka cast i bolidu i vozacu, svima. cak mi je i zao, iako sam navijac ferrarija (a uostalom i alonsa, za koga, massu? pa trulli bi valjda bolje prosao od njega, sramota, zao mi je sto znam da je svaki od njih dobar vozac, ali je razlika izmedu njega i alonsa abnormalna), volio bi da je mehikano pobrao prvu pobjedu ![]() sto dalje....... hammilton - nista posebno, ali doslovce kao da nije niti vozio danas. trece mjesto vrlo dobro, no stvarno nezanimljiv nastup. button malo zeznuo sto ga je kostalo boljeg plasmana, massa jednostavno los i nikakav, dok ricciardo, vergne, maldonado, senna, kobayashi, cak i kimmi (iako ne toliko), mladi lavovi sto je rekla moja stara danas. jako dobra utrka, jako sadrzajna utrka, puno prestizanja, jako malo problema s obzirom da je bila kisa....... i jedva cekam trecu po redu ![]() i da, alonso, koliko god ga i ja ne volio (iako volim ferrari), ko' god da i dalje misli i govori da nije dobar/da ima boljih, u danasnjem trenutku se nikako nebi slozio. danas mu nitko od vodecih nije prismrdio, osim pereza koji je isao valjda na nitro ![]() i da, mercedes valjda jede gume, danasnja utrka im je katastroficna. i sto sam jos primjetio jos od prosle sezone, mislim da ferrari nije toliko los koliko je los s najtvrdim gumama. na tvrdim su najlosiji, sve osim toga su jos konkurentni, danas jako dobro pokazano. mozda grijesim, mozda samo naklapanja ![]()
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Neznam jel sam ja primjetio ili massa uopče nije koristio kers? |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Premium
|
Mislim da je koristio,nisu bas prikazivali onu njegovu grafiku Maldonado valjda najveci pehist u F1 danas, il ga auto zezne,on zezne il ga Hamilton pokupi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#141 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ma kad bi se htio vratit Huan Pablo Neruda Montoya - vidli bi vi onda šta je karambol na stazi...ovo što Button radi je niš ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
stoga, okani me se sada i ubuduce. ovako se mozes sa svojim rangom pricati, vi i vaš i naš mclaren svetinja i ostala sranja - je lansiran. ko' da za tebe voze............
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Premium
|
Citiraj:
oh visosti...dotaknuh se tvoje svetinje - talijana ![]() ako ti ne možeš prihvatit sve ovo kao neku vrst šale na račun formulaša - to je tvoj problem pa onda ni ne dolazi ovdje. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Osobni opis - pitaj me
|
Citiraj:
![]() i da, da jesam toliko zadrt koliko ocito mislis i da preferiram samo konjica, nebi niti rijeci dao perezu dana niti ostatku ekipe, nego bi pjevao hvalospjeve i uzdizao u nebesa i alonsa i ferrari. ono sto jest zalosno sto to najmanje radim, svakome zasluzeno, sto se kod tebe bas i nebi reklo (procitaj sam sto si napisao, VI ste ga otjerali, MI bi vidjeli da se montoya vrati i slicno). malo zalosno i itekako smijesno sto se ti stavljas u polozaj kao da je mclaren - tvoj, pa onda meni seres da ne dam u talijansku svetinju. stoga kako rekoh - over & out, nakaci se na drugoga svoje razine, meni nisi niti zanimljiv.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Premium
|
Citiraj:
ti baš ne čitaš sa razumijevanjem, ne?? odkad sam ja trol?? tebe se trebam bojati jer kao "znaš" nešto o kompovima pa si ovdje domaći a ja gost pa nema pravo reć svoje mišljenje?? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Super Moderators
|
Dečki, prestanite spamat ![]()
![]() |
#147 |
Premium
|
Karthikeyan dobio kaznu od 20 sec na vrijeme utrke za onaj sudar sa Vettelom, neznam za vas po meni je tu greska Vettela http://www.youtube.com/watch?v=EBipMXzDaNY ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
DD9512
Datum registracije: Jun 2009
|
Nije Vettel kriv. Nakon što ga je obišao ovaj je blago skrenuo u Vettela. Imaš na youtubu sa svih camera i dobro se vidi.. ali svejedno, nisam za ove kazne. To je trkača greška.. Čekam dan kad će suci ukinut onaj lijepi mclarenov nos.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 | |
Premium
|
Citiraj:
BTW umro sam od smijeha na Blažičkovo Kada Karthekeyan čisti onda- čisti! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Koja promjena mentaliteta dok nema konkurentan bolid. ![]() Vettel bez dlake na jeziku: Nazvao Karthikeyana – krastavcem Zadnje izmijenjeno od: kian. 25.03.2012. u 23:05. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|