Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 25.03.2012., 10:18   #121
draksa
Premium

Datum registracije: Oct 2008
Sad kruzenje 50 krugova iza safetya...
draksa je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2012., 10:25   #122
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Prekid.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.03.2012., 10:30   #123
draksa
Premium

Nije vise crvena zastava ? Sta se sad ceka :\
Staro 25.03.2012., 10:34   #124
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
- bas sam mislio kako meklaren ima, a ferari nema? ali.........

- ferari ima veci.

- to ne znam.

koliko su mi iritantni ponekad, toliko se iskupe koliko su blesavi . btw, radi se o satoru iznad bolida .

Burko je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2012., 11:29   #125
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Edit: Kako Senna vozi danas.

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera

Zadnje izmijenjeno od: nino. 25.03.2012. u 11:55.
Staro 25.03.2012., 11:54   #126
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
massa u svom stilu

Iako, ovaj DRS je katastrofa za vozače
Staro 25.03.2012., 12:43   #127
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
ja bi opet kisu
Momir je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2012., 12:48   #128
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Čudnovati kljunaš pobjedio

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2012., 12:53   #129
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Stop d kar, stop d kar pliz.

Staro 25.03.2012., 12:59   #130
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Mercedes na jednom bodu nakon dvije trke
Bravo je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 25.03.2012., 13:05   #131
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

A kimi, nitko ga nespominje. Miran, tih, povucen i sve blize šampanjcu
Doduse, sve je to sreca, ali covjek stvarno nije los.
Staro 25.03.2012., 13:15   #132
draksa
Premium

Svaka cast Alonsu i Perezu, Kimi isto odlican, mislim da je cak osto njegov krug utrke najbrzi , povratak na staro
Massu Ferrari treba sto prije zamijenit jer samo gube bodove

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
ja mu sutra od srca želim 3. mjesto. naravno, iza McLarena
nego, di mi je nino sa svojim prc-smajlićima ? a da, Alonso je negdje dolje pa ništa od njega
Citiraj:
Autor nino Pregled postova
Bez brige, cekam.
Staro 25.03.2012., 13:21   #133
alen.s
Premium
Moj komp

alen.s's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
šteta za pereza....da je maznija alonza na stazi to bi bio šlag .
buton ; napokon jedna greška za "mr. perfect"
masa ; emmmmm........nisam fan ferarija al da mogu platio bi im da ga kikaju .
kimi ; za njega navijam ovu sezonu .

trka : toliko pretjecanja nemaju sve ostale staze zajedno ; izbacit sve staze i stavit sepang 20 puta po sezoni !??
alen.s je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2012., 13:26   #134
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Momir Pregled postova
kimi = skill

ako netko zna vozit po kisi onda su to finci.

btw blazicko mi se popeo vec na vrh glave sa ocitim navijanjem za alonsa. nepodnosljivo.
Ordem je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2012., 13:52   #135
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor alen.s Pregled postova
trka : toliko pretjecanja nemaju sve ostale staze zajedno ; izbacit sve staze i stavit sepang 20 puta po sezoni !??

nemoj, Srećko Perez bi 19 puta prošao Alonsa!!!

Citiraj:
Autor Momir Pregled postova

Kimi ima još puno kiseliša za popit prije Šampanjca

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113121

Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 25.03.2012. u 14:16.
smirnoff je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2012., 14:08   #136
Momir
Premium
Moj komp

Momir's Avatar

Je istina, ali mozda se i njemu posreci ko ovom, kako ga neki zovu, cudnovatom kljunasu

A sto se tice srece, mislim da je danas sreca imala dosta svoje prste upetljana u utrku...
Staro 25.03.2012., 14:19   #137
Jelc
Super Moderators

Imaš reprizu u 20.05

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Staro 25.03.2012., 15:03   #138
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

odgledao sve osim posljednja dva kruga, nasere mi se susjed na terasu i moras izaci van.......... ali sam cuo cija je himna ipak svirala .

nego, ok, kisa je danas bila jako bitan faktor. no ono sto je mene fasciniralo je vise stvari, prvo perrez i sauber ferrari, momcad je danas izgledala najkompletnije, svaka cast i bolidu i vozacu, svima. cak mi je i zao, iako sam navijac ferrarija (a uostalom i alonsa, za koga, massu? pa trulli bi valjda bolje prosao od njega, sramota, zao mi je sto znam da je svaki od njih dobar vozac, ali je razlika izmedu njega i alonsa abnormalna), volio bi da je mehikano pobrao prvu pobjedu . zapravo mislim i da bi da nije sjebao onih 5-6 krugova prije kraja, to ga je kostalo najvjerovatnije pobjede, jer bi DRS odradio dodatan posao, iako se vidjelo da je sauber cca 15 km brzi na ravnici.

sto dalje....... hammilton - nista posebno, ali doslovce kao da nije niti vozio danas. trece mjesto vrlo dobro, no stvarno nezanimljiv nastup. button malo zeznuo sto ga je kostalo boljeg plasmana, massa jednostavno los i nikakav, dok ricciardo, vergne, maldonado, senna, kobayashi, cak i kimmi (iako ne toliko), mladi lavovi sto je rekla moja stara danas. jako dobra utrka, jako sadrzajna utrka, puno prestizanja, jako malo problema s obzirom da je bila kisa....... i jedva cekam trecu po redu .

i da, alonso, koliko god ga i ja ne volio (iako volim ferrari), ko' god da i dalje misli i govori da nije dobar/da ima boljih, u danasnjem trenutku se nikako nebi slozio. danas mu nitko od vodecih nije prismrdio, osim pereza koji je isao valjda na nitro . ok, bilo je brzih krugova, no kako je pobjegao na pocetku, tako je i ostao naprijed, bez ikakvog daljnog ugrozavanja u smislu gubljenja vremena. a kad se pogleda da ferrari jednostavno nije ta razina mclarena, RBa i mecke, jebiga, covjek cupa i covjek zna. sve mi se vise svida, ne radi sranja i nije bahata arogantna temperamentna konjina, drago mi ga je gledati. pogotovo kada znas da je propeti konjicak - los, pa je jos veci gust kad prestize ili se zaleti ovakva pobjeda.

i da, mercedes valjda jede gume, danasnja utrka im je katastroficna. i sto sam jos primjetio jos od prosle sezone, mislim da ferrari nije toliko los koliko je los s najtvrdim gumama. na tvrdim su najlosiji, sve osim toga su jos konkurentni, danas jako dobro pokazano. mozda grijesim, mozda samo naklapanja .

Staro 25.03.2012., 15:09   #139
Bravo
Premium

Bravo's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Neznam jel sam ja primjetio ili massa uopče nije koristio kers?
Bravo je offline   Reply With Quote
Staro 25.03.2012., 15:23   #140
draksa
Premium

Mislim da je koristio,nisu bas prikazivali onu njegovu grafiku

Maldonado valjda najveci pehist u F1 danas, il ga auto zezne,on zezne il ga Hamilton pokupi u zadnjem krugu
Staro 25.03.2012., 20:38   #141
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Citiraj:
Autor Burko Pregled postova

i da, alonso, koliko god ga i ja ne volio (iako volim ferrari), ko' god da i dalje misli i govori da nije dobar/da ima boljih, u danasnjem trenutku se nikako nebi slozio. danas mu nitko od vodecih nije prismrdio, osim pereza koji je isao valjda na nitro . ok, bilo je brzih krugova, no kako je pobjegao na pocetku, tako je i ostao naprijed, bez ikakvog daljnog ugrozavanja u smislu gubljenja vremena. a kad se pogleda da ferrari jednostavno nije ta razina mclarena, RBa i mecke, jebiga, covjek cupa i covjek zna. sve mi se vise svida, ne radi sranja i nije bahata arogantna temperamentna konjina, drago mi ga je gledati. pogotovo kada znas da je propeti konjicak - los, pa je jos veci gust kad prestize ili se zaleti ovakva pobjeda.

i
ma daj šuti - to vam je najbolji vozač poslije Šumija - sreća vaša što smo ga iz McLarrerna otjerali inače bi Massa i Trulli sa suzama u očima gledali bodovnu skupinu sa začelja

ma kad bi se htio vratit Huan Pablo Neruda Montoya - vidli bi vi onda šta je karambol na stazi...ovo što Button radi je niš
Staro 25.03.2012., 21:06   #142
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
ma daj šuti - to vam je najbolji vozač poslije Šumija - sreća vaša što smo ga iz McLarrerna otjerali inače bi Massa i Trulli sa suzama u očima gledali bodovnu skupinu sa začelja

ma kad bi se htio vratit Huan Pablo Neruda Montoya - vidli bi vi onda šta je karambol na stazi...ovo što Button radi je niš
znas koliko mi fali da poberem itekakav godisnji odmor jer bi te sa ovakvim vokabularom i izrazavanjem toliko izvrijedao da bi me sutra ujutro bilo sram kada bi opet svratio ovdje u temu.

stoga, okani me se sada i ubuduce. ovako se mozes sa svojim rangom pricati, vi i vaš i naš mclaren svetinja i ostala sranja - je lansiran. ko' da za tebe voze............

Staro 25.03.2012., 21:13   #143
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Citiraj:
znas koliko mi fali da poberem itekakav godisnji odmor jer bi te sa ovakvim vokabularom i izrazavanjem toliko izvrijedao da bi me sutra ujutro bilo sram kada bi opet svratio ovdje u temu.

stoga, okani me se sada i ubuduce. ovako se mozes sa svojim rangom pricati, vi i vaš i naš mclaren svetinja i ostala sranja - je lansiran. ko' da za tebe voze............

oh visosti...dotaknuh se tvoje svetinje - talijana

ako ti ne možeš prihvatit sve ovo kao neku vrst šale na račun formulaša - to je tvoj problem pa onda ni ne dolazi ovdje.
Staro 25.03.2012., 21:20   #144
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Citiraj:
Autor smirnoff Pregled postova
oh visosti...dotaknuh se tvoje svetinje - talijana

ako ti ne možeš prihvatit sve ovo kao neku vrst šale na račun formulaša - to je tvoj problem pa onda ni ne dolazi ovdje.
pitaj malo druge za misljenje koliko sam ja ljubitelj talijana . i ne okreci sada pricu i ne prebacuj loptu meni, sam si se posrao i ostao ziv, sada pojedi. ja problema nemam nimalo sa ljudima koji nisu trolovi, prelistaj malo prosle teme vezane za formulu i opcenito, pa mozda i dodes do drugacijeg zakljucka.

i da, da jesam toliko zadrt koliko ocito mislis i da preferiram samo konjica, nebi niti rijeci dao perezu dana niti ostatku ekipe, nego bi pjevao hvalospjeve i uzdizao u nebesa i alonsa i ferrari. ono sto jest zalosno sto to najmanje radim, svakome zasluzeno, sto se kod tebe bas i nebi reklo (procitaj sam sto si napisao, VI ste ga otjerali, MI bi vidjeli da se montoya vrati i slicno). malo zalosno i itekako smijesno sto se ti stavljas u polozaj kao da je mclaren - tvoj, pa onda meni seres da ne dam u talijansku svetinju.

stoga kako rekoh - over & out, nakaci se na drugoga svoje razine, meni nisi niti zanimljiv.

Staro 25.03.2012., 21:25   #145
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Citiraj:
pitaj malo druge za misljenje koliko sam ja ljubitelj talijana . i ne okreci sada pricu i ne prebacuj loptu meni, sam si se posrao i ostao ziv, sada pojedi. ja problema nemam nimalo sa ljudima koji nisu trolovi, prelistaj malo prosle teme vezane za formulu i opcenito, pa mozda i dodes do drugacijeg zakljucka.

ti baš ne čitaš sa razumijevanjem, ne??

odkad sam ja trol??
tebe se trebam bojati jer kao "znaš" nešto o kompovima pa si ovdje domaći a ja gost pa nema pravo reć svoje mišljenje??
Staro 25.03.2012., 21:27   #146
Jelc
Super Moderators

Dečki, prestanite spamat

Staro 25.03.2012., 22:13   #147
draksa
Premium

Karthikeyan dobio kaznu od 20 sec na vrijeme utrke za onaj sudar sa Vettelom, neznam za vas po meni je tu greska Vettela

http://www.youtube.com/watch?v=EBipMXzDaNY

Staro 25.03.2012., 22:24   #148
dean225
DD9512
Moj komp

dean225's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Nije Vettel kriv. Nakon što ga je obišao ovaj je blago skrenuo u Vettela. Imaš na youtubu sa svih camera i dobro se vidi.. ali svejedno, nisam za ove kazne. To je trkača greška..
Čekam dan kad će suci ukinut onaj lijepi mclarenov nos..
Staro 25.03.2012., 22:42   #149
draksa
Premium

Citiraj:
Autor dean225 Pregled postova
Nije Vettel kriv. Nakon što ga je obišao ovaj je blago skrenuo u Vettela. Imaš na youtubu sa svih camera i dobro se vidi.. ali svejedno, nisam za ove kazne. To je trkača greška..
Čekam dan kad će suci ukinut onaj lijepi mclarenov nos..
Je, izgubio je auto pa je oso desno,al mu Vettel nije ni mjesta ostavio.

BTW umro sam od smijeha na Blažičkovo
Kada Karthekeyan čisti onda- čisti!
Staro 25.03.2012., 22:46   #150
kian
Premium

kian's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Koja promjena mentaliteta dok nema konkurentan bolid.
Vettel bez dlake na jeziku: Nazvao Karthikeyana – krastavcem

Zadnje izmijenjeno od: kian. 25.03.2012. u 23:05.
kian je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno