|
![]() |
#121 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Li-ion i li-polimer baterije imaju samo 300-500 punih ciklusa pražnjenja i punjenja. Napon se u mobitelima obično kreće od 3200-4200mV. Svaki put kad napunite i ispraznite do kraja, potrošili ste jedan ciklus. Ako to radite često ili svaki dan lako dolazimo do računice da će baterija vrlo brzo izgubiti na kapacitetu. Suprotno Ni-Cd, baterije bazirane na Li nemaju memorijski efekt i zapravo im godi češće dopunjavanje a i troši se manje punih ciklusa. Jedini smisao "kalibracije" je da OS nauči koliki je stvarni kapacitet baterije i tako bolje procijeni postotke. Više informacija pročitajte u članku How to Prolong Lithium-based Batteries
![]() |
#122 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2012
|
SE K850i -> baterija traje 3-4 dana Nokia E90 -> ovisno o intenzitetu koristenja, stara baterija traje 5-8 dana Nedavno sam nabavio novu i zasad drzi 10ak dana bez problema (cesto drzim uredjaj u offline modu kad ga ne koristim) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#124 |
Banned
Datum registracije: Jun 2011
|
iPhone 4S -> 2 dana sa puno poziva i korištenja wlana |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Prvoklasni Krkan
Datum registracije: Jan 2006
|
Iphone 3gs star vec dvije godine, ugasen 3g, upaljen wi-fi i silovanje interneta i news grupa plus malo plants vs zombija plus skype cca 45min; dan i pol-dva. Preko noci ga ne gasim nego stavim na avijon mod ![]() A ako ga ne diram bas puno moze i 3 dana al preko toga nikako, btw brajtnes na 50% i ukljucen auto brajtnes. |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
galaxy note izdrži od 12-17 sati prije nego ga opet stavim punit. Wifi upaljen non stop, 3g po potrebi, sinkronizacija 2 računa, viber, vrijeme upaljenog ekrana na kraju bude između 3 do 4 sata. Ja zadovoljan. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Meni su ove cifre za smartphoneove (ako se izuzme Symbian) znanstvena fantastika. Koji god Android ili WP7 mobitel imao nikako iznad 1.5 radnih dana - ako vozim bicikl taj dan i koristim tracking slobodno sam zaboravio i na ovih 0,5. Trenutno na Optimusu 7 punim svaku večer, bude mi na <10% za vrijeme radnih dana, vikend se već produži pa ga punim sljedeći dan. Stalno je uključen BT (kada sam u autu spojen na headset), GPS i 3G ili WLAN ovisno o dostupnosti WLAN-a, push za 3 mail accounta + sinkronizacija s Facebookom. Preko radnog dana bude masa poziva i mailova, u slobodne dane manje poziva, mailova skoro pa isto. Dosta otpada i na surfanje te GPS tracking ako nema kiše i s posla stignem dovoljno rano da mogu obaviti trening prije mraka. Također na poslu se često koristi njegov Office i rijetko kada navigacija. Brightness je na auto.
![]() |
![]() |
#129 |
My style is hardstyle
Datum registracije: Apr 2012
|
SE K750i 7 dana. Svaki dan sms-am i pokoji kratki poziv.Prva baterija je.Cekam da se sam ugasi onda ga stavim punit (ali ga ne pali) nakon 6-7 sati punjenja ga upalim i tako odkako sam ga kupio.Kupio sam ga cim je izasao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
I to je puno - no ja odprilike slusam glazbu 3 sata dnevno i u ta 3 sata provjeravam fb. Kada bi samo stajao ili slao samo par sms mislim da bi bili tu negdje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|