Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.09.2011., 11:14   #121
chief_wolfinjo
Guest

nakon evo 3mj. ili kolko već od akcije, mob i dalje koristim i vrlo je dobar
jedina zamjerka mi je kamera koja je fakat u banani
  Reply With Quote
Staro 06.09.2011., 23:25   #122
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Mene isto fino služi ali osobno mi je ekran veći problem od kamere. Stvarno je malen i teško se tipkaju poruke (ali i to je djelomično riješeno ovime ). Sve ostalo da bi riječ rekao .
tutix je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.09.2011., 15:29   #123
Brlja
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2009
Crkla vibra jučer...
Brlja je offline   Reply With Quote
Staro 09.09.2011., 15:59   #124
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Cura mi je koristila ovaj mob zadnjih 2-3 mj i uspjela ga je ubiti do ne prepoznatljivosti

Prvo su otkazale vol +/- tipke, nekada i power tipka nije radila (nije do roma, provjereno)... Pao joj je jednom na pod, nije bilo vidljivih oštećenja i krepale su touch tipke. Back bi nekada proradio, ovisi o mjesečevoj mijeni ROM šteka na veliko i široko (stock rom ali sa izbačenim šrot aplikacijama). Koristi mob za fejs, poruke i pozive. Ima male nježne ruke i uspjela ga je srediti do kraja.

Raskopao sam mob, nema vidljivih oštećenja oko digitizera. Novi digitizer je ~18 GBP.

Huawei!

Edit: Zamijenio Ideosa za LG Optimus Me - preporod od mobitela, a gotovo identičnih karakteristika. Stock LG ROM. Nuff said.

Zadnje izmijenjeno od: xlr. 12.09.2011. u 16:53.
xlr je offline   Reply With Quote
Staro 10.09.2011., 02:57   #125
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Ja nisam neki heavy user, ali pado mi je dosta puta sad visine od ruku do poda u uspravnom polozaju, pa čak par puta i na tonbe. Sasipa se sav u djelove, sastaviš, upališ i vozi. D inačica je, možda to ima kakve veze s izvedbom. Stock ROM je žešći šrot, fala bogu na xda developersima je zavidan broj ROM-ova za ovaj telefon. Leandroid (sad je već v13.6) bio i ostao favorit. Ali opet, manjak RAM-a ubija ovaj telefon, a "dobro optimizirane" aplikacije poput Facebooka ga razapinju, mali ekran sam već spomenuo. Dobar je za uvod, Android mi odgovara ali ići će se na nešto bolje (veće).
Staro 12.09.2011., 13:51   #126
Brlja
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2009
Citiraj:
Autor Brlja Pregled postova
Crkla vibra jučer...
I jedan ciljani udarac po maski iza i vibra opet radi!
Brlja je offline   Reply With Quote
Staro 27.09.2011., 17:03   #127
hari123
Brucos
Moj komp

hari123's Avatar

Datum registracije: Apr 2010
Posto kada te neko nazove , fakticki ga ne cujes.. Moze li se to pojacati nekako, ako ne morat cu mijenjati fon jer stvarno se ne moze telefonirati..

problem rijesen.

Zadnje izmijenjeno od: hari123. 28.09.2011. u 01:10.
hari123 je offline   Reply With Quote
Staro 29.11.2011., 23:22   #128
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Long shot, jel netko možda mijenjao digitizer u Agram Servisu i koliko ga je koštalo? Puko je frendu baš digitizer, zaslon je u redu. Poslao sam mail ali se prave grbavi i kažu da im odnesem mobitel osobno (Slavonska avenija 22d) pa da će procjenit i ne žele reći cijenu servisa. Nemam kako/ne da mi se "jahat" do tamo dvaputa samo za procjenu. Alternativa mi je digitizer sa eBaya koji dođe nekih 220 kuna i sam ga mijenjam.
Staro 30.11.2011., 16:10   #129
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ako ćeš otvarati mob i sam mjenjati, posao je mačji kašalj ako si ikad radio nešto slično. Jedino je digitizer preskup... Također, provjeri koji model digitizera imaš (multitouch ili ne) i raspitaj se jesu li međusobno izmjenjivi.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno