|
![]() |
#121 |
Guest
|
nakon evo 3mj. ili kolko već od akcije, mob i dalje koristim i vrlo je dobar jedina zamjerka mi je kamera koja je fakat u banani ![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Cura mi je koristila ovaj mob zadnjih 2-3 mj i uspjela ga je ubiti do ne prepoznatljivosti ![]() Prvo su otkazale vol +/- tipke, nekada i power tipka nije radila (nije do roma, provjereno)... Pao joj je jednom na pod, nije bilo vidljivih oštećenja i krepale su touch tipke. Back bi nekada proradio, ovisi o mjesečevoj mijeni ![]() Raskopao sam mob, nema vidljivih oštećenja oko digitizera. Novi digitizer je ~18 GBP. Huawei! ![]() Edit: Zamijenio Ideosa za LG Optimus Me - preporod od mobitela, a gotovo identičnih karakteristika. Stock LG ROM. Nuff said.
Zadnje izmijenjeno od: xlr. 12.09.2011. u 16:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Ja nisam neki heavy user, ali pado mi je dosta puta sad visine od ruku do poda u uspravnom polozaju, pa čak par puta i na tonbe. Sasipa se sav u djelove, sastaviš, upališ i vozi. D inačica je, možda to ima kakve veze s izvedbom. Stock ROM je žešći šrot, fala bogu na xda developersima je zavidan broj ROM-ova za ovaj telefon. Leandroid (sad je već v13.6) bio i ostao favorit. Ali opet, manjak RAM-a ubija ovaj telefon, a "dobro optimizirane" aplikacije poput Facebooka ga razapinju, mali ekran sam već spomenuo. Dobar je za uvod, Android mi odgovara ali ići će se na nešto bolje (veće). |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Brucos
Datum registracije: Apr 2010
|
Posto kada te neko nazove , fakticki ga ne cujes.. Moze li se to pojacati nekako, ako ne morat cu mijenjati fon jer stvarno se ne moze telefonirati.. problem rijesen. Zadnje izmijenjeno od: hari123. 28.09.2011. u 01:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Long shot, jel netko možda mijenjao digitizer u Agram Servisu i koliko ga je koštalo? Puko je frendu baš digitizer, zaslon je u redu. Poslao sam mail ali se prave grbavi i kažu da im odnesem mobitel osobno (Slavonska avenija 22d) pa da će procjenit i ne žele reći cijenu servisa. Nemam kako/ne da mi se "jahat" do tamo dvaputa samo za procjenu. Alternativa mi je digitizer sa eBaya koji dođe nekih 220 kuna i sam ga mijenjam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
49%winner
Datum registracije: Sep 2007
|
Ako ćeš otvarati mob i sam mjenjati, posao je mačji kašalj ako si ikad radio nešto slično. Jedino je digitizer preskup... Također, provjeri koji model digitizera imaš (multitouch ili ne) i raspitaj se jesu li međusobno izmjenjivi.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|