|
![]() |
#121 |
Guest
|
, ma boli me da je grafika iz 1993 . igra je fenomenalna! Jučer igrao do 3 ujutro! al nisam htio dalje da ne završim "tu verziju" Sad se čeka da se otključa steam verzija , pa idem sve na nightmare ponovo ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Ma znam, samo se nemrem načudit da su tak šparali ![]() A ništ', bumo probali, al tek kad ATI spoji sve recentne fixeve u jedan driver. Ako zbog ničega drugog, onda da vidim zakaj je kolega ivan77 tak oduševljen. Njegov entuzijazam me ispunjava nadom...
![]() |
#125 | |
Guest
|
Citiraj:
Grafika je također brutalna za tako niske zahtjeve! |
|
![]() |
![]() |
#126 |
Guest
|
![]() ![]() http://www.g4tv.com/thefeed/blog/pos...stein-3d-room/ ..hebemti..moram sutra sa dragom na neku kestenijadu..do nedjelje ..cijeli vikend bez ragea... |
![]() |
![]() |
#127 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
![]() |
#130 |
Guest
|
..ako po wastelandu pažljivije gledate slike na zidovima..skužit će te da su mape nekih DOOM 2 levela , isto tako neki crteži označavaju čudovišta , ako ih pogledate pažljivo , ili napravite prtscreen pa zarotirate za 180 stupnjeva , bolje se vidi , glavni junak na početku se vozi u buggyu koji ima figuricu svemirskog marinca na haubi ..neko kamenje je posloženo tako da oblikuje likove iz quakea..ima masa tih detalja ako pažljivije gledate za vrijeme igre. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#132 |
Guest
|
točno , pa 3 dvd-a ili steam uz megabitne veze...smiješno je o tome raspravljat. |
![]() |
![]() |
#133 |
Guest
|
2 terabajta koštaju 650 kuna. |
![]() |
![]() |
#134 |
Premium
|
ivane, promašio si poantu ![]()
![]() |
#135 |
Guest
|
Pa kakvo je to pitanje? Primarno texture data! |
![]() |
![]() |
#136 |
Guest
|
..ma usotalom..ja kažem..koga briga? Ako stvar valja da je 60 gb od toga što se mene tiče može rage bit 5 gb a 55 gb idnonezijski home made xxx uradak u 1080p |
![]() |
![]() |
#137 | ||
Registered User
Datum registracije: Feb 2011
|
Citiraj:
I to ne bolje, nego puno bolje!!! Citiraj:
Jedna riječ za igru. SRAMOTA. Ovako nešto loše sa grafičke, tehničke i ikoje druge strane je meni jednostavno teško povjerovati da je moguće! Što konzole mogu u*rat, to ne može ispravit nitko! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Guest
|
Kupi naočale ili odigraj igre jer sigurno nisi obje igrao ![]() Konzole nisu imale ama baš nikakav saying kaj se tiče igre za PC isto kao jedna Bethesda (zenimax) Igra je rađena paralelno za sve tri platforme tako da niti jedna ne ograničava drugu! Ali što očekivati od neznalica koje su svoja očekivanja bazirali na principu rada na Doomu 3 te su očekivali neš tipa Crysis 3. Znam jer svaki link na ovom forumu koji bi stavio o radu na igri nije nitko komentirao jer se nikom ne da baš čitati desetke stranica teksta o nečem što ne razumiju. Ovaj topic bi mogao postati najbolji primjer ikada jako glasne negativne većine od kojih 2/3> nije ni probalo igru ![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
oke sad sa ovim silnim fixovima mi igra radi na nekih 50ak fpsa sto je okej, samo ove texture jos uvijek kasne, ucitavaju se oko sekunde nakon sto se prikažu. ima kakav lijek za to? jos jedan problem mi se javlja. iako mi se vrti konstantno igra na 50, 55fpsa, cijelo vrijeme kao da mi malo zapinje, svaku sekundu kao da malo štekucka. ima ko lijeka za to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Premium
|
Mad_Duke, PR id software-a. ![]() ne al ok je, šta...ako je igra us**na, sve 5, nije ni prva ni zadnja kojoj se to dogodilo...neki 1.18 patch možda popravi stvari ![]() doduše, ja se moram posut pepelom jer je još nisam probao (ali hoću naravno), međutim ne mogu ostat imun na pritužbe ljudi - kako ovde na forumu, tako i širom neta koji se žale na KONKRETNE probleme, a pošteno su platili svoj primjerak.
![]() |
#142 | ||||
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
Citiraj:
evo kako original zapravo izgleda http://img17.imageshack.us/img17/173...dnotexture.jpg ne, uopce..znas li ti kako se rade multiplatformske igre? upravo zbog konzola je igra ispala takva kakva je. carmack i dizajneri su planirali puno vecu i opsezniju igru, ali nazalost morali su odustati od puno stvari kako bi to sve stalo na konzole - uostalom, pogledaj posljednji quakecon i carmackov govor od kojih sat i nesto u kojem je sve to fino objasnio. Citiraj:
za pc nisu dodali nikakvu dodatnu fiziku, teselaciju i ostale đinđe minđe koje su postale vec uobicajene na PC portovima. Citiraj:
Citiraj:
25gb download za 8h obicne pucacine koja se doima toliko staticnom posto je fizika gotovo i ne postojeca, jest po meni neisplativo. jedan borderlands je bolja igra i nudi puno vise zabave u slicnom okruzenju. prestani biti ociti fanboy i mislit da je igra "next coming of christ" posto ocito nije. na trziste je izbacen proizvod koji nije ni blizu carmackovim standardima niti bi covjek rekao da je igra bila u razvoju 6g (jednako kao i GT5 koji nudi tone vise sadrzaja) Zadnje izmijenjeno od: Ordem. 06.10.2011. u 16:47. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#143 | |
Registered User
|
Citiraj:
Drugo, igrane su obadvije i istina je- texture (a i sve ostalo) su očajne upravo zbog konzola. Ako ti fali logika, vjerujem da daju instrukcije i za to! Rage je smeće od smeća neviđeno, gore od crysis-a 2. Go*no koje nije vrijedno ničega, a kamoli novca! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() Kad već spominješ "histeriju"...pa ne odaješ dojam "staložene i smirene" osobnosti. |
|
![]() |
![]() |
#146 | |||||||
Guest
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
U to kakva ti je igra (igrivost, koncept)... ne ulazim, ali za grafiku nema mjesta subjektivnosti jer se točno zna kojim je putem Id išao za ovaj naslov i zašto. Što se samog koda tiče. Rage je po riječima tima, te Carmacka najkvalitetniji dio koda koji su ikad napisali u studiju. Pogotovo što je Carmack na ovom projektu postao ovisan o static code analysis software sa kojim su prošli PC i xbox verziju (ne znam za plejku) kako ne bi bilo niti jednog glitcha što nisu prije radili, a uvijek su napravili odličan posao! Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Kao što sam gore odgovorio. Ovo je i sam Carmack priznaje najbolji dio koda na nekom projektu što je u životu napisao! Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 06.10.2011. u 17:04. |
|||||||
![]() |
![]() |
#147 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
jebote ja ne kužim o kakvoj vi fizici ovdje pričate?! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
John Carmack, Developing RAGE for consoles was a big mistake, future titles will put priority on PC hardware "When we started on the game six years ago, I looked at the consoles and said ‘These are as good as the PCs that we're on here’, and our development strategy was set up such that we basically developed live on all the platforms there. And now when we’re looking at PCs that have ten times the horsepower of the consoles... I’m making a large change in my direction, just saying ‘We should be focusing on building things efficiently on the PC and [then] deploying on to consoles.’ And we didn’t make that as crisp of a distinction as we should have." |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Registered User
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |