|
![]() |
#121 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
filantrop nije sigurno ![]() ![]() ja sam već rekao na temi... teško da će oni (tj. grad) spuštati cijenu i to sve je tak logično... s jedne strane radiš za fixnu siću, sa druge imaš "svoj" obrt kojeg ti drugi diktiraju ![]() mislim gledano sa strane djelatnika. sa strane korisnika - cammeo je bogom dan, samo velim da vidimo razvoj kroz par mjeseci... yebiga frende ako ti meni nemreš doći do kućne adrese dok se ja obučem i izađem na kapiju - yebi ti svoj posao (naravno stvar navike i usluge). |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Evo me nazad s Kameom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Negdje izmedju 05:30 i nesto iznad 06 ujutro, ima ih nabacanih po citavoj Vlaskoj. Po sredini ceste se parkiraju i žmigavela sve u deset dok stoje. Istu stvar rade pred postom u Branimirovoj. Nije da sam jedno jutro vidio, pa da nazovem slucajem. Ostavljaju dojam kao da ih ima puno vise po gradu, nego sto im je stvaran vozni park. No moram priznati da ih svugdje vidjam dok vozim. Jel Costa povecao park u zadnjhi mjesec dana, ili ova strategija dobro funkcionira? Jer ima se dojam da su na svakom koraku! Zanimljivo da spominjes razvoj i konkurenciju, jer prica se da dolazi jos jedan konkurent. Navodno sin jednog preminulog 'investitora' koji mora novac uloziti u neki siguran i stabilan posao. Navodno i viza ide uz paket dolaska. Ali tajna je u tome, da mu neki domaci covjek treba raskrciti teren u razradi pravog monopola. Jesi kaj cuo o tome? ![]() ![]() ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Guest
|
U zadnja dva tjedna sam se navozao taksijem više nego u zadnjih 10 godina! FTW. Samo, žao mi ekipe kaj sve mora trpiti od seljačina svaku večer! |
![]() |
![]() |
#127 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Meni je zao sto ti je vrucina ubila rafinirani osjecaj za humor ![]() Dobro, ne ocekujem od vozaca da mi dusu otvaraju o svom poslodavcu nit me previse zanima. Ali vozaci mi nisu ostavili dojam mucenika ili razocaranih ljudi. Kaj te briga, nitko ih nije tjerao a ne zaboravi na pozitivan danak konkurencije. Mala je zrtva za veliki pomak. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Sad mi je taxi postao normala. Koristio sam kameo cca 10ak puta od kad su došli i do sada su samo jednom "zajebali" kad sam im rekao da pošalju DVA vozila, a oni su poslali jedno. No dobro. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
našikan pravim haos
|
Citiraj:
Inace,gornji dio savske tam kod Sidra i onih okretista,vikendom oko 3-4-5 ih ima ko govana....dobra mi je fora jer i kad se nacugam s svojim kolima,priljepim im se na guzicu i lagano prema Kvatricu ![]() BTW,u toj turi nisam vidio niti jednog šahista sa strankama u vozilu,mislim da slušaju duet Graše i Mineee: "Ako ovo je kraj" ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
8-bit Gen.
|
Al zato kapitalu u nezgodno pokrivenim vremenima nije svejedno. Ipak je istina. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja imam i neugodnih iskustava sa cameom. Je, jeftiniji su, ali jeste li se pitali kolika im je tarifa na 1212? Obavezno te stavi na čekanje, a naplaćuju od uključivanja. I da, dva puta mi nisu došli kad su trebali, a jednom nakon 40 min, iako je u poruci pisalo 8 min. Frendu je popapalo 37 kn dok smo naručivali taxi nedavno(dvaput nije došao, treći put hebanjemajke od nekih par min). |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Bas sam to nesto danas gledao.. kak se to poziva na mobu ? Vidim u Osijeku imaju pozivini al tu nema .. I onda po kojoj tarifi to ide ? EDIT: Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: viper. 28.06.2011. u 13:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Premium
Datum registracije: Feb 2004
|
Za Zubaka sam bio jaaako davno cuo da se misli ugurat jer ima hrpetine bijelih vozila kojima je istekao lizing u muriji i slicno i nezna kud s njima ![]() Povremeno totalno preplave TRCZ sa bijelim skodama Ali je navodno bio odustao. Sumljam da ce ozbiljno narusit trenutno stanje jer koncesija vise nema puno u opticaju, cim se doskoluje dovoljno vozaca odose preostale koncesije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa baš za sitne pare ne bi rekao. Prijavljeni su za 4300 na 40 sati tjedno. Frend koji tam radi računao je i kaže da bi trebao dobit malo preko 6000 za 6 mj. Vidjet ćemo što će bit kad dobije plaću. U 5 mj je radio 9 dana i dobio 2200 kn.
![]() |
#138 |
našikan pravim haos
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Radio Taxi će ili morati smanjiti cijenu ili ključ u bravu jer će biti previše konkurencije sa debelo povoljnijim cijenama.
![]() |
#141 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
ja se prvi put vozio sa cammeom u petak i imam OK iskustva. Dobio u poruci da taxi dolazi za 5min dok sa se spustio sa 10og kata on je vec bio dole. Od utrina do Tuškanove 31kn ![]() Jedino sta je vozac rekao da radi od 8 ujutro, a mene je vozio oko 20, kak je i sam rekao ovo mu je bila zadnja voznja u tome danu i da imaju pun k posla. Non stop se vozi |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Jutros vidio "starog" taxista kako je mrtav 'ladan prošao kroz crveno. Stao, pogledao lijevo-desno, ma kaj bi on čekao i po gasu. Naravno, Meca E klasa... Aha, križanje Radničke i još neke ulice, kod Gramata.
![]() |
#144 |
našikan pravim haos
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
našikan pravim haos
|
Oglasio se i "pionir" Ante Tomić ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Konačno da je i do tog došlo. I treba da krenu propadati, možda tada shvate kakve su napuhane cijene imali i krenu konačno pošteno raditi. Prije su većinu vremena sjedili na kožnim sjedalima svojih mezimaca i ladili jaja te prevezli tek tu i tamo kojeg putnika. Sada se smanjenjem cijene povećava broj putnika i moraju više razvažati, tj. više raditi... Jadni! |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
našikan pravim haos
|
Evo prva primjedba na Cameo,oblokali se u birtiji gledajuci tekmu,frendu treba za NZG taxi,zovem,javicemo SMSom kad ce vam stic: ZAO NAM JE ALI VASE USLUGA JE ODBIJENA! Ok,aj opet...isto,aj opet al uz ebanje matere...isto,zovemo s kucnog,kaze automat ce vam javit kad...prekine. Zovem ja kaze lik AJ BOK! Vrištimo...... uzas.... Pitamo zensku kak se zove da ju prijavimo gazdi...kaze ona JASMINKA...je a ja sam Peraklo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
8-bit Gen.
|
Malo sam preletio propustena dogadjanja i vidim da nitko nije komentirao : Stari' taksisti tuže grad i traže zabranu Cammea Zagrebački taksist izguravao s ceste vozača Cammea A nacuo sam i da predsjednik istih, uletava mahom u sve radio emisije i objasnjava voditeljima kako treba voditi emisiju. Posebno ako je gost samo Cammeo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Guest
|
Ova priča može završiti samo na jedan način. Da stari taksisti patentiraju "Taxi" i onda da zabrane Cammeu da vozi ![]() -- Ontopic http://www.tportal.hr/vijesti/hrvats...ca-Cammea.html Ovako je dok ne pogodi auto pun krkana koji će izaći i zavrnuti vrat dotičnom u samoobrani. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|