Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 28.02.2012., 20:48   #121
blava
Premium
Moj komp

blava's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Procurio prototype gameplay video otkazane Batman igre

Day 1 imao je ideju napraviti Batman igru prema stripu Gotham by Gaslight, radnja bi bila postavljena u 19. stoljeće, a vitez tame borio bi se s Jackom the Ripperom.

IZVOR ( HCL gaming portal )

blava je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2013., 22:27   #122
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Malo dižem strau temu, ali da ne otvaram novo a imam problema sa igrom.

Sve je ok, ali kad izađem van iz igre i ponovno uđem sve moram ispočetka, uopće mi ne radi save...jel tko zna do čega je.

Igra je instalirana prek Steam-a, tu sam kupio kljuć od dečka sa foruma. Do čega bi moglo biti, sad krenem igrat i racku, piše mi "start new game"...a prošo sam prvi put dosta daleko.
danc00 je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 04.03.2013., 22:37   #123
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
Malo dižem strau temu, ali da ne otvaram novo a imam problema sa igrom.

Sve je ok, ali kad izađem van iz igre i ponovno uđem sve moram ispočetka, uopće mi ne radi save...jel tko zna do čega je.

Igra je instalirana prek Steam-a, tu sam kupio kljuć od dečka sa foruma. Do čega bi moglo biti, sad krenem igrat i racku, piše mi "start new game"...a prošo sam prvi put dosta daleko.
Možda ti fali ili si ne ulogiraš automatski Xbox Live account, svejedno lokalni ili obični, ugl. bez njega igra ne može spremati sejvove. U igri otvori onaj svijetlo plavi dashboard od Games for Windows Live i tamo se moraš loginat da bi sejvovi radili.
doky je offline   Reply With Quote
Staro 04.03.2013., 23:01   #124
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Ma evo inst sam taj GfWL i opet isto, kaj da sad radim? Evo a u igri kad kliknem tu ikonu uopće se niš ne dešava, a naravil sam taj profil i ulogiral sam se...

Staro 04.03.2013., 23:57   #125
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Ako se ne varam GFWL bi trebao odmah biti instaliran zajedno s igrom, a ne naknadno, imao sam i sam Arkham City na Steamu i sve je normalno radilo. Ovaj Marketplace uopće nije bitan, on se može i maknut, važna je baš ta GFWL komponenta koja se otvara ingame, bitno je u igri otvoriti taj Live dashboard i u njemu se loginati jer se sejvovi vežu uz account. Možda nova čista instalacija igre i GFWL-a pomogne...
doky je offline   Reply With Quote
Staro 05.03.2013., 00:11   #126
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Bum probal THX
Staro 27.05.2013., 23:35   #127
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

Ovak imam problem oko rješavanja jednog problema. Imam zadatke da nađem tragove koji me vode do Ras al Gula, i onda mi se umješa Upinik u igru i od onda nemam nikakve smjernice, problem je u tome kaj sam na tome stal prije 2ipol meseca i ne sječam se točno priće kak je išla, i sad na mapi nemam nikakav zadatak ucrtan niš, uopće ne znam više kaj da radim.

Jel se sjeća neko kaj se treba napraviti ...jer ni sam ne znam više kaj da radim, lutam mapom i tučem luđake dok mi ne dosadi To ti je kad se jedna igra prolazi pola goddine
Staro 27.05.2013., 23:42   #128
zhecky
Semper iratus
Moj komp

zhecky's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
na izlazu iz muzeja upali onaj vision na x i prati tockice krvi do di te vode (ako se radi o toj misiji), bas sam prije koji dan zavrsija igru
zhecky je offline   Reply With Quote
Staro 27.05.2013., 23:52   #129
danc00
Why so serious
Moj komp

danc00's Avatar

JEp, i našo sam nekog lika s kojim sam pričal, i tu sam stao.... eto vidiš kad se nemrem sjetit tog dijela priće!

edit
tHX, ipak je bilo do toga, trebalo je opet pratit tragove, pobrkal sam stvari jer velim igral sam prije dva i pol mj. pa se nisam točno sječal kaj sam napravil. Prošo i sad pičim dalje, nadam se da budem sad prešel u jednom komadu za par dana

Zadnje izmijenjeno od: danc00. 28.05.2013. u 01:56.
Staro 01.10.2013., 10:03   #130
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Evo zaigrah i ja s malim zakašnjenjem od 2 godine hehehe....bar će mi sve bit svježe prije Originsa.
Igra je i dalje prezakon bez obzira što je zeru starija, ali dođe mi da razbijem đojped od monitor samo zbog onog AR traininga ( sa svim drugim nemam problema, nije uopće teška igra). Jel se to uopće isplati ganjat, šta dobijem ako završim sve te debilne treninge? Ne da mi se 2 i pol sata bacat na glavu s iste zgrade nebil' prošao kroz svaki prokleti ring. Osim ako je rewrad na kraju preheben.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 01.10.2013., 22:06   #131
newyxX
Mlatimudan
Moj komp

newyxX's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
Citiraj:
Autor TheProfiler Pregled postova
Evo zaigrah i ja s malim zakašnjenjem od 2 godine hehehe....bar će mi sve bit svježe prije Originsa.
Igra je i dalje prezakon bez obzira što je zeru starija, ali dođe mi da razbijem đojped od monitor samo zbog onog AR traininga ( sa svim drugim nemam problema, nije uopće teška igra). Jel se to uopće isplati ganjat, šta dobijem ako završim sve te debilne treninge? Ne da mi se 2 i pol sata bacat na glavu s iste zgrade nebil' prošao kroz svaki prokleti ring. Osim ako je rewrad na kraju preheben.
Potrazi na youtubeu pomoco oko toga jer ti puno pomogne u nekim djelovima igre, a i dobro je znati. A i to ti je side mission kojeg nemoras rijesiti, ako ti se ne da.
newyxX je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno