|
![]() |
#121 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Procurio prototype gameplay video otkazane Batman igre Day 1 imao je ideju napraviti Batman igru prema stripu Gotham by Gaslight, radnja bi bila postavljena u 19. stoljeće, a vitez tame borio bi se s Jackom the Ripperom. IZVOR ( HCL gaming portal ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Malo dižem strau temu, ali da ne otvaram novo a imam problema sa igrom. Sve je ok, ali kad izađem van iz igre i ponovno uđem sve moram ispočetka, uopće mi ne radi save...jel tko zna do čega je. Igra je instalirana prek Steam-a, tu sam kupio kljuć od dečka sa foruma. Do čega bi moglo biti, sad krenem igrat i racku, piše mi "start new game"...a prošo sam prvi put dosta daleko. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ako se ne varam GFWL bi trebao odmah biti instaliran zajedno s igrom, a ne naknadno, imao sam i sam Arkham City na Steamu i sve je normalno radilo. Ovaj Marketplace uopće nije bitan, on se može i maknut, važna je baš ta GFWL komponenta koja se otvara ingame, bitno je u igri otvoriti taj Live dashboard i u njemu se loginati jer se sejvovi vežu uz account. Možda nova čista instalacija igre i GFWL-a pomogne... |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Why so serious
|
Ovak imam problem oko rješavanja jednog problema. Imam zadatke da nađem tragove koji me vode do Ras al Gula, i onda mi se umješa Upinik u igru i od onda nemam nikakve smjernice, problem je u tome kaj sam na tome stal prije 2ipol meseca i ne sječam se točno priće kak je išla, i sad na mapi nemam nikakav zadatak ucrtan niš, uopće ne znam više kaj da radim. Jel se sjeća neko kaj se treba napraviti ...jer ni sam ne znam više kaj da radim, lutam mapom i tučem luđake dok mi ne dosadi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Why so serious
|
JEp, i našo sam nekog lika s kojim sam pričal, i tu sam stao.... eto vidiš kad se nemrem sjetit tog dijela priće! edit tHX, ipak je bilo do toga, trebalo je opet pratit tragove, pobrkal sam stvari jer velim igral sam prije dva i pol mj. pa se nisam točno sječal kaj sam napravil. Prošo i sad pičim dalje, nadam se da budem sad prešel u jednom komadu za par dana ![]() Zadnje izmijenjeno od: danc00. 28.05.2013. u 01:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo zaigrah i ja s malim zakašnjenjem od 2 godine hehehe....bar će mi sve bit svježe prije Originsa. ![]() Igra je i dalje prezakon bez obzira što je zeru starija, ali dođe mi da razbijem đojped od monitor samo zbog onog AR traininga ( sa svim drugim nemam problema, nije uopće teška igra). Jel se to uopće isplati ganjat, šta dobijem ako završim sve te debilne treninge? Ne da mi se 2 i pol sata bacat na glavu s iste zgrade nebil' prošao kroz svaki prokleti ring. Osim ako je rewrad na kraju preheben.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 | |
Mlatimudan
Datum registracije: Jun 2011
|
Citiraj:
|