|
![]() |
#121 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Friday's press conference - Bahrain Jedna zanimljivost, McLaren ima live telemetriju i vozac - pit konverzaciju, na svojoj stranici. Tko ne zeli sutra cekati snimku kvalifikacija ima na FOX-u live. Gledati ga mozete u VLC-u pomocu ove playliste. |
![]() |
![]() |
#122 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Povratak na PC ![]() http://www.bug.hr/master/vijesti/f1-...pc/101007.aspx Citiraj:
![]()
![]() C L O W N I N G ![]() Zadnje izmijenjeno od: Doink the Clown. 12.03.2010. u 19:51. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
I još je rekao da neće biti top u Bahreinu. Jedva čekam daljnje trke ![]() Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#125 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#126 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#128 | |
Premium
|
Navodno je Samo Sutil na primeu. Citiraj:
Bahrain Saturday quotes: Bridgestone Leteci Vettel na letecem tepihu. ![]() Zadnje izmijenjeno od: kian. 13.03.2010. u 15:28. |
|
![]() |
![]() |
#130 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Meni ukinuli HRT2 na kablovskoj za vrijeme trke, pa sam sada prinuđen da gledam na BHT-u. ![]() ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A jebemu, gledam prvih 15 krugova i neznam sta gledam. ![]() IMO, ovo vise nije formula....
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
#132 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Bome, baš se i ja s nostalgijom prisjećam par sezona prije. No dobro, trebamo se priviknuti, tek je početak, dok skužimo gdje tko sjedi, koju farbu koji bolid nosi itd A možda i sezona bude zanimljiva. P.s. ovaj Bahrein je debakl za odabir prve utrke, više života ima na Hungaroringu... |
![]() |
![]() |
#133 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
Ne vidim neke prevelike razlike, nema samo uzbuđenja oko toga kad će Ferrariju planuti boks kod nadolijevanja goriva ![]() Koliko vidim zasad, veća težina i uže prednje gume će lijepo začiniti sezonu. Mala nepažnja i odeeee, zato su neki i tako oprezni. Sve mi se čini da će samo prvih 10 i zadnjih 10 krugova biti zanimljivo, sve između će biti odustajanja i tek pokoje pretjecanje. Još 29 do kraja, bit će tu svega još (nadam se) ![]()
#136 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
Nadolijevanje goriva je ionako obiljezilo samo novije razdoblje F1. Istina je da je bilo dosadno, no što je tu je. Povratkom u Europu je obicno bilo zanimljivije i bolje, pa se nadam da i ova godina nece biti iznimka. ![]()
#140 | |
Je suis Schumi
|
Citiraj:
Slažem se. Ali jbg. Berniju je samo lova vazna... Imola je davno obnovljena, a kao razlog izostanka se navodi to da nije sigurna. Ma daj... ![]() I jos dogodine stize Indija. A i nova utrka ove sezone mi je ![]() ![]()
![]() |
#141 | |
Ređistred Juzer
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#144 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
I prošla sezona je bila odličan pokazatelj jedne stvari, tj. da dobar vozać u super bolidu može osvojit prvenstvo, odnosno da ni vaš vozački bog Hamilton nemože prismrdit postolju s lošijim bolidom. Baš me zanima kako će završit dvojac iz Mclarena. Obojica su bili prvaci, sada imaju iste bolide a nije tajna da je Hamilton uvijek bio favorit a Button je uvijek bio B klasa do prošle godine pa me zanima hoće li biti i takva razlika u bodovima između njih dvojice. I za kraj, FIA je odobrila Renaultu promjene na motoru, pa će vjerojatno biti malo konkurentniji! |
|
![]() |
![]() |
#145 |
Banned
Datum registracije: Mar 2010
|
Koliko sam vidio ove sezone ce Ferarri biti bez dileme prvi...ali svakako da bi bolje bilo da sezona bude jos neizvesnija,sve do kraja... ![]() |
![]() |
![]() |
#146 | ||||
Banned
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||||
![]() |
![]() |
#147 | |
Nikad sit, uvijek žedan
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#148 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#149 | |
Premium
|
A lap of Albert Park with F1 driver Mark Webber Ferrari Grands Prix Special - The Box Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#150 |
Je suis Schumi
|
Hamilton jest smrad, ali kao i svi veliki vozaci. ![]() Ali zna voziti i kontrolirati utrku. Prosle sezone je bio nesto smireniji i to je dokaz da je iskusniji. 2007. a i 2008. je bio previse divlji. Da je ove sezone McLaren najjaci auto, nema sumnje da nebi pokupio drugu titulu. Cisto sumnjam da bi mu Button poremetio planove ![]()
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|