|
![]() |
#121 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
Ima li tko link za Mio M300 iGO Amigo sa najnovijim kartama HR BIH . samo da otpakiram i stavim na miu hvala svima unaprijed da li su ovo najnovije karte BosniaHrz83Navigo_2009.12_100204 Croatia83Navigo_2009.12_100204 Zadnje izmijenjeno od: Kika. 21.04.2010. u 18:48. Razlog: update |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
I g o 8 http://rapidshare.com/files/390275442/igo8.rar V i s u a l 3 2 0(pass: visual320) http://rapidshare.com/files/390271662/Visual320_240.rar Appstartupsec.ini http://rapidshare.com/files/390278776/appstartupsec.ini Appstartupsec.ini kopirat u Program files\MioMap Igo 8 raspakirati i kopirati direktorij (ne samo fajlove) u Program Files (Program files\igo8) · Jezik hrvatski · Voice hrvatski · Mapa+zgrade (update po volji) Visual 320 je rezolucijska inacica http://projects.lanik.org/GPSProject_00.htm (zahvalite čoveku), instalira se u root folder....moguci problem...ako nece radit prvo instalirajte orginalnu verzilu sa tog sajta pa preko nje visual 320(ne znam da li sadrzava flash u ovom obliku)...visual , visual.auto, visual.ins foldere kopirat u root M300 se zakljuca ako se cacka po path.ini...tamo mu se iskljuci appstartupsec.exe koji mu je operativni program (sadrzi u sebi USB konekciju)...ako se zakljuca ostavite mio upaljen 24h ukopcajte na USB i resetirajte par puta po potrebi...povezat ce se) Po defoltu su igu 8 iskljucene mape...to se pali u startup paneli (slicna xp-u)...ne znam dal ce to trebat radit pošto je direktorij iz mog mia i to je odradjeno vec 2. stvar...najvjerovatnije nece moci naci GPS signal (igo verzija) no GPS driver error , mio ce radit normalno...treba se malo poigrat s postavkama...uglavnom radi...nemam vise mio kod sebe pa da tocno napisem gdje...treba ga pustit da pretrazi vezu...po defoltu je ak se dobro sjecam luka, 1, pa neki visecifreni broj...kad nadje konekciju bude luka, 2, opet neki broj J...ne trazite iz stana Navigacija fino radi, ne smrzavaju se karte...da...mape J http://www.navngoigo.webatu.com/1_7_EUR-2009-06-TA.html Pozdrav, uzivajte ko oce pivu platit...Zgb ![]() Zadnje izmijenjeno od: hypergoc. 22.05.2010. u 13:55. Razlog: ispravak |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 |
Registered User
Datum registracije: May 2010
|
obrisati molim...krivoklik ![]() Zadnje izmijenjeno od: hypergoc. 22.05.2010. u 13:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Za zgrade ti trebaju fileovi u folderu buildings i trebaš staviti na 3D prikaz karte. Nisam razumio ovo u vezi GPS-a. Šta ti fali? Tipka 'Izlaz' u iGO-u ili nešto drugo? Ako ti fali ta tipka, onda u file sys (otvori ga notepadom), ispod [interface] dodaj liniju 'show_exit=1' (naravno, bez ' znakova) i snimi takav file.
![]() |
#126 | |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#129 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#130 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
...jel ima neko "orginal" katre Slovenije, Austrije, Italije... za Mio M300, meni ovo ostalo izgleda prekomplicirano (prva navigacija pa nema smisla da ju zeznem) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Kako već instalirane karte od M300 glase kao najbolje za HR i BiH, a dotičnu navigaciju imam više od pola godine, neki dan sam odlučio navigacijom otići u BiH. Duboko sam razočaran sa default kartama za BiH, nisam u životu otišao više od 5 km južnije u Bosnu od Slav Broda, ceste i tu zemlju znam otprilike kao i Tajland ![]() I tako nas par sa posla odlučili upisati vanredno visoku školu u Bihaću, malo nas puklo, pa eto, ajmo vidjeti kak će to ići, diploma tam isto kao i diploma ovdje. Sjeli u auto i zaputili se prema tamo, uvjeren da će nas M300 odvesti relativno točno. Na kraju smo se pouzdali samo u prolaznike da pitamo za put, karte BiH su katastrofa. Mio je sto puta nekak skužio da mi plovimo, a ne vozimo ![]() Vozimo ravno, nigdje skretanja kad kaže odjednom za 300 m skrenite desno, a nigdje desnog skretanja ni za 900 m, a kamoli 300. Kad mu se od-zumira vidi se da ta njegova karta vodi za odredište, ali to fula ulice da je to strašno. Za HR nisu ni loše ali BiH... to je strašno. Dakle biti će nužno otključavati uređaj i stavljati nešto drugo. iGo najvjerovatnije, pa da pitam, dali su karte od Igo-a za BiH dobre, ako nisu, koju navigaciju preporučate da ima dobre karte za našu regiju (Balkan i centralna Europa?)
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 10.07.2010. u 18:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Premium
|
Garmin je među boljima, ali ne ide na taj uređaj. iGO je dobar, ali... Naime, iGO karte radi više firmi (matični Navigo, Navteq, Monolit,...) i zato treba malo eksperimentirati. Npr. Navteq karta (njihove karte obično imaju u imenu dodatak NTQ) mi nije uspjela naći jednu adresu u ZG. Navigo karta ju je našla bez problema. Po mom iskustvu, Navigo karte su se pokazale kao najbolje.
![]() |
#135 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2010
|
Javi se molim te na email - prometnik3@gmail.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
Registered User
|
![]() Citiraj:
Javi se na email - prometnik3@gmail.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Registered User
|
Cek cek, bas sad rostam po postovima jer trazim kako smanjiti mape za Route66 ![]() Zasad imam samo prevelike mape cijele Europe jer eto, imam premalu karticu pa prema tome eto, ne radi ako nemas nesto vise od 2Gb memorije na uredjaju. ![]() I nije mi jasno kako vam ne radi Garmin ? Uredjaj koji imam jest: "Mio MOOV 200" Na njega sam utrpao: Garmin 50020w Mape: CN Europe NT 2011.2 (Oklaštio je na način da se ne preklapa sa AdriaRoute) AdriaTopo 2.20 AdriaROUTE 3.0 Imam 2 SD kartice sa po 2Gb pa mi ne stane istovremeno Garmin i Route66 (koji mi je sad u testnoj fazi, ne stane mi karta europe pa tražim rješenje kako je okljaštit, ako netko zna neka viče) Kako sam upogonio prilično primitivan hack (nakon par dana pisanja skripti (čitaj kolko dana tolko puta je uredjaj bio cigla) više mi se ne troši vrijeme na ulickavanja i moj shell nema skinove), nakon hard reset-a uredjaja moram ponovo pokrenut skriptu da se sve podesi te da mogu rotirat ekran, gasit isti, pokretat MioPocket ili Garmina ili eto od danas Route66 (al samo kad promjenim SD karticu i bez mapa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Registered User
|
Nikako mi nije jasno kako možete perferirat navigaciju za koju kažete super brzo radi stavi nju, kad ti software-i imaju mape npr za hr od max 7Mb? Pa naravno da će brzo radit. Jesam li ja tu nešto krivo shvatio? npr iGO ima tako malu i smijesnu mapu da tu nemoze stat nešto previše informacija? |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Pozdrav! Pošto sam novi na forumu nemojte se ljutiti ako napišem kakvu glupost. Kupio sam Mio moov M300 navigaciju, ali ona mi je samo pokazivala na ekranu da spojim navigaciju na usb. Prikopčao sam ju na komp i vidio da nedostaju neki file-ovi. Prijatelj ima istu takvu pa sam uzeo od njega navigaciju i kopirao sadržaj njegove na svoju navigaciju. Sad kad ju upalim počne se paliti i dođe do 3 crtice pred kraj i restarta se i tak stalno. Ako može pomoć, kaj da radim??? Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
gamer/hardveraš/mrežaš
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#141 |
gamer/hardveraš/mrežaš
Datum registracije: May 2004
|
inače ak izgubite pristup preko usb-a ko ja, rastavit gps, nac kod sklopke pinove, s nečim metalnim ih shortat dok vam se ne javi usb found new device, ne znam tocno što sam spojio s kojim igrajte se malo, naravno ne odgovaram za zajebe, sad sam ga unlokao i imam win shell neki stari i linkom za smartst, još ću morat nekako stavit link od igo na desktop, onaj renčijev pack bi sad super sjeo... ![]()
![]() |
#142 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
MIO moov M300
Vjerovatno je već o tome bilo riječi na forumu ali nisam dobro razumio.Ako neko ima volje pomoći bio bih mu zahvalan. Našao sam karte europe za M300 (Mio-Mireo 2010.09 full Eu)i sad bi trebao instalirati a normalno neznam kako.Ako bi mi neko mogao detaljno objasniti. Unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Premium
|
Ovo što si kopirao su karte. Fali ti licenca za svaku kartu (fileovi ima extenziju *.lic). Svaka karta mora imati istoimeni *.lic file jer bez toga neće raditi.
![]() |
#146 |
Registered User
|
Imam i to.Jeli to kopiram u istu mapu sa kartama ili u posebnu mapu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Registered User