|
![]() |
#121 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Taman sam htio napisat. ![]() Meni odgovara jer će im više ljudi kupovat stvari iz shopa, a to vodi tome da oni stvaraju više contenta za nas. Imaju rotaciju od 15 heroja. :smijeh: |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Živi bili pa vidjeli kako će ovo ispasti. HoN mi je i bio dobar zbog toga što nije imalo puno idiota koji izlaze iz igre nakon first killa i slično. Uglavnom doživimo 95% igara sa 10 igrača do kraja. Sada ćemo vidjeti kako će biti. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#124 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Što se tiće leavera u LoL-u (primarni razlog zašto je HoN bolji), njih u ranked igrama nema (elo 1350+). Baš je osjetna razlika između unranked i ranked. Jedini problem je što u LoL-u moraš preživjeti tih 30 levela nakon čega možeš igrati ranked. Ja nikad nisam igrao DotA-u, tako da mi tih 30 levela ufuravanja nije predstavljalo problem, ali sad kad sam postao iskusan u MOBA žanru, kad igram unranked mi se smući. Za doći do levela 30 treba nekoliko mjeseci, tako da se mora biti uporan. HoN nemože preživjeti dotu2, nema šanse. HoN-a faila u svim bitnim elementima gameplaya: heroji nisu vizualno pre različiti, još gore, nije pre jasno koji heroj je u tvom timu a koji neprijateljski, cijela mapa je pre tamna. Novi buy menu je manje zbunjujuć, ali i dalje loš. Grafika je lošija, ali to se može uzeti kao plus pošto će raditi na slabijim kompovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
Premium
|
Citiraj:
Za razlikovanje prijateljskih i neprijateljskih heroja treba dosta iskustva. Ja igram HoN već godinu dvi i najnormalnije raspoznavam ko je ko. Mapa je tamna sa Hellbourne strane, ali sa Legion je sasvim zelena i svijetla. Shop je odličan, ali i tome treba dati vremena. Kad se privikneš, u 5 sekundi možeš kupiti sve šta treba. Grafika je lošija u odnosu na što? DotAu 2? LoL? WC3? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
vi ste ludi, kao prvo grafika je prejebena i nimalo zahtjevna. kao drugo igra ima sve kaj treba imati igra tog žanra. heroji su sasvim različiti po slikovima, koga briga ak svi imaju 2 noge rofl, nikad nisam ni pomislio da bi neko trebao imati 3 noge.. a ak neznaš koji je tvoj igrač a koji nije onda si debil koji nezna ko mu je u timu i nisi timski igrač... dota2 će se dobro prodavati samo zbog imena - dota2 svi će misliti da je to nekakav brutalni službeni nastavak a to je zabravo samo jedna od verzija imitacija
![]() |
#127 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Grafika je lošija za standarde današnje, iso kao i lol da nebude odma svadja! Igra je pretamna česo fulam ward a igram je već 2 mjeseca, brightness je pojačan do prije točke gdje sve postne blijedo kao isprano ak sam se dobro izrazi, tj previše! |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Čim je Valve iza tog projekta biti će i kvalitete, a ne samo ime. Pošto IceFrog koji održava originalnu DotA-u već 7 godina radi na DotA-i 2 može se kazati da je bar djelomično ovo službeni nastavak, slično kao i Red Orchestra 2 koji je također nastavak na mod. |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | |
Premium
|
Citiraj:
Pa ward fulaš jer je fog of war po klifovima. Kucajte nickove da se dodamo. Moj je PhibeRCoRe i već sam ga u temi 5 puta napisao. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Premium
|
Nije mi jasno ovo hvaljenje Dote 2 koja još nije izašla. Ne vidim šta će oni bitno dodati u igru a da nije već tu, ali ajde, neka je konkurencije. HoN je pokrio sve bitne nedostatke WC3 Dote, a jedni od najvećih su bili LAG i kad jednom ispadneš iz igre gotovo je. Tu je HoN odličan, a što se tiče igrivosti, heroja, tu nema bitne razlike, sve oni kopiraju jedni od drugih i sve će i ubuduće kopirati. Malo su mi falili neki heroji iz Dote koju sam igrao valjda 5 godina, kao što su Techi {Don't run, we are your friends... ![]() Što mi je smetalo kada sam počeo igrati HoN je što su mi heroji svi bili šareni pa ih nisam raspoznavao. Ali nakon desetak partija sve to uđe na naviku sve je jasno. Tako da ja ne vidim šta se tolika galama diže oko Dote 2, kupit ću je samo ako ubije HoN toliko da ne mogu naći sa kime odigrati dobru partiju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#131 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Pa stvar je da je grupica ljudi izmislila novi žanr sa odličnom igrivošću, a 2 tvrtke nisu postigle puno više. Sad se čeka da tvorac dote doda nešto novo što će lol i hon ubuduće kopirati. Da rezimiramo što su HoN i LoL uveli: Dodali su reconnect, što nije uopće problem za izvesti. To je bio problem u doti zato što nisu mogli modati source kod enginea. LoL je dodao grmove, dosta novih itema, i najbolje od svega, znatno je popravio gui. HoN nije XD Ljudi konačno očekuju neke nove mape, možda neki novi tip igre il neš, što se kopije ne usude napraviti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Premium
|
Inače IceFrog nije tvorac dote, mislim da je on 3 ili 4 u nizu koji se prihvatio održavanja Dote. Prije njega je bio onaj Guinsso po kome je ostao naziv sheep sticka, a prije njega nemam pojma, ali bili su neki. Uglavom, vidit ćemo šta će ponuditi. Ako bude šta dobro/novo nadam se da će HoN to inkorporirati i riješili smo sve dileme oko kupnje Dote 2. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 | |
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Datum registracije: Apr 2010
|
Citiraj:
HoN nisam probao zbog pay2play, makar sad pošto je f2p probam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#136 | |
FORD Fix Or Repair Daily
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
btw mislim da je Dota2 way to go, pogotovo nakon ovog svjetskog prvenstva, u biti originalna dota na novom engineu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Premium
|
Ja igram HON na Zotac 9300 G-E ITX matičnoj. Znači na 9300 integriranoj nvidiji, može se igrati na 1200x800 rezi i ne full detalji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Danas sam odigro jednu partiju HON-a, te kao i obično, imo sam afkera. Bio sam strašno nafarman, em što se tiče creep killova em hero killova. Naravno svaki puta kad bi ja dobio kill, to bi bio killsteal, što drugo? Kada bi nekome pomogao, to ne bi bilo dovoljno, kada bi napravio double kill, postavljali bi pitanja zašto ih nisam sve pobio... ![]() Sad se ja pitam dal sam tako loš? Ehm, znam da nisam, jer igro sam tu partiju preko kurca s pol ruke, em zato jer znam da je igra full neizbalansirana, em zato jer znam da igram s budalama kojima sam jedino ja kriv šta god napravio, pa čak i dok nešto dobro napravim, oni počnu kenjat. Al jedna stvar mi nije jasna.. Ako se ja ne želim predat, jer očigledno imamo šanse (samo što to budale ne vide), zašto sam ja više 'kriv' od nekoga tko ode afk? I da još malo poserem po hon-u. Kolko god da je ta igra vama bolja od dote ili lol-a, community je u debeloj kobasi. Ako ne možete reportat afkere, nema smisla igrat već tako lošu igru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
A ono, imas svakakvih debila, to su ti vecinom frustrirani klinci, nisam igrao hon ali takvih ima u doti more kad odes na public. Dakle ja se ne obazirem na njih uopce, naucim se igrat svoju igru pa tako i igram, kad vidim u startu da ne razumiju princip dote onda se ni ja ne trudim njima previse pomoc, pa ako uspijem sam dobit game dobro, ako ne nista. bas neki dan su srali po meni dok sam igrao SF-a, gankalo me 2 puta na midu, imao sam 0-2, ali onda sam napravio core item i poceo prebijat, na kraju sam zavrsio sa 19-2 skorom i dobio sam solo game, ovi su i dalje srali da imaju vise kripova od mene itd itd, kazem ti ne uzbudujem se uopce na to ![]()
![]() |
#141 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma najkretenskiji community ikad igdje je u tim DOTA klon igrama... stvoreno za nerviranje. Ja sam u LOL-u krenuo opet solo queue ranked odigrat koju, ukratko, vratio sam se na "nikad vise" odluku ubrzo. Sad malo trollam djecicu tu i tamo na normal game (kad se ponasaju ko kreteni) i uzivam citat koliko se nerviraju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma ima i more debila na dota ligi, gdje inače igram, al tamo su barem afkeri 'sređeni'. Ove debile, s negativnim komentarima, također ignoriram. Al prokleti afkeri! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ma sve te igre (dota,hon,lol) se svode na dvije opcije: 1. Dobijes idiJote nesposobne koji misle da znaju/livere/afkere u svom timu i izgubis uvjerljivo. 2. To isto dobijes za protivnike i dominantno ih razbijete. 1% je gustih meceva sa dva dobra tima i dobrim igracima, gdje jedna greska odluci o pobjedniku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
@domina Da, ima kretena i to dosta, pogotovo ak ti je mmr u ranku 1500. Kad pređeš 1700 stvari polako kreću na bolje. Al stvarno, u kojoj igri tog tipa nema kretena? Kad se sjetim da LOL igraju bratići (8 i 12 godina).... Naravno, ima takvih i u HON-u, nije da nema. Najbolje ti je da si probaš složit neku ekipicu pa s njima zajedno igrat, da vas je bar troje i odmah je lakše.
![]() |
#145 |
Banned
|
Najkretenskiji community šta san ikad u životu vidia. Ima san PSR oko 1580 i priko 500 mečeva iza sebe, al svi statsi se brzo sjebu radi "više sile"... Znači, od zadnjih 5 mečeva u 3 san ima leavere (i to 2-3 leavera po meču, koji bi prije dobro nafidali protivnike) Toliko rage kretena da se jednostavno moraš i sam naživcirat jer zašto igraš igru ako gubiš vrime sa kretenima koji stalno seru, idu afk i disconectaju se, samo ti sjebu gejm. Ukratko, pobrisa igru u roku minut i nema šanse da je više ikad instaliran jer mi ne triba takvo brdo debila. Account da priki neka igra ako ima živaca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Premium
|
Sve su dota igre takve, a vjerovatno i ostale. Igrao sam Dota na Bnetu pa je bila katastrofa, pa se prebacio na Dota League i tamo bilo malo bolje, ali idiota uvijek ima u neograničenim količinama. Sada sam na HoN-u i opet isto. Ne uzbuđujem se previše, stavim ih na ignore više ih nečujem, pa se ni ne živciram. Htio sam odigrati dobar game pa reko da bacim sa nekime iz CRO kanala, i nas troje kao team pokrenemo game, na kraju naš idiot ode AFK zbog totalno banalne stvari, mislim da mu je ovaj drugi napravio kill steal... mislim ono... I skoro i dobili game na kraju, ali nismo izdržali 4v5... Stavio ga na ban i ignore i ko ga j***. Tako da nigdje niste sigurni. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Premium
|
bitna je ekipa, da, samo inhouse lige trenutno na doti valjalju nesto, bez pravilnog vouch sistema nema nicega ![]()
![]() |
#149 |
Premium
|
Hon je dodao neke dobre stvari, npr. praćenje prijatelja koji je u igri, spojiš se i vidiš sve što on vidi + mentor sistem koji je u biti isto što i praćenje prijatelja, samo još možeš pingati, imaš talk opciju i mentor chat. Uglavnom, dobro je što ima konkurencije, žure poboljšati Hon prije Dote2. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Premium
|
Citiraj:
Hon se ne može uspoređivati sa Dotom 2, nikad joj se neće niti približiti. Ekipa iz Valve-a zajedno sa Icefrog-om dala si je stvarno truda i Dota 2 će po meni postati opet igra bez konkurencije u tom žanru. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|