|
![]() |
#121 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Najbolje bi bilo kad bi ti netko rekao kakva im je komunikacija sa drugim mobitelima jer poznato je da zbog lošeg softvera Samsung i LG jedva komuniciraju između sebe ( mislim LG-LG, Samsung-Samsung), a kamoli sa drugim mobitelima. U većini samsungovih modela (za nokiju neznam) nemožeš ništa staviti u njih npr. muzika, slike osim preko MMS-a. To ti govorim jer imam LG-a, a još dva frenda imaju LG i Samsung. Mobiteli su prekrasni, ali su totalna banana.
![]() |
#122 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Jesi gledao D500? To je Samsung kao nikad prije... Zadnje izmijenjeno od: tihomir. 04.02.2008. u 09:36. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#123 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Može se ubaciti sve u svaki samsungov mob preko originalnog rs232 kabla a u novije i preko USB-a ili bluetootha. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Moderator
|
Krivo si me skužio. Komunikacija preko IR-a ili bluethoota sa drugim mobitelima. Evo npr. Sony-erikson T630 ili T610 nemože muziku primljenu MMS-om staviti za zvonjavu, a imaju problema i sa spajanjem na kompjuter. Lg5100 muziku primljenu MMS-om može staviti za zvonjavu, ali je toliko tiha da mobitel moraš staviti na uho. Također u njega nemožeš staviti ama baš ništa niti IR-om jer je nekompatibilan sa drugim mobitelima, niti preko kabla iako u paketu dobiješ 2 komada (USB i COMport). Većina Samsunga komunicira preko IR-a samo međusobno dok je sa drugim mobitelima nekompatibilan. Trenutno najbolji softver što se tiče kompatibilnosti sa drugim mobitelima ima Siemens i Motorola, dok Nokia malo zaostaje (neznam kako je sa novim modelima). Evo recimo Siemens CX65 ne podržava MP3, ali bez obzira na to primit će datoteku u memoriju iako nezna o čemu se radi i istu takvu proslijediti preko IR-a na drugi mobitel koji to može odsvirati dok se spojen na kompjuter preko USB kabla ili IR-a ponaša kao memori styck
![]() |
#126 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#128 |
Moderator
|
Mene fascinira Siemens S65. Bluethoot, IR, 1.3 Megapiksela kamera, 32 Mb ili više RAM-a (može i 512)(kartica), kompatibilan sa svim i svačim i to na bilo koji način. Minus klasičan izgled i mislim da ne podržava MP3, al' nisam siguran. Sve ostalo je za pet.
![]() |
#132 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja uzeo mpx200 i full sam zadovoljan. Još sam si uzel sluške za nju i 512SD karticu i deri po ziki. MP3 player ![]() Mobitel je super ima win CE 2002 (u planu mi je stavit 2003 kad ulovim vremena). Ima pun kurac programa i igrica i neznam čega sve ne na netu za njega. Plus gledam divixe pod satom. Cijeli film zauzme nakon smanivanja oko 100mb, a izgleda... hm.... nenadjebiv. Imo sam neko vrijeme problema sa njom. Stalno se blokala. Htio sam popizdit. I onda sam otkrio da do blokanja dolazi bog nekog glupog programa za snimanje zvuka. Maknuo i radi normalno. Inače mob je bio "u orginalu" jako spor. I to sam riješio. ma pun Ku*ac pačeva na netu za njegovo ubrzavanje. Sad leti. Upali se i ugasi brže od SE K700. Danas se utrkivo sa frendom u školi pa znam. mana je kaj mi baterija leti svakih 30ak sati na punjač (recimo da zdrži 48h u mojim rukama). A i to nije čudo. Gledam u prosjeku (škola....) 2h filmovlja (inače ekran je 176*220 piksi), 2h igranja igrica i 5 h slušanja zike + na sve to još i prčkam. I da još mi jedino fali bluetoth. Za kameru me boli đon. A najbolje od svega je cijena. Mobitel novi me košto fuckin 1400kn (!). Ali neznam dal ga ima još. Uzeo sam jedan od zadnjih u merkuru. Sve u svemu sam jako zadovoljan i dajem preporuku. Vidim da neki hvale D500 samsunga. Uopče se neću zmarat da ga pljujem samo ću reči smeće. |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
ok ljudovi imam pitanjce do 2 ![]() krepnuo mi mob(sony ericson t630...)stalno se pali i gasi pa me zanima kaj bi moglo bit...inace mob mi je super i ne kanim ga mjenjat al ako se nerme sredit tepanjem i flesanjem...pa me zanima kako ga popravit...dal se isplati i ako se ne i splati kolko mogu dobit i kaj da zemem umjesto njega ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Već dugo ne pratim cijene mobova pa me zanima-da li se isplati dati stari T28s i 700 ćuna za tu 6020 na SIMPA akciji??? Koje su inače cijene tog moba??? Moj mob je star oko četri godine i sve si nekaj mislim da neće dugo. Još ima orginal bateriju ![]() ![]() ![]() Nokia mi se baš ne sviđa, istinabog-ni drugi mi nisu nešto...ono kaj mi zapne za oko je u pravilu 3-4-5 somova a toliko nedam ni mrtav ![]() Dakle-da li vrijedi taj kramp tih novaca??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#142 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Posto sam laik sto se tice mobitela pa me zanima vase misljenje, sto mislite o nokiji 3120?
![]() |
#143 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Ne rade mi Wormsi ni XIII. Jel dovoljno samo prebaciti fileove na mobitel ili igre treba i instalirati. Imam Nokiu 6230i. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ja sam kupio prije jedno mjesec dana t290i i odlican mi je mobitel za te pare..
![]() |
#146 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
the luda ribetna
|
ponekad posluzi...inache valjda mi umaklo ![]() inache kanim si kupit taj mob ovih dana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#150 | |