Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Gaming
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 12.11.2009., 13:14   #121
Sharkaat
Vjeverica
Moj komp

Sharkaat's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor alan_poh Pregled postova
ja zaklao klinca Connora u redcliffu....i nakon toga zaklao onog mage-a koji mu je otrovao starog....sve bolja i bolja mi je igra...a do sad mi je bila odlična...
ti ih sve redom kokaš, ha?

Polako igram dobricu, pa sam većinu likova poštedio...makar sam bio jako blizu da ubijem one bandite na mostu. Sve računam, meh, drugu rundu ću igrati s blood mage likom pa ce me biti briga ^^

Jedna od rijetkih igara koje stvarno vrijede svaku lipu. I više no ugodno iznenađen!
Sharkaat je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2009., 13:24   #122
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor Sharkaat Pregled postova

Polako igram dobricu, pa sam većinu likova poštedio...makar sam bio jako blizu da ubijem one bandite na mostu. Sve računam, meh, drugu rundu ću igrati s blood mage likom pa ce me biti briga ^^

Jedna od rijetkih igara koje stvarno vrijede svaku lipu. I više no ugodno iznenađen!

Ja sam pobio one na mostu,sa gustom,nisam im platio da prodem,ako na te mislis,a malog sam postedio u dvorcu,i sad mi je zao jer sam poludio u circle tower od dosade.

btw da se nadovezem na sebe i posta prije,kupio sam berserker manual u denerimu,dali je to jedini nacin da se otkljucaju te mogucnosti...
VulcanRaven je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.11.2009., 13:25   #123
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
Citiraj:
Autor VulcanRaven Pregled postova
Igram sa warriorom i dali tko zna kako postati Champion,Templar ili Berserker???

Ja sam trenutno lv10 i ne mogu to otvorit nikako...
How to unlock Dragon Age specializations - Dragon Age class guide

One of the neat things about Dragon Age: Origins is how you can extend the game by unlocking certain specializations for the three classes (Warrior, Mage and Rogue). These specializations give the character an extra skill line that can really define the character. The first specialization point is given at level 7, with a second point being given at level 14.

And the best part is that once a specialization is unlocked, it will stay unlocked for future character. So no need to talk to The Presence with future Arcane Warriors once you have done it that first time.

Dragon Age Mage Class Specializations

Arcane Warrior . This specialization allows the mage to don weapons and armor normally reserved for warriors and rogues and increase their ability in melee combat. Arcane Warriors gain 1 Dexterity and 5 Attack. Arcane Warrior is unlocked by speaking to The Presence in the lower level of the Brecilian Ruins.

Blood Mage . This specialization allows great power at the expense of health, with the highest blood magic allowing the control of an enemies mind. Blood Mages gain 2 constitution and 2 spell power. Blood Mage is unlocked by the Desire Demon during the Arl of Redcliffe quest.

Shapeshifter . This specialization grants the ability to change into the form of a spider, bear or flying swarm. Shapeshifters gain 2 constitution and 1 armor. Shapeshifter is unlocked by talking to Morrigan (companion) or through buying a tome from Varathorn in the Dalish Camp.

Spirit Healer . This specialization allows for group heals and even the ability to revive a fallen comrade in the midst of battle. Spirit Healers gain 2 magic and minor combat health regeneration. Spirit Healer is unlocked by talking to Wynne (companion) or through a tome purchased in Denerim.

Dragon Age Rogue Class Specializations

Assassin . This specialization is dedicated to the art of putting a single foe into an early grave. Assassins gain 2 dexterity and 2.5% crit chance. Assassin is unlocked through Zevran (companion) or by purchasing a tome in Denerim.

Bard . This specialization gives access to songs that will bolster the party's abilties. Bards gain 2 willpower and 1 cunning. The Bard is unlocked by talking to Leliana (companion) or Alimar in Orzammar.

Duelist . This specialization focuses on building speed and finesse, the art of striking at a vital spot and never being around for enemy attacks. Duelists gain 1 dexterity and 1 damage. Duelist is learned from Isabella during the Pearl in Denerim quest.

Ranger . This specialization focuses on building the ties to nature and summoning a wolf, bear or spider to aid the player. Rangers gain 1 constitution and 5 natural resistance. Rangers are unlocked by purchasing a tome in the Party Camp.

Dragon Age Warrior Class Specializations

Berserker . This specialization is focused on becoming a half-crazed juggernaut. Berserkers gain 2 strength and 10 health. Berserker is unlocked through Oghren (companion) or Gorim in Denerim.

Champion . This specialization uses war cries and their very presence to motivate those around them. Champions gain 2 willpower and 1 cunning. Champion is unlocked by completing the Urn of Sacred Ashes quest.

Reaver . This specialization focuses on pain and death, even to the point of dishing out greater damage as their own health wanes. Reavers gain 1 constitution and 5 physical resistance. Reaver is learned from Kolgrim in the Wyrmling Lair.

Templar . This specialization is focused on fighting enemy spellcasters. Templars gain 2 magic and 3 mental resistance. Templar is unlocked through talking with Alistair (companion) or through purchasing a tome at the Party Camp.

river + berzerker FTW :-)
Pizz je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2009., 13:27   #124
Zmalamuth
Inquisitor DeathWatch
Moj komp

Zmalamuth's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Igram sa warriorom i dali tko zna kako postati Champion,Templar ili Berserker???

Ja sam trenutno lv10 i ne mogu to otvorit nikako...
Imas za kupit knjige kod nekih prodavaca koji ti otvore odredenu klasu, ili u razgovoru sa nekim likom.

Ja imam otvorenog templara, championa i berserkera. Templara sam otvorio sa knjigom koju sam kupio u glavnom gradu, a berserkera mislim da sam knjigu kupio u "heaven" selu. a championa se nemogu sjetit di sam pobrao.

Za rogua mislim da imas trebu (kapetanicu piratskog broda) u jednoj od gostiona u glavnom gradu koja te nauci "Dual wield".

EDIT:
dok ja napisem, vec netko uleti....

i7 4770K cooled by Noctua NH-D14
Asus Sabertooth Z87
Corsair Vengeance Pro 2x8Gb 1866Mhz
EVGA GTX 1080 - 8gb -FTW GAMING
Logitech G500 & G510 Keyboard
OCZ Vertex4 256gb/Samsung SSD 850 Evo 500G /640Gb WD Black/2TB WD Black/3x2TB WD in sharkoon docking station
LG GH22
Corsair HX620W
Corsair Carbide 678c
Arctic Bionix F140mm x3
Phillips Brilliance 240PW - 24'''
Zmalamuth je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2009., 14:13   #125
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Mene smeta sto skoro ni jednu malo bolju skrinju ne mogu otvorit, ni s rogueom.
Vendetta je offline   Reply With Quote
Staro 12.11.2009., 20:24   #126
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Citiraj:
Autor St-M Pregled postova
Mene smeta sto skoro ni jednu malo bolju skrinju ne mogu otvorit, ni s rogueom.
Vjerovatno joj nisi upgrade-o onaj skill za otvaranje skrinji...onaj lokt sa kljucicem,ne znam napamet kako se zove...btw koji ti je lv rogue?
Staro 12.11.2009., 20:47   #127
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Citiraj:
Vjerovatno joj nisi upgrade-o onaj skill za otvaranje skrinji...onaj lokt sa kljucicem,ne znam napamet kako se zove...btw koji ti je lv rogue?
Mah, taj skill mi je na trecem lvl. bio i nista ne otvara... A ona je lvl. 10 bila, nije vise u druzini

Koji quick load je ovdje pao nakon 5 sek. (toliko mu je trebalo da nas sve pokolje)
Staro 12.11.2009., 20:56   #128
Zmalamuth
Inquisitor DeathWatch
Moj komp

Zmalamuth's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Mah, taj skill mi je na trecem lvl. bio i nista ne otvara... A ona je lvl. 10 bila, nije vise u druzini
Za uspjesno otvaranje skrinje se uzima u obzir i cunning i taj lokcpick skill, tako da mozes investirat u lockpick, ali ako ti je cunning nizak, onda nebus nis mogao otkljucat.

i7 4770K cooled by Noctua NH-D14
Asus Sabertooth Z87
Corsair Vengeance Pro 2x8Gb 1866Mhz
EVGA GTX 1080 - 8gb -FTW GAMING
Logitech G500 & G510 Keyboard
OCZ Vertex4 256gb/Samsung SSD 850 Evo 500G /640Gb WD Black/2TB WD Black/3x2TB WD in sharkoon docking station
LG GH22
Corsair HX620W
Corsair Carbide 678c
Arctic Bionix F140mm x3
Phillips Brilliance 240PW - 24'''
Zmalamuth je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2009., 00:49   #129
Sharkaat
Vjeverica
Moj komp

Sharkaat's Avatar

Citiraj:

Koji quick load je ovdje pao nakon 5 sek. (toliko mu je trebalo da nas sve pokolje)
Je li to zadnji boss, archdemon?
Staro 13.11.2009., 10:08   #130
Perki
Premium
Moj komp

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Pizz Pregled postova
he he he

http://www.youtube.com/watch?v=wqajoSV7bWM

oduvijek sam znao da je zevran gay
Ide čovjek šumom i naleti na jumbo plakat na kojem piše :
ČUVAJTE SE VILENJAKA!
Lik se osvrne oko sebe, vidi da nema nikoga, slegne ramenima i krene dalje.
Naiđe na tablu u visini očiju, metar sa metar s istim natpisom :
ČUVAJTE SE VILENJAKA!
Opet se osvrne, vidi da nema nikoga i krene dalje.
Nakon par sto metara, još jedan znak, ovaj još manji i na pol metra od zemlje. Morao se sagnuti da bi pročitao što piše na znaku:
ČUVAJTE SE VILENJAKA!
Opet se osvrne, nigdje žive duše, slegne ramenima, i krene dalje.
Ide on dalje šumom i spotakne se na nešto. To je bio skroz mali znak na par centimetara od zemlje sa natpisom koji se jedva vidi. Da bi ga pročitao klekne on na zemlju, nagne se prema naprijed i pročita:
BILI STE UPOZORENI!

P.S.
Ne šljaka link više, evo još jednoga:

Čuvajte se vilenjaka
Oglas

Oglas
Staro 13.11.2009., 10:45   #131
Pizz
Registered Abuser
Moj komp

Pizz's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
zakaj niko ne uploada malo girl on girl action :-)

btw, u kupleraju sam bio al tam nema dobrih animacija... al ona ljiljana je več na 75% , moram ju darovat još malo, hehe
Pizz je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2009., 10:59   #132
Vendetta
Premium
Moj komp

Vendetta's Avatar

Nee, to ti je High Dragon, odrasla zenka zmaja koju nakon misije kada nadjes "Ashes of Andraste" mozes pozvat s jednim rogom. Ona sleti s litice i pobije vas sve Dakle morat ces sacuvat rog i vratit se roknit je kada budes jaci.
Dobije se hrpa orzuzja i Dragon Scales od kojih mozes napravit jedan kickass armor.

-->
Citiraj:
Je li to zadnji boss, archdemon?

Nee, to ti je High Dragon, odrasla zenka zmaja koju nakon misije kada nadjes "Ashes of Andraste" mozes pozvat s jednim rogom. Ona sleti s litice i pobije vas sve Dakle morat ces sacuvat rog i vratit se roknit je kada budes jaci.
Dobije se hrpa orzuzja i Dragon Scales od kojih mozes napravit jedan kickass armor.

Staro 13.11.2009., 13:50   #133
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006

Iskreno ja bio tamo, vidio da spava, opće zaboravio da je mogu pozvat s nečim i otišo do Redcliffa, nek krmi

btw

Citiraj:
According to a Gamespot article, Leliana will get angry should you have a romantic relationship with both herself and Morrigan. She will then make you choose between Morrigan and herself. However, this was based on a demo build, and those with a high persuasion can, in fact, convince Leliana that she was mistaken. In fact, this increases Leiliana's approval rating!
However, shortly after, she will force you to choose between her, and the other who claims your love. Apparently, the trigger is once the person gets above 80-90 approval. This includes both Zev, Alistair, and Morrigan. However, it is possible to 'harden' Lei, if during her course, you tell her "Being an assassin was good for you because it helped you kill people." (Paraphrase.) Amongst other things, this allows you to have a threesome
with Zev and Isabella.

-->
Citiraj:

Iskreno ja bio tamo, vidio da spava, opće zaboravio da je mogu pozvat s nečim i otišo do Redcliffa, nek krmi

btw

Citiraj:
According to a Gamespot article, Leliana will get angry should you have a romantic relationship with both herself and Morrigan. She will then make you choose between Morrigan and herself. However, this was based on a demo build, and those with a high persuasion can, in fact, convince Leliana that she was mistaken. In fact, this increases Leiliana's approval rating!
However, shortly after, she will force you to choose between her, and the other who claims your love. Apparently, the trigger is once the person gets above 80-90 approval. This includes both Zev, Alistair, and Morrigan. However, it is possible to 'harden' Lei, if during her course, you tell her "Being an assassin was good for you because it helped you kill people." (Paraphrase.) Amongst other things, this allows you to have a threesome
with Zev and Isabella.

Staro 13.11.2009., 14:01   #134
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Ekipa,kako se popuni socket oruzja?
Staro 13.11.2009., 14:36   #135
Perki
Premium
Moj komp

Citiraj:
Imaš u kampu onog dwarfa i njegovog sina. Sinek je malo "sporiji", al enčanta oružja 'ko vel'ki.
Staro 13.11.2009., 14:42   #136
Sharkaat
Vjeverica
Moj komp

Sharkaat's Avatar

Citiraj:
Kad kampiras imas one dwarfove. Onaj mladi retardirani je kralj kad je u pitanju enchantment. "Eeeeenchaaaantmeeeeeent!!!"

Uglavnom, skupis neke rune kojima zelis ojacati oruzje (ako ima sockete, naravno) i onda pricas s dwarfom i on ti ih sredi kako ti zelis.
Staro 13.11.2009., 16:24   #137
akagirl
Banned

Datum registracije: Nov 2009
Ja trenutno igram Witcher Enhanced Edition, a poslije toga mislim prijeći na ovu igru. Zanima me jel dobra i koliko je zahtjevna za comp?
akagirl je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2009., 17:55   #138
Perki
Premium
Moj komp

Citiraj:
Autor Pizz Pregled postova
zakaj niko ne uploada malo girl on girl action :-)
Btw, ima i cucak u kampu. Pa si ti misli.
Staro 13.11.2009., 21:50   #139
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:

a kad ne mogu odolit a da ih ne koljem haha

Citiraj:
Autor akagirl Pregled postova
Ja trenutno igram Witcher Enhanced Edition, a poslije toga mislim prijeći na ovu igru. Zanima me jel dobra i koliko je zahtjevna za comp?

zahtjevna? evo ti moj komp: AMD 3200+ (single core), 3 Giga rama, 7800 GS....i igram na 1280*1024 na medium sve i igrivo je, zna nekad malo zatrzan pri nekim scenama...ali igrivo definitivno...dobro optimizirana
alan_poh je offline   Reply With Quote
Staro 13.11.2009., 22:36   #140
Sharkaat
Vjeverica
Moj komp

Sharkaat's Avatar

Citiraj:
Autor akagirl Pregled postova
Igra je mrak. Witcher EE nisam igrao, od obicnog sam bio brzo odustao zbog bugova tako da i bas ne mogu usporedjivati...
Staro 13.11.2009., 23:44   #141
akagirl
Banned

Datum registracije: Nov 2009
Citiraj:
Igra je mrak. Witcher EE nisam igrao, od obicnog sam bio brzo odustao zbog bugova tako da i bas ne mogu usporedjivati...
Ja ga sad igram i super mi je, nisam za sada naišla na bugove.
kad završim to, onda definitivno prelazim ona ovu igru, uz sve ostalo baš me zanima što su sve ugurali na tako puno giga
akagirl je offline   Reply With Quote
Staro 16.11.2009., 20:38   #142
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Ima li tko da je kupio onaj prsten u gradu patuljaka od onog tipa koji prodaje. Ja otkad sam ga kupio ne mogu mi skoro nista,niti jednom otad nisam poginuo. Prsten se zove:

LIFEGIVER
+10 constitution
+3 life regeneration in combat
+10 life regeneration while exploring
+3 armor
+20% to healing effects recieved

kosta 87 gold i 60 silver,dosta za prsten.
Staro 17.11.2009., 08:14   #143
TheProfiler
Gamer 2 the Bone
Moj komp

TheProfiler's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Di, u onom Orzamaru? Koji lik prodaje?
Staro 17.11.2009., 10:18   #144
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Onaj lik preko puta ulaza u Diamond Quarters,javim ti ime.

Zove se Garin,on ti je tamo izmedu ulaza u deep roads i Diamond Quarters

Bas bi okinuo i Morrigan i Lelianu al mi se onda jedna od njih naljuti....

Zadnje izmijenjeno od: VulcanRaven. 17.11.2009. u 11:00.
Staro 17.11.2009., 14:05   #145
alan_poh
Premium

Datum registracije: Aug 2008
ja ću da opalim morrigan, baš je seksi haha :-D
alan_poh je offline   Reply With Quote
Staro 17.11.2009., 16:05   #146
VulcanRaven
Premium
Moj komp

VulcanRaven's Avatar

Ja sam okinuo lelianu,trenutno mi je na 100 approve s njom,sa morrigan mi je bio 78 i kad sam popricao s lelianom rekla mi je da nije u redu od mene sta se upucavam morrigan i da izaberem izmedu njih dvije

Kad sam rekao morrigan da biram lelianu,pao mi je approve s morrigan -30

kako opalit jednu i drugu a da se ne naljute,jer tako bi imao najveci bonus za njihove statistike....
Staro 17.11.2009., 21:59   #147
theobromine
Premium
Moj komp

theobromine's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Ne znam je itko od vas imao problema s DLC-evima. Skinuo sam i aktivirao Warden's Keep i Stone Prisoner. odem u Sulcher's Pass i Felix mi da kontrolni štap za Golema i kaže da će mi obilježiti grad Honnleath. Kad prestane dijalog i odem iz Sulchers Passa nista se ne pojavi na mapi svijeta i nemam taj štap u inventoriju.
Ista stvar u kampu kad razgovaram s Levi Drydenom, aktiviram quest, kaže da mi je obilježio lokaciju na mapi, ali nigdje ništa i on uvijek stoji u kampu i tako stalno u krug. Gledao sam po netu i rekli su da pomaže reinstalacija. Probao sam i stavio patch 1.01 i opet isto. Jel imao tko takav problem?
theobromine je offline   Reply With Quote
Staro 17.11.2009., 22:03   #148
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Dans krenuo igrat uopće nije loše makar je sistem kontrole lika i mlaćenja protivnika nekako trapavo rješen...
Staro 17.11.2009., 22:12   #149
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Brzo se navikne na kontrole.
Ja se krečem sa WASD, u biti samo W, dok su A i D za rotaciju kamere ali i lik automatski skreče

Ja sad u onoj šumi elfova koje napadaju Werewolfi, oni sami nisu toliko teški ali ima u toj šumi oni toombstonei koje ako DIsturbaš (a nemoraš, no eto ja volim sve potamaniti) pozoveš Revenanta i par skeletona, igram na normal ali tog Reveranta je skoro pa nemoguće pobjediti, bar ovako na 10 lvl-u na kojem sam ja. Lik je prejak, svakih 2 sekunde pauza i neko premještanje, skill ili taktika, bolesno teško, jednog sam Revenanta tako klao 20ak minuta, ponestalo mi mana potiona... a njih uvijek zaboravim kupiti da imam rezerve. A ima 3 ta Toombstonea, 2 sam riješio, jedan sam ostavio, možda malo kasnije

Trenutno sam u lairu Werewolfova, polako se gubim u tim hodnicima.
Opalio Morrigan , družina mi je: ja, Alistar, Morrigan i Wynne, ove 2 spellcasterice healaju i iz daljine rokaju, dok AListar i ja tamanimo sa shield pummelima, bashovima i overpowerima
Morrigan rastura sa Cone of Cold, to stalno koristi,
Staro 17.11.2009., 22:26   #150
yedwy
Beskorisna bitanga...
Moj komp

yedwy's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Brzo se navikne na kontrole.
Ja se krečem sa WASD, u biti samo W, dok su A i D za rotaciju kamere ali i lik automatski skreče
Da skužio sam i ja al svjedno nekako mi ne sjeda skroz, Witcher šema mi je bila bolja ali valjda stvar navike, međutim svejedno je prilaženje sa desnom a mlaćenje s ljevom u borbi malo čudno mlatneš ga i onda ak ti je izvan dometa opet mic mic pa mahnito klikanje ljevom...

Za ranged i spellcastere vjerojatno daleko manje smeta ali kako ja igram većinu RPGa u pravilu samo sa melee likovima...

No dobro svejedno je dobra igra...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno